Şimdi Ara

<< IPHONE 6 KULLANICI YORUMLARI >> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
4.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İp6 plusı çok az inceleyebildim aşırı büyük geldi bana bende ip6 aldım ve iyi ki 6 almışım diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf.Hitler

İp6 plusı çok az inceleyebildim aşırı büyük geldi bana bende ip6 aldım ve iyi ki 6 almışım diyorum

Apple store da 6 64 yoktu siz hangi modeli aldiniz

• Sen de bunun için konu mu açtın?

Yemin ediyorum şu foruma başlık açma standardı getirilmeli... Çöplüğe döndü forum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubra6600

Gel beni dinle 6 al gercekten daha guzel diyeri cok buyuk. Ayrica stoklar bitince ocak ayina kasar gelmeme durumu varmis

alirsam + alirim yoksa almiycam zaten ip5s im var 0.7 inc icin cihazi yenilemeye o parayi vermeye degmez

• serif61 S kullanıcısına yanıt
    Bence almadan ikisinide incele arkadasm

• serif61 S kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97717954 Incelemeni oneririm

• Iphone plus almayanlar 1 ay sonra ağlıyacak kulak asmayın beyler plus normalinden 2 gömlek üstün ekran kalitesi daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97717954 Incelemeni oneririm

tamam incelerim bir ara tesekkur ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

Iphone plus almayanlar 1 ay sonra ağlıyacak kulak asmayın beyler plus normalinden 2 gömlek üstün ekran kalitesi daha iyi

Ben de aksini iddia ediyorum, plus alanların büyük kısmı en geç bir ay içinde zararına takasa verip iphone 6'ya dönecekler.... Ve piyasa 2. El plus kaynayacak.

Çünkü iphone 6 plus ne iphone yerini tutacak bir telefon, ne de ipad'in yerini tutacak bir tablet. Bu phablet işi Note'un pazarı ve uzmanlığı. apple bulaşmayacaktı bence.

Kendinden plus almak konusunda emin olanlar bence beklesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 26 Eylül 2014; 13:03:41 >

• iphone plus 64 gb space gray aldım dün gece 23.59 da :) 4s ten sonra özellikle taşıma ve kullanım alışkanlığı olarak farklı geldi ve alışmak gerekecek. düşürürüm korkusuyla gerekmedikçe cebimden çıkarmamaya çalışıyorum ama kılıf gelince ve alışınca her şey daha kolay olacak eminim. Denizli'de ilk alan 5 kişi içindeyim :) Media Markt'tan aldım. Kutunun altındaki seri numarası TU/A ile bitiyor yani Apple Store 2 yıl garanti dahilinde sıkıntısız cihaz. Ekran büyüklüğüne ve batarya ömrüne hasta oldum diyebilirim. Sabahtan beri oynuyorum %18 azaldı bataryası sadece. Iphone 4s aynı yoğun kullanımda yarı yarıya azalıyordu. Bu yoğun kullanıma eski telefonumda kullandığım programları wifi ile indirmek, müzik dinlemek ve webte surf yapmak dahil.

Boyutuna alışacağınızı düşünüyorsanız kesinlikle en iyi iphone diyebilirim

• oxylive O kullanıcısına yanıt
    Sonunda plus alan bi arkadasimizda yorum yapti

• iphone 6 plus gold aldım. uzun uzun anlatmaya inanın lüzumu yok, alın geçin.
  • quote:

Sonunda plus alan bi arkadasimizda yorum yapti

bu ana kadar yorum yapamama nedenim ise nano sim kartimin olmamasi ve bu yuzden telefonu anca bugun aktive edebilmis olmam

• Saat 10.30 gibi İzmir Agora AVM Turkcell'den i6 16 gb space grey aldim.Ekran buyuklugu konusunda endiseliydim ama cok hosuma gitti,olmasi gereken kadar olmus.Ekran cozunurlugude dikkat ceken diger unsur.İyi ki almisim simdilik gayet memnunum

• Plus alan arkadaşlar bir bakabilir mi ne kadar boş yer var telefonlarında. 16 gb yeterli derseniz direk plus alacağım galiba. Müzik arşivini telefonda saklamam en fazla 2-3 albüm atar onları sömürür siler yenisini atarım. Oyun da 1 ya da 2 tane yükler bitirip siler yenisini yükler oynarım. Bir tek video foto çekiminde yer lazım olabilir ama abartı bi çekim yaptığım da söylenemez. Bir yol göstersin alan arkadaşlar. Benim için en ciddi durum bu. Çünkü i6 64 ile i6+ 16 aynı fiyatlara denk geliyor.
  • Hwy2hell H kullanıcısına yanıt
    Dedigin gibiyse 16gb yeter

• oxylive O kullanıcısına yanıt
    Suan alabilirmiyiz yorumlarini peki

• kubra6600 K kullanıcısına yanıt
    Oyun konusunda tam emin olamadım aslında kendimden belki 2-3 tane saklayabilirim sürekli içinde araba yarışı futbol tarzı ya da online oynanan frp tarzı oyunlardan ama diğerleri öyle evet.
  • Hwy2hell H kullanıcısına yanıt
    Incelediniz mi yoksa aldimiz mi arkadasm

• kubra6600 K kullanıcısına yanıt
    Daha bir şey almadım. Bekliyorum incelemelerden sonra karar vereceğim. 2 önemli durum var.

1- Pil durumu
    2- Kapasite

Bu iki durumun kullanıcı tecrübelerini inceleyip model belirleyeceğim. 2 telefon da kendince avantajları var çünkü hangisinin ağır bastığını görmem için somut veriler lazım. Mesela i6+ pil konusunda çok farkedilir bir performans gösterirse kapasiteyi önemsemem. Ama abartı bir fark yoksa i6 64 ü alırım aynı fiyata daha iyi. i6+64 ü alabilecek durumum yok çünkü ne yazık ki.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.