Şimdi Ara

İPhone 6 Plus Hızlandırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar i6 plus ım var 64 gb 1-2 gb boş alanım var 8.1 jailbreak li ve arada ufak da olsa kasmalar oluyor hatta bazen donup kalıyor anlamsız şekilde cleaner tweakleri var telefonu temizliyorum fakat işe yaramıyor acaba hızlandıran ram in ve cpu un performansını arttıran birşey var mı bir de arada 3G gidiyor uygulamayı açıyorum 3G yazısı yazmasına rağmen internet sorunu çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jailbreak varsa hepsine katlanacaksin dostum cihazi yavaslatan programlari arayip bulacaksin deneyerek caresiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godzilla34 -- 23 Mart 2015; 21:14:37 >
  • Hocam aynen ağır tweakler var mesela springtomize ve ya instellixscreen falan ve ayrıca ne kadar tweak yüklü telefonda bir kaçını sil bazılarını pasif hale getir bakalım gözle görülür bir rahatlama olacak mı?3G için de bazı çekmeyen yerlerde bağlantının sık sık kopması ya da çekim gücü azlığı bu tür sebepler doğurabilir.
  • Deniycem sağolun

• Jailbreak yüzünden cihaz yavaşlıyor hocam.Jailbreaki kaldırırmayı deneyebilirsiniz.
  • Jailbreak elzem değilse 8.2 yükle cihaz kendine gelecektir.
  • O kadar para verilip alınmış bir cihazı jailbreak ile karıştırmak bence anlamsız. Jailbreaki kaldırdığın an uçacaktır cihaz yazık günah yapma şu işkenceyi kardeş cihaza.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Iphone 7 Plus Ekran Değişimi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.