Şimdi Ara

Iphone 6 Plus Kullananlar Sorunları Burada Paylaşıyoruz (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
4
Favori
6.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mkeshnda

Telefonumun şarjı öldü diyebiliriim 3 dakikada %1 şarj gidiyor. Şarj nasıl bu kadar kötü hale geldi anlayamıyorum. Telefonun ekranını 10 dakika kapatıyorum. Açtığımda %1 gitmiş oluyor.

8.1.1 i restore ile kurdum ayrıca.

1 saat 26 dakika kullanımla şarj %83 oldu.

boşuna canını sıkma kardeş ben 8.1 deyım benımde buara rezil,sabah şarjdan cekıyorum utanmasa akşama bıtecek.
  • arkadaşlar ben de aynı sorunu yaşadım 8.1.1 de o yüzden 8.1 e döndüm mecbur düzeldi şarj.. ama şunu anlamıyorum plus olan bazı arkadaşlar şarjından memnun bazıların ki tepe taklak olmuş durumda 5 5s kullananlar artış yaşamış umarım 8.2 de düzelir..
  • Tekrar Restore yaptım. Birazcık daha düzeldi.
    Kullanım : 2 saat 25 dakika
    Bekleme : 11 saat 39 dakika

%82 şarj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkeshnda -- 23 Kasım 2014; 23:29:09 >
  • İphone 6 + 64 gb kullanıyorum batarya testi yapmadım ama yoğun kullandım resimde ki gibi bi sınuç var he bide yüzde 92 de itunes bağlayıp müzik attım hali hazırda 1 buçuk saatlik kullanım sıfırlandı yani 1 buçuk saat ekleyin sonuca, buyrun
     Iphone 6 Plus Kullananlar Sorunları Burada Paylaşıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psag kullanıcısına yanıt
    Bir daha restore yaptım düzeldi.
    Bu arada şu an 8.2 beta kullanıyorum. Şarj performansı fena değil.

• 8.2 beta 1 kullanın herkes memnun

• Aynen iyi. Fakat biraz daha iyisini bekliyordum ne yalan söyliyim

• iPhone 6 plus kullanıyorum ama iOS 8.1.1 güncellemesinden sonra telefon kişiler ve whatsapp favorilerde ufak titremeler ve kasma oluşturdu. Arada çok çok hafif kasmalar oluyor acaba bu sorun güncellemeden mi yoksa telefondan kaynaklı olabilir mi?

• hasanerenunal H kullanıcısına yanıt
    Güncellemelerle düzelecektir.

• Teşekkürler hocam o zaman bir dahaki güncellemeyi bekliyorum

• Merhaba aşağıdaki gibi bir problemim var,
    Skype tan resim alamıyorum,

http://i.hizliresim.com/pmqgVo.jpg

Yardımcı olursanız sevinirim.

• Arkadaşlar pazar günü +64 Sg olan modeli aldım. bir iki kasmalar gözüme çarptı. Assistive touch ı kapattığımda kasmalar pek olmuyor.
    Asıl beni deli eden Airdrop u açmak istediğimde telefonda hafif bir kasma oluyor. (titreme oluyormuş gibi) sizde de böyle bir problem var mı ?
    5s'den 6 plus'a geçince en ufak bir kasma olayına takılıyor insan.
  • İphone 6 kullanıyorum. 5sten geçtim. İyi ki plus almamışım.

• Hangi ios sürümünü kullanıyorsunuz? @Amon1234

• mkeshnda kullanıcısına yanıt
    8.1.1 kullanıyorum

• O sürümün tam anlamıyla stabil olduğunu söyleyemem. Bendede minik hertz düşmeleri oluyordu. Kaldı ki hala oluyor. 8.2 beta kullanıyorum.

• mkeshnda kullanıcısına yanıt
    Beta yı apple nın sitesinden veya itunes den mi yüklüyoruz?

• Onun cevabını vermiyim ben size. Ben yüklediğimde aktivasyon ekranında kaldım çünkü udid kaydı almam gerekti.

Buralarda meşhur bi konu var. İos 8.2 beta -1 linkler eklendi diye. Oraya bakarsanız daha doğru sonuçlar bulursunuz

• Bende 6+ alalı 5 gün falan oldu 5s'ten geçtim.. İnsan 5s'ten geçince doğal olarak daha stabil bir cihaz bekliyor bundan dolayı bende kasmasına çok takıldım. Assivetouch açıkken iki kere tıklayıp geçtiğimiz multitask penceresinde instagram,facebook gibi altta çalışan uygulamaları atarken kasma oluyor, Airdrop açarken ya da duvar kağıdı menüsünde.. Ben sadece bahsettiğiniz denetim masası hangi menüde onu çözemedim. Apple ile telefonda görüştüm bu duruma şaşırdılar böyle bir şey olmaması gerek dediler restore etmemi söylediler. Bende ettim uygulamaları yüklemeden yeni iPhone olarak ayarladım kasma kesildi ama uygulama hiç yüklemediğimden mi düzeldi bilemedim. Sonra bir baktım rehber gelmedi. Rehberde gruplar ve + işareti gelmediğinden rehberi yükleyemedim iclouddan.. Çareyi 5s yedeğini geri çekmekte buldum. 64gb modelinde 164 uygulama, 85e yakın müzik ve fotoğraflar var.. Cihazımın durumu bu ve son sürüme güncellememe rağmen 8.1.2 hala kasma devam etti... Bende sinirlerim bozulmasın diye şimdilik hareketi azaltı açtım. Ama cihazın boyutlarını ve tasarımını çok beğendiğimden iade etmeyi düşünmüyorum. Umarım yazılımla düzelir.

• OverDose12 O kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişide durum aynı. 8.2 ile düzelmesini bekliyoruz. Düzelmezse savaş çıkar valla

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.