Şimdi Ara

Iphone 6 pil hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphone 6 model cihazımın ne yazık ki pili arızalandı.Cihazımın garantisi yok sizce yetkili serviste mi yoksa normal telefoncuda mı pil değiştirmeliyim.?

Telefon bayiisi tanıdık 150 tl ye değişik yapacak.Yetkili servis ise bu işlemin 320 tl olduğunu söyledi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ankara için söylüyorum, ikisi de 6 ay garantili. Ben olsam uygun fiyat tercih ederim. Önümüz kış, yakacak yok!
  • Bessonnitsa kullanıcısına yanıt
    Güvenilir bir telefon bayiisi var orada değiştireceğim.

• Bessonnitsa kullanıcısına yanıt
    Ankara’da tavsiye edeceğin güvenilir bir yer var mı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: nondas

Ankara’da tavsiye edeceğin güvenilir bir yer var mı hocam
    SATAN KİŞİ ANKARA DA

Şiddetle öneririm

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-yedek-parca-iphone-6s-orijinal-batarya-753978390/detay/

Deji de kullandım baseus diye bir marka da ömrü çok kısa. Pil sağlığı 90 diyelim 70 80 gibi performans veriyor. En iyisi aslında orjinali. O çok konuşulan batarya markaları ilk aylar iyi sonra aniden zayıflıyor. Yine söylüyorum en iyisi orijinal.

Yukarıda ilandan bir tane orijinal batarya aldım 2 ay oldu mumnunum ben pil sağlığı 100

ilandaki batarya Apple ın sattığı batarya ile aynı zaten hemde 50 TL daha ucuz ben kendi cihazıma taktım 2 ay önce. 3. Ay olacak neredeyse halen daha pil sağlığı 100

Alırken konuşmuştum elinde sanırdı sayıda var mış.
    EFT yaptım kargo ile göndermişti. Normalde elden teslim ediyor muş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nondas kullanıcısına yanıt
    iPhone Acil Servis

+90 312 418 19 14
  • Yetkili servis dışında değişim yapacaksanız mutlaka gözünüzün önünde değişim yapsınlar. Aksi durumda en iyi ihtimalle ekran koruma metal plakası ve vidalarını çalarlar. Tanıdıksa izlemek istiyorum diyerek tüm aşamalarda telefonunuzun yanında durun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim telefonda da aynı dediğiniz parçaları çalmışlar ! Neden çalarlar ne işlerine yarar anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.