Şimdi Ara

<< IPHONE 6 KULLANICI YORUMLARI >> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
4.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rubenmartin

64 plus gold elimde rehberi atmaya uğraşıyorum.

Hayirli olsun hocam fotograf bekliyoruz.Plus alanlar hic paylasimda bulunmadi henuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rubenmartin kullanıcısına yanıt
    Plus için yorumların neler hocam. Bilgi verirsen makbule geçer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64gb normal aldim akasya teknosa dan 10 dk bile beklemedim

guzel telefon ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ranegade95

quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Kuzen beylikdüzü mm'den aldı. Naptın dedim anlık olarak bunu yolladı :)
     << IPHONE 6 KULLANICI YORUMLARI >>

Oha inşallah fotoğrafta öyle büyük çıkmıştır

kutusu o :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Kuzen beylikdüzü mm'den aldı. Naptın dedim anlık olarak bunu yolladı :)
     << IPHONE 6 KULLANICI YORUMLARI >>

Oha inşallah fotoğrafta öyle büyük çıkmıştır

kutusu o :)))

Baştan desenize hocam korktum yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranegade95 -- 26 Eylül 2014; 1:26:20 >

• Kullanici yorumlari nedir peki tavsiye edermisiniz

• Stok sıkıntısı varmı nakiti bastırıp alacağım yer neresi istanbulda istinye park , zorlu , vs bu taraflarda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

Stok sıkıntısı varmı nakiti bastırıp alacağım yer neresi istanbulda istinye park , zorlu , vs bu taraflarda ?

su an apple store dan geliyorum plus kalmamis stokta 6 varmis baya da bir sira var disarda ve icerde

• serif61 S kullanıcısına yanıt
    Gel beni dinle 6 al gercekten daha guzel diyeri cok buyuk. Ayrica stoklar bitince ocak ayina kasar gelmeme durumu varmis

• quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

Stok sıkıntısı varmı nakiti bastırıp alacağım yer neresi istanbulda istinye park , zorlu , vs bu taraflarda ?

su an apple store dan geliyorum plus kalmamis stokta 6 varmis baya da bir sira var disarda ve icerde

eyv
  • 6 degilde 6+ alan kimseden ses yok yorumlarinizi bekliyoruz 6+ alan dostlar :))

• quote:

Orijinalden alıntı: 87erhan87

6 degilde 6+ alan kimseden ses yok yorumlarinizi bekliyoruz 6+ alan dostlar :))

Herkes vazgeçiyor plustan sanırım cihazı görmeden önce herkes plus plus diyordu cihazı gördükten sonra çoğu kişi 6 a yöneldi

Not : Plus almayı düşünüyordum

• ranegade95 kullanıcısına yanıt
    hocam ben hala kararliyim + almaya yeni iphone modeli ya buyuk olur yada note 3 alirim diodum + tam benlik ozellikle clash of clan oynuyorsaniz :))

• quote:

hocam ben hala kararliyim + almaya yeni iphone modeli ya buyuk olur yada note 3 alirim diodum + tam benlik ozellikle clash of clan oynuyorsaniz :))

Bence görmeden büyük konuşmayın note 3 bile yanında küçük kalıyormuş

• ranegade95 kullanıcısına yanıt
    su yogunluk bi gecsin zorluya gidip inceleyelim ama vazgececegimi sanmiyorum 5 icinde alinmaz egiliyo bukuluyo soyuluyo dediler yine kendi bildigimi okudum :))

• Kurye 1 saat önce dağıtıma çıkmış. Bugün en geç öğleden sonra alırım gibi.
  • quote:

su yogunluk bi gecsin zorluya gidip inceleyelim ama vazgececegimi sanmiyorum 5 icinde alinmaz egiliyo bukuluyo soyuluyo dediler yine kendi bildigimi okudum :))

Aynen görmek lazım cihazı uzun ömürlü kullanacaksanız ileriyide düşünün telefon normal gelmeye başladığında artık o büyük, telefonu rahat kullanamama, elde kulakta kocaman durması, taşımada problem, başlarda sorun gibi gelmesede ileride sizi telefondan soğutabilir ben ona göre karar vermeye çalışıcam sizide uyarmış olayım dedim yakın zamanda görmek en iyisi

• quote:

quote:

Aynen görmek lazım cihazı uzun ömürlü kullanacaksanız ileriyide düşünün telefon normal gelmeye başladığında artık o büyük, telefonu rahat kullanamama, elde kulakta kocaman durması, taşımada problem, başlarda sorun gibi gelmesede ileride sizi telefondan soğutabilir ben ona göre karar vermeye çalışıcam sizide uyarmış olayım dedim yakın zamanda görmek en iyisi

Valla aslında tam aksi olması daha mantıklı gibi. Telefon normal gelmeye başladığında büyüklük de, tek elde kullanım da, kulağa dayama da sıradanlaşıyor. Sizde biraz ters bir durum oluşmuş. Her insanın yapısına göre bir şey bu bence. Ben de iyice rahatlama etkisi yaptı zamanla 5.2'' telefon normal telefon gibi geliyor bana mesela bu yüzden 5.5'' için bir korkum yok. Tamamen kişiye özel durumlar bunlar aslında genelleme yapmak da yanlış. Kişinin el becerisine ve ihtiyaçlarına yönelik şeyler. 4.7'' de güzel bir telefon boyutu çok kafası karışanlar almayabilir ama 5.5'' de abartılacak bir durum olduğunu tahmin etmiyorum. Gene de canlı görmek en iyisi tabi.

• ben aldım almasında buna jelatını nasıl yapacagız? ekranın kenarı bombelı jelatin olmaz kı buna kotu durur
  • quote:

Alt kattan rahatca iceri girip inceleyebiliyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.