Şimdi Ara

iPhone 6 kutudan eğik çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
6.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kusura bakmayın mesajınızı yanlış anladım. Cihazlarını yeni alanlardan dönüş beklerken farklı yorumlar gelince moralim bozuldu. Cihazda zaten eğiklik görmesem masanın üzerine koyup bakmazdım. Cihazın eğilip eğilmediğine bakmaktan kullanmıyorsunuz dediniz ama alan herkes bir kere bakmıştır. İlk bakışta eğikliği görmesem iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onbeskarakterli

Kusura bakmayın mesajınızı yanlış anladım. Cihazlarını yeni alanlardan dönüş beklerken farklı yorumlar gelince moralim bozuldu. Cihazda zaten eğiklik görmesem masanın üzerine koyup bakmazdım. Cihazın eğilip eğilmediğine bakmaktan kullanmıyorsunuz dediniz ama alan herkes bir kere bakmıştır. İlk bakışta eğikliği görmesem iyiydi.

Olur öyle şeyler sorun degil.Yorum yapmamanı şundan istedim.

Cihazı götürücen bu yamuk ben bunu istemiyorum diyeceksin orada 1-2 kendini bilmez çıkıp sana diyecekki kardeş bunun neresi yamuk.O yüzden moralin daha fazla bozulmasın diye kimseye birşey demeden iade et.

Anlaşılan içine sinmedi o cihaz.

Ver cihazı iade et.Yenisi apple storeden sipariş geç.İade işlemi apstorede daha basit oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne psikolojiği resmen cihaz yamuk git değiştir geçmiş olsun
  • Kamera çıkıntısından kaynaklanan bir durum olabilir mi?
  • teşhirdeki milletin yamulttugu ürünü yollamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNF0RGIVEN -- 18 Ekim 2014; 17:56:08 >
  • Yurtdışında fırlama tipler iphone'ları mağazada yamultup yamultup kaçıyorlar. Belki öyle bir model göndermişlerdir. İade edin bence.

• Arkadaşlar kamera sol üstte dikkat edersiniz. Cihaz fotoğrafta ekran masaya değecek şekilde duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Yurtdışında fırlama tipler iphone'ları mağazada yamultup yamultup kaçıyorlar. Belki öyle bir model göndermişlerdir. İade edin bence.

Sıfır kutulu değilmi ürün, teşhir ürünlerini geri mi paketliyor apple?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Yurtdışında fırlama tipler iphone'ları mağazada yamultup yamultup kaçıyorlar. Belki öyle bir model göndermişlerdir. İade edin bence.

Sıfır kutulu değilmi ürün, teşhir ürünlerini geri mi paketliyor apple?

Apple asla öyle şey yapmaz demek istesem de kesin olarak bilemeyiz. Benim dediğim bi ihtimal sadece. İade edilmesi en doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Arkadaşlar kamera sol üstte dikkat edersiniz. Cihaz fotoğrafta ekran masaya değecek şekilde duruyor.

Hocam şimdi 4 köşeli bir telefonun 1 köşesi diğerlerinde biraz daha farklı iken diğer köşelerinin aynı hizada olmasını nasıl bekliyorsunuz. Fizik kuralına bile aykırı. Bence kameranın çıkıntısı hemen yanındaki dik köşeye yere daha az baskı yapmasını engelliyor. Şimdi buradan pek anlaşılmayabilir anlattıklarım.

Kütle çekimin momentuma etkisi kuralı mı?
    Bildiğim kadarıyla o tez çürütülmüştü...

• quote:

Arkadaşlar kamera sol üstte dikkat edersiniz. Cihaz fotoğrafta ekran masaya değecek şekilde duruyor.

Yakınlaştırınca fark ettim. Diğer arkadaşta da aynı sorun olduğuna göre durum belli gibi. Psikolojik denmesi oldukça anlamsız, göz var izan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 18 Ekim 2014; 18:06:23 >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Ürün kesinlikle sıfırdı. Ürünün kutusunun jelatinini ben açtım. Telefon üzerinde her iki tarafı da kaplayan bant mevcuttu ve herhangi bir hava kabarcığı falan yoktu bant ve telefon arasında. Anlamadığım şey cihazın fabrikadan nasıl bu şekilde çıktığı. Telefonu henüz masa üzeri dışında bir yere de koymadım. Sanırım pazartesi günü AOS'u arayıp ürünü iade etmek istediğimi söyleyeceğim.
  • Anro kullanıcısına yanıt
    Hangi köşe farklı dostum. Cihazın ön kısmı her köşede aynı yüksekliğe sahip.
  • bir arkadaş da buradaki bir foruma yazmıştı kutusundan darbeli çıkmış. bu apple çakallık yapıp abd de yamulduğu için iade edilen telefonları aklayıp paklayıp bizimkilere çakmaya çalışıyor olmasın. bu gavurlardan beklenir azizim.:))
  • Kardeş düşüneceğine iade et gitsin

• istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    Açıkçası şu anki durumdan hiç memnun değilim. 2500 lira verdiğim bir ürünün kusursuz olmasını isterdim. En kötü tarafı da iPhone 4'ten sonra hep Android cihazlar kullanmıştım ve bu sene iOS'e dönüş yapmak istedim. Cihazı ve sistemi çok beğendim. Telefonda böyle bir sorun olması ve benim de başıma gelmesi yüzünden iade ettikten sonra ne alacağımı bilmiyorum. iPhone almak istiyorum ama böyle sorunlar yaşayacaksam başka bir cihaz almayı tercih ederim.
  • Eğer içinize sinmediyse değiştirin derim. iPhone 6 64GB Silver almıştım ekranda morluk çıktı anında iade ettim. Salı günü yeni ürün elimde olur.

• onbeskarakterli O kullanıcısına yanıt
    Şükretmek lazım
    Tomofil forumda 100 bin liraya aldığı sıfır arabasının sonradan kazalı olduğunu öğrenenler ne yapsın...

• brykkn B kullanıcısına yanıt
    İade işlemini nasıl yaptınız? Apple Store'u aramak yeterli mi? Bir de fatura henüz elime geçmedi. Faturanın gelmesini beklemem gerekiyor mu?
  • onbeskarakterli O kullanıcısına yanıt
    Aramanız yeterli. Değişim için size referans numarası veriyorlar onu kutunun üstüne yazıyorsunuz(yazıcıdan da çıkarabilirsiniz). Fatura'nın gelmediğini söyleyin mail olarak kopyasını yolluyorlar. Orjinal faturada gelince yollarsınız. Nakliyeci(TNT) soruyor zaten size faturanız geldi mi diye kopya faturayı mail olarak aldım dersiniz. Gelecekleri günü size söylüyorlar kutuyu alıp gidiyorlar işlem çok basit. Yeni cihazınızda Apple ile telefonda görüştüğünüzde Değişim olarak gözükecek. Gönderim süresi daha kısa oluyor yeni siparişe göre.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.