Şimdi Ara

İphone 6 Kullanıcıları ip6 hala alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İp6 32gb şuan 2100 ama 1900 leri görmüştü yakında yeniden görecektir zaten sizce alınır mı ?
    Meizu Xioami Huawei mi alsam yada 900-1000 liraya alınırda bunların sar değerine falan güvenmiyorum
    Redmi note 4 1.000 lira 3gb ram var 2gb ramli cihazlar 700-900 falan
    Sony xa var samsunglar var vestel var

Yeni alt seviye cihazları bilmiyorum eskiden bu seviyelerde ki cihazlar çöptü şimdi nasıllar kasmasın donmasın yeter zaten gireceği sosyal medya whatsap safari youtube falanda andriodin 2gb rami yeter mi bilemiyorum 3-5 ay sonra cayır cayır ısınıp kasacaksa direk ip6 alıp geçelim.

Yada S7 Edge ve Note 5 var 2000 küsürlerede 1000 liralık cihazdan çok bi farkları yok gib onlarında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6s aldım memnunum bir daha android'e bulaşmam.
  • Ride Or Die kullanıcısına yanıt
    1900 e düşsün 6 yı alırım maceraya gerek yok

• 6-6S ve 7 modellerinin üçünü de kullanıyorum, kesinlikle hala alınabilir seviyede bir telefon. iOS10.3.3 (şu an ki sürüm) ile devam ederseniz uzun yıllar götürür sizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6 ve 6s arasında abartılacak kadar bi fark yok bizzat 6s kullanıyorum aralarında 1-2 saniye var en fazla hız olarak

Durumun 6ya yetiyorsa 6 alabilirsin gayet iki yıl da kullanırsın

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 13:55:41 >
  • İkinci el alınacaksa 1300-1400 e temiz olabilir. Tutupda 1900 verilmez sıfır gibi ikinci el iphone 7 ler 2500 tl zaten. 1900 e swap 6s 16 gbda var 32 gbları 2100 falan. 6 yı 2,5 yıldır kullanıyorum bikaç yıl daha kullanılır ama 2000 tlye değmez. İos 11 le biraz daha hantallaşıcaktır zaten genede kullanılır seviyede bir performans veriyo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPAD 10.NESİL ALINIR MI?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    2500 e alacagın ikinci el 7 den hayır bekleme sen

telefon notebook vs ikinci el almam ne mok oldukları belli değil 300-400 lira içinde uğraşamam

• 1000 liraya paralel evrende mi buluyum

• bigboss99 kullanıcısına yanıt
    Yav 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 kullanıyordum 7 yi de denedim fakat s8 e geçtim rahatladım böyle bir telefon yılın telefonu ödülünü ha ediyor hakikaten
  • iPhone 6'nın şu dönemde alınabilecek bir telefon olduğunu düşünmüyorum. 3 yıla yakındır iPhone 6 kullanıyorum ve iOS 10'da artık uygulamalara girip çıkarken uzun bekleme süreleriyle karşılaşmaya başladım. iOS 11 Beta'yı denediğimdeyse durum çok daha kötü bir hal aldı ve uygulamalardan internet tarayıcısına kadar hız bakımından belirgin bir yavaşlama ve arayüzde belirgin kasma sorunlarıyla karşılaştım. Beta olduğu için Beta'ya bakarak Eylül'de yayınlanacak asıl sürüm için yorum yapmak doğru sayılmaz fakat yine de iOS 11'le birlikte iPhone 6'da hız bakımından belirgin yavaşlamalar hissedileceğini düşünüyorum. iPhone 6S'deki Beta 11 deneyimimde ise hiçbir yavaşlama ya da arayüz sorunuyla karşılaşmadım. Eğer iPhone alacaksanız 6S'den aşağısına bakmamanızı öneririm. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAlperenK -- 31 Ağustos 2017; 13:33:24 >
  • Bu fiyat segmentine ya 1750tl civarı 2.el temiz kutulu garantili 6s alınır ya da mi6, one plus 3T ve one plus 5 çinlilerinden biri alınır.

• bigboss99 kullanıcısına yanıt
    3 yıllık telefonu alıcam diye ne uğraşıyosun o zaman bastır parayı al 7 plus 128 gb. Kaldıki 2500 liraya sıfır yurtdışı 7 de var alırsın 120-140 tl neyse pasaportuna kaydettirirsin mis gibi 300-400 ün hesabını yapmıyosunya hani güya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 31 Ağustos 2017; 17:11:13 >
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    Yanlışım varsa düzeltin.Yurtdışı cihazı aldınız mı kendi pasaportunuz olsa bile kaydettiremezsiniz.Yurtdışında giriş çıkış yapmal gerekiyor.Sonra istediğiniz cihazı kaydettirirsiniz.En son böyleydi :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AAlperenK A kullanıcısına yanıt
    Arkadaş ile aynı fikirdeyim. iOS 11 betasına katılmadım ancak şuan ki iOS deneyimimi aktarmak isterim. Çoğu uygulama da sıkıntı olmasa bile artık bu cihaz 3 yıla yakın olduğunu gerçekten hissettiriyor.
    Sık olmamakla birlikte menü geçişleri, uygulama açışları, açılış kapanış süreleri ciddi anlamda ilk çıktığı zamana göre artış gösterdi.

Oyunlardan örnek vermem gerekirse, Hearthstone oynamak bile nerdeyse işkence seviyesine geldi. Isınması bir kenara, oyunu kasa kasa oynuyorum.

En azından almak isteyene kesinlikle 6S öneririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet hala öyle 300-400 liranın peşinde olmayan çıkar girer bi hafta sonu onda bişey yok hallolur.

• Ben iPhone 6 Plus kullanıyorum, iOS 11 yüklü. Hiçbir şikayetim yok, tıkırtıkır çalışıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.