Şimdi Ara

iPhone 6 plus da ipad şarj adaptör kullanımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
14.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Konuyu hortlatmissiniz. Haklisiniz Herkes bilip bilmeden konusuyor. Apple sitesinde iPhone aksesuarlari arasinda 12wat lık ipad adaptörü var. Apple iphone ile uyumlu diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dervis2007

Konuyu hortlatmissiniz. Haklisiniz Herkes bilip bilmeden konusuyor. Apple sitesinde iPhone aksesuarlari arasinda 12wat lık ipad adaptörü var. Apple iphone ile uyumlu diyor.

sitede bölüm yetkilisi bir şahıs olarak .konu hortlatmam iyi olmadı ama. yani :) şöyle devamlı bu konuda soru geliyor. birde forumda görünce bu sefer iyice kötü olup cevaplama isteğim oldu. bilgisayar ve telefonlar için bu söyleniyor. bir cihaz ne kadar isterse okadar çeker . atıyorum 1 amper isterse 5 volt * 1 5 watt güç kaynağından çekerken 2 amper olunca 10 wattlık bir adaptörden 10 watt çekmez. ihtiyacı kadarını çeker. yüksek amperli adaptör daha az ısınır. yani yüksek amperin avantajı varken. düşük olanın tehlikesi vardır. patlayan adaptörler genelde gerçek değerde olmadıkları için ve kalitesiz oldukları için giderler. Fakat güvenmediğiniz markaların şarj cihazlarını kullanmayalım bu ayrı bir konu. ama iphone telefonumuzda gönül rahatlığı ile ipad şarj cihazını kullanabiliriz. bunu sizin dediğiniz gibi siteside söylüyor. akasi düşünülemez. bununla ilgili bir video yakında paylaşacağım. prize bir dijital ölçüm cihazı takacağım orada harcanan amper ve watt yazacak. sonra oraya ilk 1 amperlik adaptörü takacağım. harcanan watta bakacağım. sonrada 2 amperliği takıp tekrar bakacağım. bakalım bir fark var mı bu durumda herkesin içinde rahatlamış olacak. Çünkü çok asparagas var. geçen adam soruyor laptopumun adaptörü 3.42 amper 4.5 amper adaptörle aynı volt kullanırsan sorun olurmu. karşıdan şöyle cevaplar alıyor. pilin çok hızlı şarj olur ve erken koyverir falan :) haydaaaaa

• Arkadaşlar iPhone 6'yı iPad'in 5.2V 2.4A değerinde olan adaptörüyle %50'den %100'e kadar zaman tutarak şarj ettim ama 5V 1A değerindeki adamtörle tam olarak aynı zamanda şarj oldu. iPhone 6 ve 6 Plus modelleriyle birlikte hızlı şarj desteklediğini okumuştum ama neden bir fark olmadı :) Bir fikri olan var mı ?

• Since1903 kullanıcısına yanıt
    cihaz çekebildiği kadarını çekiyor şarj olurken siz 220a adaptörede bağlasanız bişey değişmez burdakilere sorsak 220a adaptör 3 dakkada şarj eder derler :)
  • Bende ipad adaptoru kullaniyorum. 4s ve 6plusta kullaniyorum ikisinide daha hizli dolduruyor bu zamana kadar zararini gormedim.

• Bir sorun olmaz, hatta daha hızlı şarj etmesi bile mümkün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.