Şimdi Ara

Iphone 6 Plus Kullananlar Sorunları Burada Paylaşıyoruz (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
4
Favori
6.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

Youtube uygulamasından 1080p videoları izleyemiyorum yükleme çubuğu doluyor ama ekranda sürekli yuvarlak Dönüyor videoları oynatmıyor bu sorunu başka yaşayan var mı arkadaşlar

Aynen devam bu hata, 1080p video çalıştırmak imkansız... 6 kullanıyordum Plus aldım büyük hata, sanırım Apple buyuk ekran yarışında geri kalmamak için çıkarttı bunu fableti sonra milet sızlanınca değiştiririz servis hizmeti veririz... Yani yedik kazığı geçmiş olsun.

En çokta bb Q10 kadar memnun edemiyor, finans müdürü Note 4 ile 2k ekranda 1080p videoları gözüme sokuyor :D

Bizde clash of clans taki gibi şifacı arıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnavuti -- 26 Aralık 2014; 16:35:07 >
  • Kesinlik ile eksik bir cihaz.Ekrandan memnun olsamda yazılım yetersiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu 6 plus'da takılma donma sorunlarınız ne oldu sorunu çözdünüzmü bende salı günü 6 plus 64 gb aldım takılma ve donma yaşıyorum iademi edeyim yoksa herkes te yaşanan bir sorunmu ...
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Şu an için herkeste olan bir sorun. Telefonun hızında sıkıntı yok sadece animasyon kasmaları can sıkmakta. Düzeltilir diye düşünüyoruz ama hala bi gelişme yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: winwin35

Kesinlikle katılıyorum.

Sadece Apple değil başta Sony,HTC,Samsung ve diğerleri hep bunu yapıyorlar. adamlar resmen AR-GE olarak kullanıyorlar müşterilerini. Halbuki laboratuvarlarında, hem fiziksel dayanıklılık hem de yazılımsal tüm durumları tüm detay ve ayrıntılarıyla test etmeleri gerekir.

Ancak bu firmaları bu hale getiren bizleriz.

Özellikle de fanboylar.

Sürekli bir talep, sürekli bir istek, hep bir yarış hali. Samsung bir model yapar, APple cılar başlar, Apple yapar, Sony ciler ister, HTC girer sonra.

Halbuki adamların kendi arasında o kadar büyük rekabet yok. Hepsi bu cihazları üretirken, Ram, Kamera, İşlemci vs. birbirinin tedarikçisi zaten. ama bakıyorlar ki bu insan toplumu doyumsuz ve firmaların kendi aralarında olmayan rekabeti; fanboyların yapmasından ötürü firmalar talebe yetişmek için yaptığı işlemler ortada.

Sony 6 ayda 1 cihaz üretrio Z serisinde halen ısınma sorununu aşamıyor.

Samsung Galaxy Serisi ile girdiği piyasada malzeme, işçilik vs gibi kriterlerde hala orta seviyeyi aşmış değil. Adamlar resmen Fiat, Renault mantığında bir AUDİ olayım, bir BMW gibi yapayım, bir classım olsun derdi yok.

Sony, tv, ses sistemi, kamera, walkman, gibi ürün yelpazesinde sektörünün en iyisiydi ama iş telefona gelince vasatı aşamıyor.

Apple, çıkardığı her modelden en az 2-3 ay sonra modeli oturtuyor, ama mevcut hataların izlerini de S modelleriyle siliyor.

Yani her Iphone 3-4-5 kullanıcısı S versiyonunun ücretli tester ı oluyor.

Eğer ki sen bir modeli 2 senede kusursuz hale getirebiliyorsan. 2 senede bir cihaz üret o zaman.

Aslında çok dogru bi konuya degindin hocam eger yapamoyorsan 2 senede bir telefon üret keşke öyle olsa daha iyi olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: mkeshnda

Şu an için herkeste olan bir sorun. Telefonun hızında sıkıntı yok sadece animasyon kasmaları can sıkmakta. Düzeltilir diye düşünüyoruz ama hala bi gelişme yok.

bazıları ise bazı iphone 6 plusta var diyor şimdi siz herkeste var diyince kime inanacağıma şaşırdım yani olmazsa iade edeyim almıyım iphone falan yani bu ne ya...
    Onlar basit animasyon takılmalarını dert etmeyen insanlar.

• quote:

Onlar basit animasyon takılmalarını dert etmeyen insanlar.

Yani böyle donma takılma sorunları var ama önemsemiyor öylemi?

Eğer öyleyse tamam yazılırsak der geçerim Yazıktır 3000 tl verip bozuk cihaz almıyım hakkım varsa iade edeyim bozuk telefonla uğraşmıyım.

Telefon bozuk değilki. Eğer öyle olsa apple batmıştı sadece ufal tefrk sıkıntılar var onlarda gündelik kullanımı etkilemiyor bile.

• quote:

Telefon bozuk değilki. Eğer öyle olsa apple batmıştı sadece ufal tefrk sıkıntılar var onlarda gündelik kullanımı etkilemiyor bile.

Sizin Kullandığınız telefon ney sizde aynı sorunumu yaşıyorsunuz ???

Plus var bende. Benim şikayetim şu
    Ufak tefek animasyon kasmaları. (8.1 de falan baya vardıda artık azaldı. )
    Bide bazen internetim aşırı yavaşlıyo. Site falan yükleyemiyor.

• quote:

Yani yazılım problem i var öylemi ne garip 5 s te tık yokken son model telefonda sorun olsun Anlamsız geliyor.

5s i bilmiyorumda aynı sorunlar iphone 5 tede var.

• quote:

Plus var bende. Benim şikayetim şu
    Ufak tefek animasyon kasmaları. (8.1 de falan baya vardıda artık azaldı. )
    Bide bazen internetim aşırı yavaşlıyo. Site falan yükleyemiyor.

Bendede plus var aksine oyunlarda tık sorun yaşamıyorum ama gel Gör ki safari veya chrome aşağı yukarı çekerken takılıyor mail okurken yine aynı şekilde takılma oluyor.

Takılma dediğiniz hafif titremeler mi?

• Yes

Onlar normal mi değil mi bilemiyorumda işte size dediğim animasyon kasmaları onlar oluyor.

• Safari kullanıyorsun anlık donma yaşamıyormusun....

Hayır safaride hiç sorun yaşamadım. Safaride bi tek sağlam bi siteye girip aşırı hızlı şekilde siteye zoom in zoom out yapınca tel kendini baştan başlatıyor o kadar. O da normal yani benim ayılığım

• Ağırçekim videoda ışıklı ortamda sizdede ışıklar titriyormu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.