Şimdi Ara

İphone 6 plus mu Note 4 mü(Satın Aldım) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
2
Favori
8.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Documents diye bir program var onu indirin.Daha sonra pdf nizi onunla acınca o programın içine kaydediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boramat kullanıcısına yanıt
    Apple ayrilmaya calisiyor en son hatirladigim kadariyla %40 a kadar dusurdu samsungla ekran uretimi miktarini. Komik veya degil yapiyor mu yapiyor yani hic yapmamasindan iyidir ve bu durumun boyle olmasinda biraz da apple'in store'una cok guvenmesinden kaynakli ve guvenmekte sonuna kadar haklilar.

• Lawyer.ÖUL kullanıcısına yanıt
    tesekkürler de ben istedigim gibi kaydetsem, istedigim kitapları yanyana bir klasöre koysam masaüstüne kısayol atsam

ah ah ah

iosta bunlar hayal malesef ne kadar gereksiz kısıtlamalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: boramat

tesekkürler de ben istedigim gibi kaydetsem, istedigim kitapları yanyana bir klasöre koysam masaüstüne kısayol atsam

ah ah ah

iosta bunlar hayal malesef ne kadar gereksiz kısıtlamalar

Bence de sana sonuna kadar katılıyorum.Note 3 ü aradığım çok zaman oldu.Sırf bu yüzden bile note 4 alınır.

• G3

• Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    Wacom Intuos Creative Stylus 2 çıkacak yakında, onu bekliyorum ben de. Şimdi Adonit Jot Touch with Pixelpoint var ince uçlu. Ama pahalı baya. ICS nin ilj versiyonunun ucu top şeklinde fakat özel teflon bir uç takabiliyordunuz sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

G3

Kardeş yanlış gelmişsin 50 km ilerden sağa dön sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkimore

quote:

Orijinalden alıntı: akmac

Malzeme Kalitesi: iPhone+
    Tasarım: iPhone+
    Kamera: Büyük ihtimalle iPhone+
    Yazılım: iPhone+
    Fiyat/Performans: Note 4
    Ergonomi: iPhone+
    Ekran: Note 4, iPhone+
    Batarya: Note 4
    Çizim ile ilgili işiniz varsa Note 4

Malzeme kalitesi: Bükülmeyen metal çerçeve magnezyum yum alaşımlı kapak Note4
    Tasarım:Estetik hatlar ve kıvrımlar 5.7 inclik ekranı OLMASINA rağmen iphone 6 dan küçük note 4
    Kamera:16mp son üretim Sony kamera note4
    Yazılım: spenli multitaskingli yazılımlar yüzlerce kendine Özgü uygulama note4

Yazılcak bir şey kalmamış

• Apple çöküşte Samsung yükselişte. Artık iphone larin en önemli kozu olan stabilitesini tartışır olduk geriye ne kalıyo ki

• Plus almanizi öneririm lakin appstore deki uygulamalar acildiklarinda boyut olarak hepsi hazir degil bu durum uzun yillardan beri phablet piyasasinda olan samsungda daha avantajli ama birkac ay sonra plus eksiklerini yazilimsal olarak tamamlar ve plus un daha hizli oldugunu düsünüyorum ve bu telefonda oyun oynamak cok güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: James Harden

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

G3

Kardeş yanlış gelmişsin 50 km ilerden sağa dön sen

Adam dogru demis ama...

• Büyük ekran ne içindir özellikle film oyun multimedia içindir. Film seyredeceksen Androidden şaşma ios film seyretmede androidin yüzde biri bile değildir. Filmleri anında usb flash bellek hdd bilgisayar vs.üzerinden hiç bir programa gerek kalmadan anında atarsın. Online izlemek yüklemek istersen gene android bir numaradır popcorn Uygulaması ile torrent olarak çok hızlı çeker bir yandan indirirken bir yandan online hiç donmadan seyredersin, itunesdaki yüksek ücretli filmleri itunes a eklenir eklenmez showbox Uygulaması ile hepsini bedava ya indirir yada online izlersin mozilla firefox browserla İnternetteki herhangi bir videonun üzerine uzun basıp indirebilirsiniz . Oyun konusuna gelincede her oyunu alacak param var dersen alırsın iphone6 amma velakin androidde gene bileştirdi ve ios ile oyunlar hemen hemen aynı zamanda gelir oyunlar. Diğer durumlarda multitasking note alma Paylaşım Görüntülü konuşma sensör vs. Hepsinde note 4 ezer geçer. Çerçeve metal arka kapak magnezyum bu arada malzeme kalitesinde iyi note 4 de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Batarya ömründen dert yanan birisi isen ve sürekli mesaj atan,instagram,twitter veya diğer sosyal ağları kullanıyorsan iPhone güzel bir tercih değil.Yanında sarjlı kabın veya sarj aletin olmadan dışarı çıkamazsın bu bir gerçek.
    Ama batarya sorun değil dersen tabiki tercih 6 plus olur.
  • Darkimore kullanıcısına yanıt
    Aga cep telefonundan film izlenir ya. Gözlerinize yazık.
  • Tabiki note 4 iphone alınmaz artik

• Valla note 2 note 3 galaxy s Nexus derken androitten biktim biraz iphoneye geceyim dedim zaten simdiki kullandigim note 3 note 2 ile 3 arsinda kullanim farki olmadigini bildigimden ki note 4 te aynisi olacak o yuzden iphoneye geçtim

• Gelmiş yine dandroidciler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki cihazda güçlü bundan sonrası beklentilerinize göre değişir :)

• Dun inceledim teknosa da
    Kendi fikrim
    2 cihazida yanyana aldim yine iphone plus agir basiyor
    Belkide aliskanlik ama baska cihaz kullanamiyorum

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.