Şimdi Ara

İphone 6 plus mu Note 4 mü(Satın Aldım) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
2
Favori
8.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne yeniliği istiyon?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boramat kullanıcısına yanıt
    Öyle yapıyoruz zaten kim iyi ürün üretiyorsa onu alıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: boramat

forumların bu kadar cahil insanlarla dolu olması çok acı. Ben Pdf açmaktan mı bahsetmişim? Gözünüzle okumayı deneyin. Mebin sitesinde tüm ders kitaplarının pdf leri var bazıları 200 küsur Mb. açmada problem yok da kaydetmek ? her seferinde 200 mb indirmeyle uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. Bireyler yazmışsın ama hepsinin altı boş. Bir iddiada bulunuyor san altını dolduracak veriler lazım. Bir tutman gülünç vs. gibi laflar altı boş sloganlar. hem genelde iphone savunan kesim teknolojiden pek de anlamayan kesim. Tabi bilerek alan azınlık kesimi tenzih ederim.

Bende daha önce note 3 kullanmış şimdide note 4 e gececek halihazırda ise iphone 5s kullanan biri olarak söylüyorum iphone pdf kaydediyor.Benim cihazda kayıtlı bir çok pdf var.

• quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Ne yeniliği istiyon?

Yeniliği iphone da göremezsin o yüzden fanlığı bırak. Eskiden androidde olan yenilikler gereksiz diyenler bu yenilikler daha yeni yeni iphone gelince vay be diyorlar. Note tepsi diyenler iphone büyük ekran cıkarınca işte bu diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawyer.ÖUL -- 4 Ekim 2014; 17:57:16 >
  • Lawyer.ÖUL kullanıcısına yanıt
    Sen Samsung al o zaman.

• android kullancaksan fiyat performans urunu cinlisi cinsizi cok tel var.bosuna note 4 e okadar para verme.ha okadar para verceksen htc var tas gibi sony var sacma sapan basit plastige para verme

Asıl fanboyluk yapan sensin. Özellik çok diye dandik alete para verecek değilim. Eskiden bu hatayı çok yaptım.

• quote:

Asıl fanboyluk yapan sensin. Özellik çok diye dandik alete para verecek değilim. Eskiden bu hatayı çok yaptım.

Kardeş hali hazırda iphone 5s kullanıyorum.Nasıl fanlık yapıyorum anlamadım bir anlatsan da aydınlansam.Hiç note 3 kullandın mı? Note 3 den sonra iphone 5s i aldım. O yüzden fanlık değil tespit yapıyorum. Senin gibi fanlar yüzünden iphone pişirip pişirip aynı cihazı önümüze koyuyor. Fanlar olmasa iphone kendini geliştirecek ama nerde.özellik için tel almıyorum diyorsun ne için alıyorsun hele ki İos 8 rezaleti ortadayken.

Gereksiz özelliklerle işim olmaz. Ben önce marka kalitesine bakarım. Asıl sizin gibiler yüzünden birçok kaliteli firma battı. Asıl siz Samsung almasanız da adam gibi kaliteli cihaz yapsalar. Millet o kadar para veriyor yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 4 Ekim 2014; 18:40:28 >
  • quote:

Gereksiz özelliklerle işim olmaz. Ben önce marka kalitesine bakarım. Asıl sizin gibiler yüzünden birçok kaliteli firma battı. Asıl siz Samsung almasanız da adam gibi kaliteli cihaz yapsalar. Millet o kadar para veriyor yazık.

Sadece sosyal medyaya giriyorsan note 4 deki bir çok özellik gereksiz gelir tabi ki.Bir de ios 8 de 3g nasıl kapatıyorsun onu merak ettim gerci 3g yi de kapatmak da kesinlikle gereksizdir senin için degil mi? Ayrıca ios 8 deki wi fi kopmalarına da çözüm bulmuşsundur onu da bir anlatsan. Hani marka kalitesi diyorsun da iphone nun her yeni güncellemesi biröncekini aratıyor bu mu marka kalitesi oluyor. Bizim yüzümüzden hangi firmalar battı tek tek sayarmısın lütfen tabi ki gerekçeleriyle birlikte. İlk önce kullandığın cihaz hangisi olursa olsun o cihazın kötü taraflarını gör ve onları eleştir bence. Körü körüne hiç bir cihazı savunma.

Teknoloji konusunda bir hayli olgunlaştım rahat ol. O sorunlar güncellemelerden sonra hallolur.

Konu uzun. Almanlar elektronikte çok iyilerdi. Japonlarla rekabet edemediler. Japonlar da Korelilerden daha iyiydi Japonları da Koreliler bitirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Kullanim alaniniza gore degisir. Ben cizimle ilgilendigim ve 90 liraya aldigim 32gb microsd'me anime indirip izledigim icin Note 4 tercih ederim. Ama mesela cizim ile ilgili iPad uygulamalari ve kalemleri Note tabletlerinin uygulamalari ve kaleminden daha kaliteli ve cesitli, o yuzden tablette iPad tercih ederim.

Tablet kismi biraz alakasiz oldu fakat yazmak istedim. iPhone biraz daha tuketim odakli, oyun falan cok oynarsaniz iPhone derim. O AppStore var ya o kadar kaliteli ki.

