Şimdi Ara

İphone 6 plus alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Androidden sıkılmış ve donan kasan telefonlardan bıktığım için yeni telefon tercihimi Iphone'dan yana kullanacağım. Müzik,fotoğraf,uygulamalarımın yer kaplayacağını düşündüğüm için 16GB kapasitenin yetmeyeceğini düşünüyorum. 64GB Iphone 6 Plus almayı düşünüyorum. Büyük telefon kullanmayı seviyorum bu yüzden Plus almakta kararlıyım. 6S PLUS'a bütçem yetmiyor. 6+ kullanan arkadaşlar yorumlarını,tecrübelerini yazarlarsa sevinirim. Bu telefon almaya,fiyatına değer mi?

• İphone verilen tüm fiyata değer. 6+ kullanan birkaç dostum var gayet memnunlar. Bende 6s kullanıyorum memnunum.
  • Ben kullanıyorum hocam yaklaşık 1 yıldır ip6 plus, özellikle şarjından çok memnunum telefonun. Cepte taşıması biraz sıkıntı oluyor büyük olduğundan dolayı bunun dışında bir eksiğini görmedim ben kullandığım süre içerisinde.
  • Bende ıphone 6 var bir senedir on numara telefon plusta oyledir pişman edicegini sanmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32aslan

Ben kullanıyorum hocam yaklaşık 1 yıldır ip6 plus, özellikle şarjından çok memnunum telefonun. Cepte taşıması biraz sıkıntı oluyor büyük olduğundan dolayı bunun dışında bir eksiğini görmedim ben kullandığım süre içerisinde.

Ne kadara aldınız hocam zamanında?
  • 2800 falandı hocam , 16 gb almıştım siz 16 almayın ama sıkıntı olabiliyor bazen . 64 alın kafanız rahat olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i6+ 64 GB yerinde bir tercih.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.