Şimdi Ara

İphone 6 plus mu Note 4 mü(Satın Aldım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
2
Favori
8.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben adama kendimce yardımcı olmaya çalışıyorum, siz bişey övme peşindesiniz.
    Kendinizi geliştirmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmac

Ben adama kendimce yardımcı olmaya çalışıyorum, siz bişey övme peşindesiniz.
    Kendinizi geliştirmenizi tavsiye ederim.

Sen kendini geliştir ne neden iyi açıklayıcı yaz yoksa benim babam senin babanı döver gibi çocukça yorumlar yapma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de bu başlığı android bölümünde aç bakalım, ordan alacağın yorumlar da işine yarar.
    Ben de Anti-Samsung'cu olarak tabi ki iphone diyorum .
  • note serisinde samsung üzerine düşüyor telefonların kaliteli modeller çıkartıyor o yüzden note her türlü alır plus ın ekstra sunduğu bir şey yok sadece ekranı büyük ama işlevsellik olarak note serisinde dünya kadar özellik oluyor telefondan çok daha öte bir şey oluyor.
  • Eskiden ekran yüzünden note4 diyebilirdim ama artık iphone 6+ ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Harden

quote:

Orijinalden alıntı: Python

Taaa 20 küsür gün önce yazılarını gördüm.

http://forum.donanimhaber.com/m_97131657/mpage_5/f_//tm.htm#97139839

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Neyinkafasi

Sen çok yanlış gelmişsin kardeş he tamam android kotu ios stabil.yıl 2014 hala

yav he he deyip geçmek istiyorum ama içim el vermiyor kardeşim.Android tel başta stabil hatta mükemmel ama 6 ayın sonunda şişmeye 1 yılın sonunda çöp olmaya başlıyor istediğin romu kurarsan kur aynı ama iosta öyle değil kardeş kullanan tanıdıklarımda var 2 yıl sonrada canavar gibi.Hem megapiksel o kadar önemli değil sadece zoom yaptığında daha net görüntüler alırsın iphone 5s i geçtim iphone 5'in kamerası bir çok telden iyi.Görende 20 mp kamera o kadar lazım ki hepiniz photoshop uzmanısınız.Zaten 4k hepinizin evinde var ve telinizin hafızası 150 gb ulan 16 gb tel alıyosun ve 4k mı çekeceksin.5 dk 4k video çekte hafızası yetiyo mu telin gör.Ha iphonenun eksikleri var.Nfs, ois vb.şeyleri sanki yeni şeymiş gibi gösteriyolar ama adamlar tel işini biliyo arkadaş

quote:

S4 kullanıyorum ve simdiye kadar hep android kullandim.Ama artik iphone 6+ alcam.Çünkü en basitinden iphone 4 donmayan oyun benim s4 de donuyor.Ki düşünün s4 ile iphone 4 islemlecileri arasındaki farki.mesut cevik iyicenek saçmalamaya basladi beyler.Bu forumda tarafsızlık kalmadı.Yazik donanimhaber bu hallere düşmesine zaten konu dışına giren kalmadi.Ayrica android telefonumdan yazıyorum

Zaten kendin kararını vermişsin,android kullanıyorsun ve memnun değilsin ne yapacaksın ? ios dene saydığın sıkıntılar zaten pek yok,6 plus güzel cihaz kalkıp bunu sormaya bizim sana ya iphone 6 plus al dememenize gerek yok.

ya haklısın öylede hep note serisine karşı bi sempatim var çizimlede aram iyi olduğundan

İlla çizim ile aran iyi ise zaten tercihin note serisi olmalı,note telefonların amacı zaten kalemdir,kalem ile etkileşimi vs. bunlar önemli iphone 6 plus bunlar yok,ha harici kalem alırsın ama note gibi olmaz,kasada takacak yeri var,kalemin özellikleri ekran ona göre vs. vs.

• bir apple fanı olarak note 4 diyorum. ha bana iki seçenek sunsan, ben 6+ alırım o farklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • note 4

• note 4
  • Gidin kullanın ikisinide hangisi hoşunuza gidiyosa onu alın. Burda bi sonuç alamazsınız. Ben olsam hiç düşünmeden 6plus derim

• Plus ın yanına Samsung s serileri veya başka cihazlar olsaydı, plus derdim. Fakat Note ve Plus cevabı zor bir soru note gerçekten çok farklı bir cihaz.
    Eğer note ios gibi bir işletim sistemine sahip olsaydı şuan piyasayı süpürürdü fakat android ;)
  • ftkonline kullanıcısına yanıt

• Note 4 daha islevsel ve metal cercevesiyle malzeme acisindan da iyilesti.buyuk ekranin hakkini veriyor note 4 iphone ve ipad kullanicisi olarak note 4 diyorum

• ip6+ in alabileceği hiçbir şey yok tabiikide note 4

• Eski kasa doğan diyorum :D

• İphone kullanıyorum. Fakat iki seçenek arasından touchwiz e rağmen note 4 derim.

• Yıllardır apple kullanırım ama bir daha ki tercihim kesinlikle not serisi olacak, güncellemeler bezdirdi ios 7 den beri apple eski cihazlardan bezdirme politikasına girdi, seneye ios9 çıkar durumu olan herkes ıphone 6 ları satıp 6s alma hesabı yapar, artık ıphone 4 yada 4s lerin yüzüne kimse bakmıyor, zamanında nokia E52 almıştım 4.5 yıl kullandım ama şimdi bakıyorum 2 yılda iki ıphone değişmişim, 5 ve 5s
  • ben olsam ki ben öyle yapmaya karar verdim sony z3 ü beklerdim
    ip6 plus gercekten çok büyük lg g3 de 5,5 ekran ama telefon ondan daha iri bu bir dezavantaj. bu yüzden plusdan vazgeçtim . ya ya sonny z3 alırım yada seneye ip 6 s plusı beklerim
  • sağlamlık güven marka diyorsan BMW bin apple al , orta sınıf ekonomi diyosanda opele bin samsung al
  • yazılım ön plandaysa senin için iphone 6 plus al eğer sağlamlık senin için önemliyse note 4 al kesinlikle.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.