Şimdi Ara

İphone 6 plus mu Note 4 mü(Satın Aldım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
2
Favori
8.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    'saglamlık güven marka' bunların içinde sadece marka apple için net bir şekilde söylenebilinir. ürünü iade aldıkları içinde belki biraz da güven olabilir.
  • Hocam aç youtube u ikisinide karşılaştırma videoları var izle.sonra git bi tekno markete eline al ikisinide incele.fikrinin birisi için ağır basicagini göreceksin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

Eski kasa doğan diyorum :D

Var mi o paraya doğan ya

• Kullanim alaniniza gore degisir. Ben cizimle ilgilendigim ve 90 liraya aldigim 32gb microsd'me anime indirip izledigim icin Note 4 tercih ederim. Ama mesela cizim ile ilgili iPad uygulamalari ve kalemleri Note tabletlerinin uygulamalari ve kaleminden daha kaliteli ve cesitli, o yuzden tablette iPad tercih ederim.

Tablet kismi biraz alakasiz oldu fakat yazmak istedim. iPhone biraz daha tuketim odakli, oyun falan cok oynarsaniz iPhone derim. O AppStore var ya o kadar kaliteli ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her turlu Note4 ve Android ozgurlugu.

• quote:

Orijinalden alıntı: James Harden

quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

Eski kasa doğan diyorum :D

Var mi o paraya doğan ya

Nevsehirde bulunur hocam 89 sahib bile alirim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkimore

quote:

Orijinalden alıntı: akmac

Malzeme Kalitesi: iPhone+
    Tasarım: iPhone+
    Kamera: Büyük ihtimalle iPhone+
    Yazılım: iPhone+
    Fiyat/Performans: Note 4
    Ergonomi: iPhone+
    Ekran: Note 4, iPhone+
    Batarya: Note 4
    Çizim ile ilgili işiniz varsa Note 4

Malzeme kalitesi: Bükülmeyen metal çerçeve magnezyum yum alaşımlı kapak Note4
    Tasarım:Estetik hatlar ve kıvrımlar 5.7 inclik ekranı OLMASINA rağmen iphone 6 dan küçük note 4
    Kamera:16mp son üretim Sony kamera note4
    Yazılım: spenli multitaskingli yazılımlar yüzlerce kendine Özgü uygulama note4

Kamerada Note 4 çok başarılı da malzeme kalitesi metal çerçeveden öteye gitmiyor. 6 Plusın malzemesi de tasarımı da daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

ben olsam ki ben öyle yapmaya karar verdim sony z3 ü beklerdim
    ip6 plus gercekten çok büyük lg g3 de 5,5 ekran ama telefon ondan daha iri bu bir dezavantaj. bu yüzden plusdan vazgeçtim . ya ya sonny z3 alırım yada seneye ip 6 s plusı beklerim

Kardes ben iki isletim sisteminide kullandim ve en son s4 kullandim.Touchwiz çok hantal ve tasarimi kötüydü.Bi kac gun once kardesim s5 aldi.Yeni Touchwiz ile tasarimi ve hizi bayağı artmış.Yani hoşuma gitti ki android l beraber daha hizlanacagini düşünüyorum.Diger yanda ise ios kullanim kolayligi ve stabilitesi var.Iste benim icin onemli olan islevsellik ve şıklık ele aldığında kaliteli olduguda belli olsun istiyorum.Bu arada cizim yapmayida cok severim.Ya android kullanmak istemiyordum hatta kararimi vermistim bile plustan yana ama note görünce cok sevdim.Ondan kararsizim.Z3 almam hocam almak icin ekstrasi yok ve 6 ayda bir tel çıkarıyor.Yani z3 mu iphone 6 plus mi desen plus alirim ama note olunca degisiyor.Kafami karıştiriyor

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James Harden -- 3 Ekim 2014; 13:50:12 >

• Plus bence
  • James Harden kullanıcısına yanıt
    o zaman iphone6s plus beklemekten başka çare yok . :)
    Mercedes mi, Kia mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Mercedes mi, Kia mı?

mercedeste neye göre iphone mercedes oluyor.Tamam tasarım 10 numara zaten eğiliyo yamuluyo gibi şeyleri takmıyorum saçmalık onlar.Mercedes sadece dış tasarımla olmuyor işlevsellik ekstra özelliklerle mercedes oluyo.Bir yanda tasarım ve hız diğer yanda işlevsellik.İphone 6 plus şuan için stabil bile değil çoğu uygulamalar ona göre düzenlenmedi bile ve büyük ekran sadece iphone 5 büyüğüyse ne işime yarıyacak buda kafamı karıştırıyor.Diğer yanda kalem vs. çok iyi ama kasası berbat sadece kenara metal atarak dizayn düzelmiyor.Leğen plastiğini al kenarına ince metal sar ver yani aklım çok karışık

Geliştiriciler uygulamalar için iOS 8.1'i bekliyorlar.
    8.1 için öngörülen tarih 20 Ekim.

• Şuan telefon alacak olsam kesinlikle Note 4 alırdım.

Iphone 5S kullanıyorum.
    iPhone kötü ürün yapmaz rahat ol.

• 3 gs den beri bütün iphone modellerini sırasıyla kullandım. Ama cidden artık savunulacak bölümü kalmadı. Nedense bir yenisi çıkarken eskisi kdar heyecanlanmıyorum. Kutu ve içerik bile aynı. Note 4 yada htc cephesinden bir android e geçmeyi planlıyorum. 6 ve 6+ nedense benı heyecanlandırmadı. Sanki alırsam çok kısa surede sıkılacağım gibi geliyor.
  • Hykr0 kullanıcısına yanıt
    Güle güle

• quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Güle güle

:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: boramat

note 4 derim kesinlikle iki firmanın cihazlarını da kullanan biri olarak

samsungun berbat arayüzünden nova launcher kullanarak rahatlıkla kurtulduktanı sonra android özgürlüğü note 4 performansı ile harika olur

internetteki ücretsiz bir pdfi bile kaydedemedigimiz iphone , yılladır olan seyleri yenilik gibi sunan ve gerilemeye samsungu taklite baslayan 2-3 sene once büyük ekran

satmaz tutmaz bizim ekranlar ideal boyutta diyen reklamlar yapan gelecegi göremeyen amerikadaki %67 lik akıllı tel payını 30 lara düsüren apple firması bence tükürdügünü

yalayarak büyük ekrana gecmiş dogru da yapmıstır ama artık cokus basladı

eskiden apple ürünleri hız olarak cok iyi idi ama artık öyle android telleri cıkıyor ki son derece hızlı ve kullanıslılar

androiddeki uygulama sayısı de app stoeru gecti

tekrar ediyorum kesinliklle note 4 veya note 3 de olur

Uygulama sayisi appstore yi gecmis diyo hahahaha play storedeki uygulamalarin yarisi ise yaramaz viruslu oyunlar

• arsızbeladinleyen2000li kullanıcısına yanıt
    app store da olup androidde olmayan işe yarar kaliteli bir uygulama söyler misiniz?

"yarısı işe yaramaz virüslü" lafı da nasıl tuttugunuz taraf için kolaylıkla yalan söylediginizi gösteriyor, kişiliğinizi bu kadar kolay ayaklar altına almayacak bilince erişmenizi

dilerim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.