Şimdi Ara

İphone 6 plus mu Note 4 mü(Satın Aldım) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
2
Favori
8.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Procreate'i hiçbir şeye değişmem. Keşke Android'e de çıkarsalar. Ama Android'de adamakıllı bir tek Sketchbook var.

Biraz fazla kapılmış olabilirim, Note serisi de güzel. Hele basınç hassasiyetini Note 4 ile 2048 yaptılar. CES 2015te tanıtılacak yeni Note 12.2yi sabırsızlıkla bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

O tereddute dusuyorsan bosver plus u, note 4 al. iPhone u basitligi ve verimliligi icin tercih eder edenler. İphone 6da bile pil muazzam, hergun 3g acik ve surekli telefonda olmama ragmen oyun oynamadan sabah 8den aksam 8 yuzde 20 falan kaliyor. Plusda durum cok daha iyidir diye dusunuyorum. iPhone6 kullanicisiyim

O pil muazzam degil iste o kullanimla 2 gun gidiyor cogu telin pili su an. Adam z3compacta 2600 mah koymus yani.. Her neyse iphone 6 cok guzel tel de plus cok bos. Basit verimli falan degil. Dev gibi bombos bir cihaz. Note 4 oyle mi.. Yillarin deneyimi var o cihazda. Plastik veya metal bir secimdir. Metal 5 leri 5sleri de goruyoruz 1 sneye rezil oluyorlar.. Kavga etmeye gerek yok ip 6 ve digerleri bir secimdir ama ip6 plus ile note 4 u gelip de karsilastirmaya kalkmayin. Cop cop diyoruz ya o ip6 plus iste. Fiyatiyla kalitesizligiyle hicbir gelistirmeye sahip olmamasiyla.. İos9 ile belki adam ederler o zaman tekrar konusuruz. Su an yapmayin yani..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Huawei Ascend Mate 7

• Note4

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Huawei Ascend Mate 7

Sen yanlış gelmişsin ilk kavsaktan dön en az 300 km git

• quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Procreate'i hiçbir şeye değişmem. Keşke Android'e de çıkarsalar. Ama Android'de adamakıllı bir tek Sketchbook var.

Biraz fazla kapılmış olabilirim, Note serisi de güzel. Hele basınç hassasiyetini Note 4 ile 2048 yaptılar. CES 2015te tanıtılacak yeni Note 12.2yi sabırsızlıkla bekliyorum.

Bende iPAD Air var ama sırf şu Stylus Pen yüzünden Samsung Tablete geçesim var. Çizim yapmayı ve not tutmayı çok seviyorum.
  • Sanırım plus ın çabukça yamulduğu videoları görmediniz. Görseydiniz paranızı riske atmazdınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawyer.ÖUL

quote:

Orijinalden alıntı: boramat

forumların bu kadar cahil insanlarla dolu olması çok acı. Ben Pdf açmaktan mı bahsetmişim? Gözünüzle okumayı deneyin. Mebin sitesinde tüm ders kitaplarının pdf leri var bazıları 200 küsur Mb. açmada problem yok da kaydetmek ? her seferinde 200 mb indirmeyle uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. Bireyler yazmışsın ama hepsinin altı boş. Bir iddiada bulunuyor san altını dolduracak veriler lazım. Bir tutman gülünç vs. gibi laflar altı boş sloganlar. hem genelde iphone savunan kesim teknolojiden pek de anlamayan kesim. Tabi bilerek alan azınlık kesimi tenzih ederim.

Bende daha önce note 3 kullanmış şimdide note 4 e gececek halihazırda ise iphone 5s kullanan biri olarak söylüyorum iphone pdf kaydediyor.Benim cihazda kayıtlı bir çok pdf var.

ben göremedim secenegi tıkalyınca direk acıyor, ne kaydetme secenegi ne de kaydedilen bir yer göremedim

belki sürükleiyp bir yere bırakmak lazımdı ama bir pdfi actıgımda bana sorsa kaydetme secenegi yer vs ama yok direk once indirip acıyor daha sonra tekrar görünütlemek

isteyince yine tekrar indiriyor yine acıyordu ama ios 8 i bilmioyrum orada geldi ise kaydetme bilemem

bir de siz jailbreak mı yapmıştınız?

• boramat kullanıcısına yanıt
    Yanlışınız var hergün kaydediyorum ben yeni gelen bir özellik değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • carsii kullanıcısına yanıt
    "o kalem olayi iphoneda da var arastir kaliteli kalemler var" dedigin an zaten ne kadar anladıgın cıktı ortaya :)

biraz arastır kalem hangi mantıkla calısır, kalemin calısması için geerkne ekran katmanı, yazım kalitesi , hassasiyeti nedir:)

cahillerle dolu lafınının kocaman bir ispatısın sen hibirşsey bilmeden sallayan kesimden cıkmanı dilerim

malesef sizin gibiler son zamanlarda arrtı bölünerek mi cogalıyorsunuz nedir anlamadım
  • Plus olmamis gibi. Bana amorf geldi. Plus mu note mi dersen note ama ben sana normal 6 oneririm.

