Şimdi Ara

iphone 6 plus batarya değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 senelik 6 plus var, pili ölmüş heralde 1 gün bile gitmiyor, garantiside bitik.

apple da pil değişimi 275 tl, yüksek bi rakam bence.

google da ilk sayfada çıkan mağazalara baktım değişimi 130-150-180 tl e yapıyorlar.

130 tl e yapan benim mahallemde aradım sordum orjinal apple pili takıyoruz dedi, bi sorun olmaz dedi. fiyat cazip geldi ama güvenemedim.

napsam bilemedim, tavsiye var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim kadarı ile orjinal pili piyasada bulunmuyor. O nedenle orjinali değilde, orjinale yakın kalitedee bir pil bulursanız daha uygun olabilir. Tabiki tercih meselesi, bir sorun çıkarsa telefon çöp olabilir.
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    bende öyle biliyorum, apple ın orjinal parçaları piyasada sıfır olarak bulunmuyor. bunlar neyine güvenerek orjinal diyorki.

en azından bilindik bi marka varsa sıkıntısız ondan taktıralım

• DonhanımNaber kullanıcısına yanıt
    Marka vs bilmiyorum ama ilgili konulara yazarsan kullananlar falan daha net bilgi verirler. Bu şekilde harici konularla bilgi almak daha zor.
  • Hocam 40-50 tl hatta 70-80 tl fark için bile başınızın ağrımasına değmez, bi kere apple servisine verin 2 yıl daha sorunsuz kullanın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • garantili cihazda hakkınızı kullanmanızı öneririm orjınale yakın pil var ama garanti hakkını kullanmak daha faydalı
  • Orijinale yakın pil kullanan yerler var. iPhone 6 için ekranla beraber pil değişimi yapıldı. Pili şişmişti. Yeni taktıkları pilin hiç fena olmadığını söyleyebilirim. 150₺ gibi bir ücreti var. Eğer ki bataryanız çok kötü ve garantiniz de bitmişse, piyasada dürüst iş yapanlar var. Ama alelade yerde yaptırmayın, ve muhakkak sorun pil kalitesini. Ben sordum, bana kim orijinal pil takıyorum dese yalan olur ama kaliteli pil kullanıyoruz dendi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    2 yıl önce açıldı
    İphone X batarya değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Batarya isini bence sansa birakmayin. Gidin appleda yaptirin ben oyle yaptiricam sahsen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • garantili telefonlar için bilmem ama garantisi bitmiş telefonlar için bile 275 tl yi gözden cıkarıp pil değiştireyim diyen arkadaşlar için söylüyorum.
    1-Aplle zorlu center ve apple akasya store lerden randevu almak imkansız.siteye giriyosnuz onunuzdeki 7 gün için randevu yok.Ancak yeni acılan gün için belki gece 12.00-01.00 arası bilgisayar basında beklemeniz gerkir.
    2-Randevu almak için apple aradığınızda size yardmcı olmak isteyen arkadaş sizin için siteye girip randevu almaya çalışıyor ama oda sonucsuz.sizden farklı yaptığı bişey yok. 15 gündür randevu alamaya calısyorum.
    3-Applle yetki verdiği servisler var bunlar 275 tl ye pili alıp üzerine 100-150 tl arası işçilik vs.parası alıp size 370-430 tl arası fiyat veriyorlar.

Anlasılan apple kendi servisler Türkiye için yetersiz Allah düşürmesin.
  • taner_81 T kullanıcısına yanıt
    Daha dün pupadaydım biri sordu 6s için 280tl dediler. Sizin dediğiniz gibi abartı fiyatlar yok yanlışınız var.

• Ben 275 tl dedim zaten pil fiyatı Apple Store da.Apple yetkili teknik servisleri bunun üzerine işcilik parası alıyorlar.Aplle bana mail olarak attığı teknik tiservislerden tam 10 tanesini aradım en düşük 360 tl Ankara İstanbul için en yüksek gaziantep forum alışveriş merkezindeki servis 430 tl dedi

• bLind kullanıcısına yanıt
    adres ver ben arayayım dediğin gibiyse yarın burda yazarım istedikleri fiyatı

• Deji tavsiye ederim, 6s için orijinal bataryadan ona geçen arkadaşlarım sonuna kadar memnun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Junace

Deji tavsiye ederim, 6s için orijinal bataryadan ona geçen arkadaşlarım sonuna kadar memnun..
    Link var mı hocam?

• pilin markası ORJİNAL dir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.