Şimdi Ara

İphone 6 plus mu Note 4 mü(Satın Aldım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
2
Favori
8.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boramat

app store da olup androidde olmayan işe yarar kaliteli bir uygulama söyler misiniz?

"yarısı işe yaramaz virüslü" lafı da nasıl tuttugunuz taraf için kolaylıkla yalan söylediginizi gösteriyor, kişiliğinizi bu kadar kolay ayaklar altına almayacak bilince erişmenizi

dilerim

S4 kullaniyorum bise indirmeye korkuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 plus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plus

• Siradiyla 4-4s-note2-note3 kullandim note serisine gecme nedenim sarj problemi olmamasi ve kocaman ekran olusuydu.note serisi cok stabil donma takilma gibi problemler yok.daha once uygulama sikintilari vardi fakat cozuldu.
    Iphone 6plus arkadasim aldi kurcaladim basarilu telefon ama note3 den fazlasi yok eksigi var.
    Stabilite falan yalan artik android de tikir tikir calisiyor.

Sonuc olarak samzung s3 s4 gibi cihazlardan sonra 6plus alinabilir ama note serisinden sonra plus hicbise yaramayacaktir.

• Samsung'un Note serisi her zaman Plus in önüne geçer.

• Bu da soru mu yani? Tabiki de note 4.

• Piyasa da olan bir ürün ile henüz piyasaya çıkmamış olan bir ürün karşılaştırılmış.Biraz insalar kullandıktan sonra değerlendirirseniz daha sağlıklı olur kanaatindeyim zira kağıt üstündeki değerler ile realite arasında ciddi farklar olabiliyor.
  • yokyere kullanıcısına yanıt
    Yavaş geçsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 4 Ekim 2014; 14:16:14 >
  • arsızbeladinleyen2000li kullanıcısına yanıt
    ne indindirdin de virüs bulaştı? ailede 6-7 android tel var herkes onlarca oyun program kullanıyor daha virüs bulasan yok?

o virüsler magazadan dedil muhtemelen baska yerlerden bulaşmıştır

illegal sitelerde , illegal programlarla ugrasnalar haric play store da gözden kacan virüs 1-2 tane olur ,onu da şikayet gittigi anda google kaldırır aynı şekilde appstore da da

virüslü uygulamalar kaldırılır, iosda da bol bol virüsler var ama illegal sitelerde

öyle her gördügünü indirmeyen bilinçli kullanıcı için virüs tehdini olacagını hiç sanmıyorum

Find and Call adlı uygulama cok sayıda ios cihazı mahvetti sonra apple storedan kaldırdı

yani iosda virüs olmaz diye birşey yok her yazılımda virüs olur olay bilinçli kullanıcı olmakta
  • Vipracing kullanıcısına yanıt
    güzel bir nokta ama daha iphonelar da yeni dogru dürüst bir veri yok

bükülme olayları da cok can sıkıcı,

dolayısı ile kagıt üzeirndeki verilerle su an bir yorum yapılabilir ama 2-3 ay sonra yorum daha saglıklı tabi ki eğer almayı düşünen arkadaş bekleyebilirse daha saglıklı karar verebilir
  • quote:

ne indindirdin de virüs bulaştı? ailede 6-7 android tel var herkes onlarca oyun program kullanıyor daha virüs bulasan yok?

o virüsler magazadan dedil muhtemelen baska yerlerden bulaşmıştır

illegal sitelerde , illegal programlarla ugrasnalar haric play store da gözden kacan virüs 1-2 tane olur ,onu da şikayet gittigi anda google kaldırır aynı şekilde appstore da da

virüslü uygulamalar kaldırılır, iosda da bol bol virüsler var ama illegal sitelerde

öyle her gördügünü indirmeyen bilinçli kullanıcı için virüs tehdini olacagını hiç sanmıyorum

Find and Call adlı uygulama cok sayıda ios cihazı mahvetti sonra apple storedan kaldırdı

yani iosda virüs olmaz diye birşey yok her yazılımda virüs olur olay bilinçli kullanıcı olmakta

Find and call virus degil farkli biseydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İPhone 6 plus da neymiş note4 kıyaslamak çok mantıksız iPhone 6 samsung galaxy s4 e ancak rakip olabilir. Oda ancak tabii.