Oha! Ufak at dostum. Dünyadaki en iyi tablet ve telefon kalemi Note serilerindeki Stylus Pen'dir. Uygulama konusuna gelince orda biraz tartışırız ama sonuçta hem android, hem de iOS'da Sketch Book uygulaması var ve bütün işini görür.
  • quote:

Teknoloji konusunda bir hayli olgunlaştım rahat ol. O sorunlar güncellemelerden sonra hallolur.

Konu uzun. Almanlar elektronikte çok iyilerdi. Japonlarla rekabet edemediler. Japonlar da Korelilerden daha iyiydi Japonları da Koreliler bitirdi.

İphone nun bükülmesi de marka kalitesinden olsa gerek o da bir süre sonra ortadan kalkar sana göre değil mi aynı güncellemeler gibi ne de olsa teknoloji konusunda olgunlasmıssın ya. Bak marka kalitesi dediğin firma bir güncelleme cıkarıyor kimse memnun değil sen bunu teknoloji konusunda olgunlaşmayla acıklıyorsun hiçsunu diyemiyorsun ya benim markası kaliteli dediğim firma bu hatayı yapmamalı hadi yaptı bir sonraki güncellemede bunu düzeltmeli ama senin o firma bir sonrakinde daha da durumu vahimleştiriyor ve sen bunu teknoloji konusunda olgunlaşmayla açıklıyorsun sana diyecek başka sözüm yok. Batırdığımız firmaları açıkla diyorum japonları koreliler bitirdi diyon yani yazdıklarının hiçbirinde derinlik yok o yüzden beni anlayamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawyer.ÖUL -- 4 Ekim 2014; 19:14:45 >

• Güzel bir la Uncharted indirmek şartıyla note 4 almalısın. Yoksa bilgisayardan bir şey aktarmak bile dert olan telefonla kafayı yersin.

6 gayet şık ve kaliteli bır telefon.4s gibi sağlam değil. O büyüklükte 4s gibi telefon yapamazsın. Ancak plastik yapabilirler di. Ama böyle daha şık bır telefon olmuş. Normal kullanımda birsey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: harpci

6 gayet şık ve kaliteli bır telefon.4s gibi sağlam değil. O büyüklükte 4s gibi telefon yapamazsın. Ancak plastik yapabilirler di. Ama böyle daha şık bır telefon olmuş. Normal kullanımda birsey olmaz

Evet Htc şıklığında bir telefon olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: boramat

forumların bu kadar cahil insanlarla dolu olması çok acı. Ben Pdf açmaktan mı bahsetmişim? Gözünüzle okumayı deneyin. Mebin sitesinde tüm ders kitaplarının pdf leri var bazıları 200 küsur Mb. açmada problem yok da kaydetmek ? her seferinde 200 mb indirmeyle uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. Bireyler yazmışsın ama hepsinin altı boş. Bir iddiada bulunuyor san altını dolduracak veriler lazım. Bir tutman gülünç vs. gibi laflar altı boş sloganlar. hem genelde iphone savunan kesim teknolojiden pek de anlamayan kesim. Tabi bilerek alan azınlık kesimi tenzih ederim.

Kardeş bi git işine, kaydetmekten kolay ne var allah askina bos laf etmekten vazgec artik. 200 mbmis mebin sitesiymis te allahim :D
    Edit: ayrica o kalem olayi iphoneda da var arastir kaliteli kalemler var,note serisi yazilimini ios yapamaz mi sence bi git isine meb kitabi indir telefonuna :DD
    Ayrica teknolojiden anlamazmişiz evet sana gore teknoloji onlarca gb rami doseyip arkaya plastigi yapistirmaksa evet biz anlamiyoruz ilkokullu kardesim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carsii -- 4 Ekim 2014; 19:42:08 >

Ne diyim hocam siz Samsung alın o zaman.

• ben yillardir apple kullanicisiyim kisaca bugun karsilastigim bir olayi anlatayim bir alisveris merkezinde iphone 6 plus i inceliyordum iki genc geldi 30 lu yaslarda onlarda bakiyor 6 ve 6 plus a ve ilk yorumlari su oldu ya bunlar samsunga benzetmisler kasayi bende dedimki air in kasasina benzemiyormu birde iyle dusunun haklisin evet dediler
    sonra ama apple kendini bitiriyor bizde apple kullanicisiyiz ama artik ios7 ios8 de resmen sacmaladilar
    nerde o ios 6 daki stabillik apple ozelligini gercekten kaybetdi haklilarda telefonum iphone 5s 64 gb gold ve ios 7 ben telefonumu sevmiyorum tabletim ipad mini 16 gb beyaz ve ios 6.1.2 tabletimi cok seviyorum
    ve samsung note 4 de orda vardi inceledim ve ben cok begendim vallahi sanirim bundan sonraki telefonum note 4 olacak benim herkese iyi bayramlar sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif61 -- 4 Ekim 2014; 20:08:14 >
  • O tereddute dusuyorsan bosver plus u, note 4 al. iPhone u basitligi ve verimliligi icin tercih eder edenler. İphone 6da bile pil muazzam, hergun 3g acik ve surekli telefonda olmama ragmen oyun oynamadan sabah 8den aksam 8 yuzde 20 falan kaliyor. Plusda durum cok daha iyidir diye dusunuyorum. iPhone6 kullanicisiyim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.