• akmac A kullanıcısına yanıt
    sunu bir netleştirelim

http://www.meb.gov.tr/meb_duyuruayrinti.php?ID=7013

linkinde meb kitapları var bunu nasıl ipade kaydedicez adım adım anlatırmısınız? bilmiyorsam ögreneyim

ben tıklayınca direk acılıyor

edit:
    zip yapmıslar 1 ay kadar once pdf ti direk o zmaanlardan bahsediyorum pdf direk acılıyordu zipde ne yapar fikrim yok

mesela bu pdf

http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2014/LYS/sorucevap/2014LYS1MATEMATiK22062014.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boramat -- 4 Ekim 2014; 22:16:27 >

• Uzun yillar iphone kullandikdan sonra android denemek istedigim icin note 3 aldim.
    Yaklasik 6 aydir kullaniyorum spen cidden rahatlik ofis kullanimi icin lakin olmadik yerde donmalar uygulamalarin cokmesi, acil cevap vermem gereken anda telefonun acilmamasi gibi problemler yasadim.

Iphone 6plus icin birkac inceleme daha bekliyorum. Buyuk ihtimal yeniden iosa donecegim. Zira android sistemini kullanisli olmasi icin gerekli programlari veya yazilimlari aramak, yuklemek istemiyorum.

Spen haricen cogu ozelligini kullanmiyorum. Bir kere denedikden sonra kapanistim galiba

Ozellik bakimindan note4 doyurucu bir telefon olur lakin ios icin yinede android derim

• 6 plus aşırı büyük illa kocaman birşey alıcam diyosan note 4 al ama seneye çöp olur android l yi alır sonra note 5 çıkar unutulur sonra hangi romu kursam diye xda da gezinip durursun.Ha diyosan alırım 1 sene kullanır satarım bende para çok note 4 al.Uzun süreli bişey düşünüyosan iphone tercih et plus yerine 6 daha idealdir

• quote:

Orijinalden alıntı: boramat

"o kalem olayi iphoneda da var arastir kaliteli kalemler var" dedigin an zaten ne kadar anladıgın cıktı ortaya :)

biraz arastır kalem hangi mantıkla calısır, kalemin calısması için geerkne ekran katmanı, yazım kalitesi , hassasiyeti nedir:)

cahillerle dolu lafınının kocaman bir ispatısın sen hibirşsey bilmeden sallayan kesimden cıkmanı dilerim

malesef sizin gibiler son zamanlarda arrtı bölünerek mi cogalıyorsunuz nedir anlamadım

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=19534875&p=1#19534875 Al kardesim 2007'deki konu 7 senede neler cikmistir sen dusun. Ben bundan bahsetmemistim falan laga luga yapma simdi bana, biz de biliyoruz heralde note serisinin kaleminin özelliklerini sonra appstore a gir pdf expert diye bir uygulama var biraz ingilizcen varsa al kullan indir oku falan biraz ögren simdi ikile. Tekrar bu üslubu kullanirsan cevabim farkli olur.
     İphone 6 plus mu Note 4 mü(Satın Aldım)

İkinci linki kaydediyor mebinkini kaydetmiyor

:) cahilligini ispatlamaya tam gaz devam

stylus parmak taklit eden kalemlerle note kalemlerini bir mi tutyorsun?

bu forumlarda senin gibilerle tartısılmaz ki cahillerle tartısma olmaz ancak cahilliklerini farkedene kadar

pdf experti ne diye verdin onu da anlamadım?
    Tartismayacagim, ikimiz de biliyoruz iosun istese note serisindeki kalem ozelliklerinden daha iyisini yapabilceginden zaten kendi uretmedigi bir kalemin nasil bi optimizasyon yapmasini bekliyorsun ki :D ipade indirip istedigin pdfyi kaydet diye yardimci olayim dedim, genelde burda takindigim tavir da budur yardimci olmak ama bilmeden ahkam kesiyorsun pdf dosya kaydetmiyor acmiyor vs biraz daha arastirma lutfen. Uzamasin bu tartisma, iyi bayramlar

yapsın ben de geri dönerim zaten iphonea marka takıntım yok ve gerçekten yaparsa apple daha iyi yapar buna da inanıyorum

bu arada yıllardır iphone ipadin ekranını işlemcisini vs samsungun ürettigini unutmayalım

bu arada bir pdfi kaydetmek için bir programa ihtiyac duyulması bile ne kadar komik ve gereksiz
    Üretebilir. Aynı kaliteyi kendi cihazlarına da koyuyorlar sonucu çıkmaz bundan. Apple daha kalitedir.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.