Şimdi Ara

İPhone 6 mı S6 Edge mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu 2 telefondan hangisi sizce hediye gelicek bütçeyle alakası yok?

• 5S kullanıyorum. Bence S6 Edge.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChasingTheSun

5S kullanıyorum. Bence S6 Edge.

+2
  • 1,5-2 ay önce S6 Edge kullanmış biri olarak tekrardan iphone 6 aldım. Evet ilk başlarda güzel geliyor ama insan bi süre sonra " yağ gibi akışı " özlüyor :) İkisi de güzel cihaz ama ben iphone'dan şaşmam.
    Yalnız yiğidi öldür hakkını ver, kamerası, ekranı ve dizaynı inanılmaz derecede :) Sevdiğim sanırım en iyi 3 yanı bu oldu S6 Edge de :)
  • yavaşlar korkusu var bende olabilir mi öyle bişey ? siz yağ gibi akış demişsiinizde ondan aklıma geldi
  • desingedforkilling kullanıcısına yanıt
    Yavaşlar korkusunu geçtim daha uygulamaları gezerken bile ara ara hafif kasılır gibi oluyor. Touchwiz biraz daha hafiflemiş ama bence yine olmamış. 10 gün dayanabildim buna. Kısa bi macera oldu benim için :)
    Tabi 3-5 ay sonrasını kestiremiyorum pek, beklentim iyi yönde ama şu ana kadar android tecrübelerim illaki yavaşlayacağı yönünde.. Android bu konuda kendini geliştirene kadar ios ile devam derim ben. :)
    Kasar yavaşlar saplantısına hiç girme öyle bir dert yok gönül rahatlığı ile s6 Edge alabilirsin tabi Android istiyorsan. Mesut Çevik'e de sormuştum ikisinide kullandım arada bir stabilite farkı yok zevkinize kalmış demişti eğer ios platformuna alışık isen ve App Store'da yatırımların varsa ekosistem değiştirmeden devam edebilirsin ikisi de kendi alanlarının en iyisi ama Android'e geçme fikrin varsa s6 edge seni asla pişman etmez bu tarz şeylere inanma herkes iPhone 6 ile s6'yı kötülüyor ama dışarıda herkesin elinde bu cihazlar var ve keyifle kullanıyorlar şahsi tercihim ios platformuna yakın olduğumdan iPhone 6 olacaktır ama şunu da kabul etmek gerekir ekran , kamera konusunda geride iPhone 6 . Ayrıca s6'da ufs 2.0 modülü var ssd hızına benzer bir okuma yazma yapıyor bu yüzden için rahat olsun uzun yıllar kullanabilirsin bunların hepsini Mesut Çevik, Erdi Özüağ , Recep Baltaş ,Murat Gamsız'a teyit ettirdim güvenebilirsin . Eğer bu forumlara bakarsan en kötü telefonlar i6 ve s6 bu forumlara çok itibar etmemek gerekir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. s6 aliyorum kararımı verdim.
  • 6 plus :)) 64 lük :)) Tadından yenmez
    16 var :) 64 e susadım

KAMU SPOTU
    iPhone alırken 64 almaya çalışın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Şimdiden hayırlı olsun böyle i6 , s6 gibi en üst seviye cihazlar kullanırken mümkün olduğunca forumlardan uzak kalın zira forumlara bakarsak en kötü telefonlar bunlar ama gerçek böyle değil maalesef bilgilendirici bir düzen değil ülkemizde forumlar genel anlamda. Siz keyifle kullanmanıza bakın.
  • iOS kullandıysam iOS devam ederdim satın aldıklarımı yeni telefonda da kullanabilmek için.Ama 2 platformada yeniysem edge alırdım

• s6 lardaki sorunlardan haberiniz yok galiba. aşırı ısınmadan 3g sinin ara ara kesilmesine kadar tonla sorunu var. forum sayfasını bi gezin görürsünüz. ben de s6 dan illallah ettim bugün iphone 6 aldım.

• 6 Plus.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.