Şimdi Ara

Iphone 6 Plus Kullananlar Sorunları Burada Paylaşıyoruz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
4
Favori
6.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtube'dan kaynaklı. Bana her telefon veya tabletimde olmuştu bu. Sorun bile demiyorum artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aston kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarlardan mail bölümünü biraz kurcalayın derim. Dediğiniz sorun orayla alakalı. Babamın 4s'te mesela sadece belirli aralıkları kaydediyor. İşaretlemezsen son 30 posta dışındakileri otomatik siliyor telefondan

• Sizdede var mı ışığa tutunca yeşil noktalar çıkıyor ip6plus
     Iphone 6 Plus Kullananlar Sorunları Burada Paylaşıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihTeriminDili

Sizdede var mı ışığa tutunca yeşil noktalar çıkıyor ip6plus

Bende 1 tane çıkıyo ve renk olarak fazla yoğun değil. Bendeki kameraya vuran şiddetli ışıktan öylede seninkinde niye o kadar fazla var anlayamadım.

• arkadaşlar ben 6+ daki ufak kasma sorunun donanımla ilgili olduğunu zannetmiyorum , hadi iPad 3 ü geçelim ama iPad 4 ve air de daha önceki işlemci ve yine 1 gb ram vardı ve bu cihazlar da full hd.Bildiğim kadarıyla ipadlerde daha güçlü gpu kullanılıyor ama heralde şimdiki a8 işlemcili 6+ kadar güçlü değildir. Ben 6 kullanıyorum ama bence 6+ güzel cihaz, iPad 3 gibi olacağını düşünmüyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yekzan Y kullanıcısına yanıt
    Tabi ki değil :) HD ile Full hd arasındaki çözünürlük farkı performans farkı da yapmaz. Yapsaydı 6 ile 6+ benchmarklarında skorlar farklı olurdu. Kaldı ki ipad air A7 işlemci ile 2k ekranı kasmıyor A8li 6+ mı Full HD ekranı kaldıramayacak? Donanım yetersiz diyenler benim gözümde teknolojiden anlamayan ve sadece atıp tutmayı beceren cahillerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihTeriminDili

Sizdede var mı ışığa tutunca yeşil noktalar çıkıyor ip6plus

Aynı olay bende de oluyor 6+ ,hatta konu açmıştım safır mercekten oluyormus sanırım ışıga tutunca ısık kırılması gibi bı acıklama yapmıstı arkadaşlar yani sorun yokmuş.

• İos 8.0.2 ile bugün wifi bi koptu bi daha görmedi.Açıp kapadım öyle düzeldi.8.1 e de güncelleysesim gelmiyor malum batarya sikayetleri yüzünden.Bi de bi ara acayip anlık bi kasma yasamıstım o kdr

• Zehir35 kullanıcısına yanıt
    Şarj konusunda hiç bir sıkıntı yok. Ss stmıştım bu konunun bir yerina ona bakarsanız anlarsınız.

• mkeshnda kullanıcısına yanıt
    Bence bu şarj kesinlikle kullanımla alakalı ama ios sürümlerininde etkisi var.Genele bakmak lazım sonucta ben ios 8.0.2 de wifi kopmaları sikayetlerini duymustum taki başıma gelene kadar tam olarak emin oldum

• Zehir35 kullanıcısına yanıt
    Wifi bilememde şarj sıkıntısı yok kesinlikle. Temiz kurulum yapmayanlarda olabiliyor ama şatj sıkıntıları (başıma geldi)

• whatsapp vb uygulamalar i.in çözünürlük desteği ne zaman gelecek ? plus için ? ve 8.0.2 de wifi sorunları var ama şarj çok iyi ilk defa 2. günü çıkardım şarja koyduğumda %21 de idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazarus

whatsapp vb uygulamalar i.in çözünürlük desteği ne zaman gelecek ? plus için ? ve 8.0.2 de wifi sorunları var ama şarj çok iyi ilk defa 2. günü çıkardım şarja koyduğumda %21 de idi

bence en büyük sorun bazı uygulamaların hala çözünürlüğü düzeltilmemiş olması
  • Plus kullanıyorum hiç kasma yaşamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ftkonline kullanıcısına yanıt
    Twitterı multitasking ekranından kaparken 2 kere kasma yaşadım. 1 kere kamera dondu. Geçenlerde 1 oyun tepki vermedi. Denetm masasını açarken delaylı açılıyor.
    Sen nasıl kasma yaşamadın anlamadım ben

• mkeshnda kullanıcısına yanıt
    Twitter kullanmıyorum ayarlarda 8.02 iken bende kasma yaşadım fakat 8.1 de yaşamadım

• ftkonline kullanıcısına yanıt
    8.1.1 beta kullandım ben. Orda ciddi bir hız artışı dikkatimi çekti. ( ama hala yeterli değil) umarım 8.1.1 ile düzene girer herşey.

• verdiğim her kuruş helal olsun. ne sıkıntı var ne tıkırtı. ilk 8.1 güncelleme de şarjı cortlar gibi olmuştu ama sonra toparladı rahat 2 günü çıkarıyor.

nolur güncelleme gelmesin hızlandırcaz diye bataryayı hacamat eder bunlar.

uygulamaların 6+ güncellemesi hala istenen düzeyde değil. en büyük problem bu bence.
  • rubenmartin kullanıcısına yanıt
    Şu an işletim sistemi yavaş fakat. Dediğin gibi duvar kapıtları denetim masası multitasking ekranı. Ayrıca bir sürü bug buldum. güncelleme şart şu an bu telefona

• bende kasma masma yok ama şu whatsapp ne zaman güncellenecek acaba? dana gibi çıkıyor yazılar ve fena halde rahatsızlık veriyor insana.

bu arada 16 gb sahibi olupta jb yapan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.