Şimdi Ara

iPhone 6 kutudan eğik çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
6.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iSight kamerasının yüksekliğinden bence.Dikkatli var.Eğer yamuksa inanırım.İade et
  • onbeskarakterli O kullanıcısına yanıt
    icine sinmediyse direk iade et hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Bir de su terazisi koyup bak :)

• adam momentum vs sayıklamaya başlamış muhaha fizikten girdi felsefeden çıkacak şimdi git bi göz doktoruna görün cihaz besbelli yamuk orta kısımdan iade et muhtemelen iade ürün yolladılar sizede 2.parti ürünler kasımda gelecek, şimdkilerin hepsi 1. parti ve sorunlu geneli
  • ne derseniz deyin apple iphone6 ile tam bir hayal kırıklığı yaşattı. 5S deki perfonmasın yarısı bile ip6 ve plus da yok.
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt
    üfürme kardeşim 6 yamulma yok yazmışsın Erdi Özüağ'ın incelemesini bir izle istersen
  • Başka bir zeminde deneyin bence o yamuklugu farketmeniz icin ekranin yamuk olmasi lazim ekran yamuksa kasaya tam oturmamasi lazim birlesim yerlerinde herhangi bir bosluk varmi bakin uzuldum yeni urunde boyle bir sorun olmasina.

• Cevahir Teknosadaki iPhone 6 yamulmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

Psikolojik olabilir arkadaşım.İçine sindirmeye çalışma apple kabul etti yamuluyor diye.
    Yani yamulyan ıphone 6 plus yok.Kimin ki yamulursa yenisini gönderecekler.

1000tane ıphone 6 plus al hepsine aynı kuvveti uygula hepside yamulacak.

Plus modelinde yamulmayan yok

Ayrımcılık yapmayalım iphone 6 lar plustan daha kolay yamuluyor

• onbeskarakterli O kullanıcısına yanıt
    İade et gitsin.

• bLind kullanıcısına yanıt
    Başka zeminlerde de denedim. Sert kapaklı defter üzerinde baktım, tahta sehpa üzerinde denedim ve hepsinde mevcut bu boşluk. Bu fotoğrafı koydum çünkü en belirgin olanı ve en iyi ışık alanı buydu. Ayrıca dediğiniz gibi kasanın ses tuşu kısmında ekran hafif çıkıntılı. Tam oturmuyor yani. Sizinle beraber online store konusunda yazıyorduk. Piyango bana çıktı işte.
  • Tartık telefona yamulmuşmu diye bakıp durmaktan bıktım yav. Telefonumu çok seviyorum biz ayrılamayız ama iyice gıcık kaptım. Psikolojimi bozuyor artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: onbeskarakterli

Başka zeminlerde de denedim. Sert kapaklı defter üzerinde baktım, tahta sehpa üzerinde denedim ve hepsinde mevcut bu boşluk. Bu fotoğrafı koydum çünkü en belirgin olanı ve en iyi ışık alanı buydu. Ayrıca dediğiniz gibi kasanın ses tuşu kısmında ekran hafif çıkıntılı. Tam oturmuyor yani. Sizinle beraber online store konusunda yazıyorduk. Piyango bana çıktı işte.

Cihazın gri renk dimi?
    Bu güne kadar açılan bütün bükülme konularında gri renk telefonlar büküldü. Dikkat ederseniz.

• infom@n kullanıcısına yanıt
    Cihaz uzay grisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Tartık telefona yamulmuşmu diye bakıp durmaktan bıktım yav. Telefonumu çok seviyorum biz ayrılamayız ama iyice gıcık kaptım. Psikolojimi bozuyor artık.

İnsanın psikolojisini bozuyor en iyisi IP5s alıp IP6s kadar beklemek

• quote:

Dün öğleden sonra Apple Online Store'dan aldığım iPhone 6 64 GB Space Gray elime geçti. Telefonun normal şekilde kurulumunu yaptım ve birkaç saat kullandım. Ardından şarja takıp yattım. Bugün sabah yine kullanmaya başladığımda cihazın hafif eğik olduğunu fark ettim. Dünden beri evdeyim ve cihazı daha cebime koyup dışarı bile çıkmadım. Telefonun yapısını bozacak herhangi bir zorlama ya da müdahalede de bulunmadım. Eğik olmasının tek açıklaması kutudan eğik çıkmış olması.

Acaba cihazlarını yeni alanlar benim fotoğrafta paylaştığım gibi cihazı ekran üstü düz bir zemine koyup durumu bildirebilirler mi? Sizce cihazı iade etmeli miyim?

Cihazı kullanırken farketmedin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

quote:

Cihazın gri renk dimi?
    Bu güne kadar açılan bütün bükülme konularında gri renk telefonlar büküldü. Dikkat ederseniz.

Bu yüzden gümüş renk Plus 64GB' ı alır almaz kılıfla siyah yaptım

• ilk kullanımında nasıl farketmedin

• Tim Cook: nasılsa yamulacaktı,bizde hazır yamulmuşu var,hizmette son nokta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhone 6

Zemin yamuk.

Xd lol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.