Şimdi Ara

Iphone 6 Plus Kullananlar Sorunları Burada Paylaşıyoruz (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
4
Favori
6.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk defa iPhone kullanıyorum Samsung dan geçiş yaptım Note 5. Den 6 Plus a söyle bir şey oluyor mesela Facebook da asagıda doğru ıtıkledıgımde sayfayı yazılar gözümü bozuyor gıbı sankı gözüme takılıyor bu herkes de mı aynı çok yavaş mı parmağımızla çekerek mi ilerlememiz lazım acaba birde bir müzik uygulaması kullanırken kendiliğinden uygulama kapandı neden olur acaba telefon 5 aylık 64 gb modeli daha. Dün aldım 2. El cevaplayan olursa sevınırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Safaride ekranı yan yatırnca ekranın üst kısmına gelen simgeler tıklanmıyor. Mesela google da adres çubuğu tıklanıyor ama alttaki web görseller videolar tıklanmıyo aynı zamanda facebookta mesaj bildirim vs simgeleri flan

• quote:

Orijinalden alıntı: mkeshnda

Ayarlar
    Genel
    Kullanım
    Pil kullanımı kısmının ss ini atabilir misiniz bide?

Yayınlanır yayınlanmaz ios 9 a güncelledim şuan 9.1 ama henüz birkez bile pil kullanım ekranı görülmesi öyle dönüp duruyor ama pil kullanım bilgileri çıkmıyo

• 18.Bayezid kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yazılımın yanlış yüklenmiştir. Dfu ile tekrar yükle
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABALAR.TELEFONUM IPHONE 6PLUS 64 GB.BENİM SIKINTIM TELEFONUMUN GÖRSEL EFEKTİ KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR.EFEKTEN KASTIM
    HERHANGİ BİR UYGULAMAYA DOKUNDUĞUNUZDA BÜYÜYEREK AÇILMASI VARYA ONDAN BAHSEDİYORUM.TELEFONU KAPATIP AÇINCA DÜZELİYOR.YAZILIMSAL MI DONANIMSAL MI
    ANLAYAMADIM.Bİ FİKRİ OLAN VARSA YARDIMCI OLABİLİRMİ ACABA:(
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.