Şimdi Ara

İphone 6 > OlloClip Lens >> Xiaomi 10400 > Kullanıcı yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar uzun zamandır aklımda olan bir kaç soruyu kullanan arkadaşlarla paylaşmak istedim .

1. Öncelikle basit bir telefoncudan 20 liraya aldıgım balık gözü lensi çok hoşuma gitti sonra acaba daha kalitelisi varmıdır diye araştırdım ve karşıma olloclip lens çıktı lensin videolarını vs. izledim hatta forumda kullanan arkadaş çektiği resimleri koymuş onlarda muazzamdı. Peki ya getirisi sürekli kullanımda sizce sıkılınır mı ? 219 lira apple store da fiyatı var ve mecburen insan bi acaba oluyor aslında sizinde yorumunuzu almak istedim

2.xiaomi 10400 : ev iş arası sarj aleti taşıma sarj aletini işte unutup evde sarj edememek vs. oluşacak problemler arasında sizce bir powerbank alıp prizden komple uzaklaşayım mı ? yoksa kendime 2.bir orjinal sarj aleti alıp garanti yoldan prizle yaşamaya mi devam edeyim

Kısaca aldıgım bu iki üründe kısa vadede kenara konup tozlanmaya bırakır mıyım acaba ?

• 1.seçeneği film çektiğim için almayı düşünüyorum
    2. seçeneği aldım bile

yani ikiside muazzam. tabi olloclipi ne için kullanacağınıza bağlı. ayrıca olloclip videoları için iPhonedo izlemenizi öneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olloclipi insanin alasi geliyor. Gercekten cok kaliteli. Cakmasini aliexpressten 2 dolara alabilirsiniz ben bayiliyorum.

Xiaomu 16.000 mah kullaniyorum ve gercekten efsane bir alet. Hic dusunmeden alin derim cok faydali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi 5k var memnunum 10 k işinizi rahat görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REDMİ NOTE 10 PRO TR CİHAZI
    8 ay önce açıldı
    Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.