• Samsungla Apple karşılaştırılır mı ya

Hala sadece özelliğe bakarak alet alanlar var. Yaw arkadaş toplama bilgisayar aldım her özelliği üst ama Mac'in performansını vermiyor artık bırakın bu karşılaştırmaları.

• Kesinlikle note 4 derim hersey tabikide kalem degil ama note serisi note 1 den beri hakkini vererek calisiyor bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Samsungla Apple karşılaştırılır mı ya

Hala sadece özelliğe bakarak alet alanlar var. Yaw arkadaş toplama bilgisayar aldım her özelliği üst ama Mac'in performansını vermiyor artık bırakın bu karşılaştırmaları.

Oyun dişinda windows kullanıyorsan baştan kaybetmişsin zaten.

Konu ile alakalı olarak,eğer kalem kullanılacaksa kesinlikle Note.Yok ,amaç sadece büyük ekran ise plus.

Eğer kalem kullansaydi Apple ,Note 3 ü degistirecektim. Benim için kalem ,Note u alış sebebimdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

note 4 derim kesinlikle iki firmanın cihazlarını da kullanan biri olarak

samsungun berbat arayüzünden nova launcher kullanarak rahatlıkla kurtulduktanı sonra android özgürlüğü note 4 performansı ile harika olur

internetteki ücretsiz bir pdfi bile kaydedemedigimiz iphone , yılladır olan seyleri yenilik gibi sunan ve gerilemeye samsungu taklite baslayan 2-3 sene once büyük ekran

satmaz tutmaz bizim ekranlar ideal boyutta diyen reklamlar yapan gelecegi göremeyen amerikadaki %67 lik akıllı tel payını 30 lara düsüren apple firması bence tükürdügünü

yalayarak büyük ekrana gecmiş dogru da yapmıstır ama artık cokus basladı

eskiden apple ürünleri hız olarak cok iyi idi ama artık öyle android telleri cıkıyor ki son derece hızlı ve kullanıslılar

androiddeki uygulama sayısı de app stoeru gecti

tekrar ediyorum kesinliklle note 4 veya note 3 de olur

Storelari karsilastirman cok sacma olmuş dolandiricilarla dolu bir yerle appstore'u bir tutman cidden gülünç, ayrica pdf uygulamasiyla istedigim pdfyi sorunsuz bir sekilde acabiliyorum, bilmiyonuz etmiyonuz bari atip tutmayin kardesim

• carsii kullanıcısına yanıt
    forumların bu kadar cahil insanlarla dolu olması çok acı. Ben Pdf açmaktan mı bahsetmişim? Gözünüzle okumayı deneyin. Mebin sitesinde tüm ders kitaplarının pdf leri var bazıları 200 küsur Mb. açmada problem yok da kaydetmek ? her seferinde 200 mb indirmeyle uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. Bireyler yazmışsın ama hepsinin altı boş. Bir iddiada bulunuyor san altını dolduracak veriler lazım. Bir tutman gülünç vs. gibi laflar altı boş sloganlar. hem genelde iphone savunan kesim teknolojiden pek de anlamayan kesim. Tabi bilerek alan azınlık kesimi tenzih ederim.
  • boramat kullanıcısına yanıt
    iBooks'a kaydediyor sorun yok

• şunu da ekliyim Çok sayıda apple ürünü kullanmış ne halen kullanan biri olarak apple bir devrim yarattı ve
    sektöre yön verdi ama son 3 yıldır yenilik üretemiyor şu an yön veren Samsung. Büyük ekran, kalem özellikleri,....
    apple bin kaç sene önce karşı çıktığı büyük Ekranı tıpış tıpış tüm firmalargibi uyguladı . .... Doğru da yaptı.

firmaların fan lığını bırakalım. Kim iyi ürün üretirse onu alalım.
  • Sadece whatsapp facebook ınstagram ve benzeri şeylerle ugrasacaksan iphone olabilir. Yok ben işim içinde kullanacağım dilediğim gibi müzik, film indireceğim kalemin tadına bakacağım çoklu ekran nimetlerinden faydalanacağım diyorsan note 4. Bu arada hali hazırda iphone 5s kullanıyorum daha öncede note 3 kullanmış şimdide note 4 e geçmeyi düşünüyorum. Ayrıca samsung s5 le touchwizi çok geliştirmiş kullananların yorumu bu yönde o yüzden note 4 de touchwiz daha iyi olmuştur.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.