Şimdi Ara

iPhone 6 Plus Şarj Süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sizce benim telefonun şarj süresi normal mi? Diğer iPhone 6 Plus Kullanıcıları 2 gün gidiyor vs. diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal. Iki gün derken bekleme süresinden bahsediyorlar. Sen de Kullanım süreni 5-6'şar saat olarak iki güne yaysan sana da iki gün yeter. Yoksa iki gün diyenler senin gibi sadece bir günde 11-12 saat kullanarak iki gün elde etmiyorlar.

• Kalibrasyona falan gerek yok o zaman teşekkürler

• Ya bir de biliyorsanız bu yazıları seslendirirken hız ayarlama çubuğu çıkıyor (kaplumbağa ve tavşan resimleri oluyor) nasıl çıkartıyoruz bu çubuğu? Ben de bazen çıkıyor bazen çıkmıyor

• Hocam gün boyunca telefonla mı uğraştınız

• Final dönemi malum sürekli whatsapp da face de not paylaşımı oluyor ve genelde telefon üzerinde ders çalışıyorum 10 saat çok normal

• quote:

Orijinalden alıntı: THİS İS ANGARA

Hocam gün boyunca telefonla mı uğraştınız

İphonede ekran süresi diye bişey yok hocam . Kullanım süresi var ve bu süreye cihazın ekran kapalıyken arkaplanda yaptığı işlerde dahil ,üstelik arka planda yapılan işelirin süresi yani cihazın kullanım olarak sunduğu sürenin bir çoğu arka planda ekran kapalıyken yaptığı işler. Malesef çoğu kullanıcı o sürenin hepsini kendisinin kullandığını sanıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Memodovic07

Merhaba arkadaşlar,
    Sizce benim telefonun şarj süresi normal mi? Diğer iPhone 6 Plus Kullanıcıları 2 gün gidiyor vs. diyorlar

Yoğun internet kullanımı gerçekleştirdiyseniz ve 3G/Wifi ikilisi gün boyu açıksa normal hocam, orada bahsedilen %20 ne kadar küçük görünse de aslında ciddi bir rakam bataryayı yiyen.Çok aktif kullanmıyorsanız siz de 1 günü görürsünüz.

• _2FAST4U_ kullanıcısına yanıt
    Onu biliyorum hocam ama arkadaşın kullanımına bakarsan müzik veya arka planda uygulama çalışmamış

• ChuckMolfred kullanıcısına yanıt
    Arada bildirimleri vs. kapatmak lazım o zaman

• Memodovic07 kullanıcısına yanıt
    Ben arka planda kendini yenileyen gereksiz uygulamaları (borsa,hava durumu vs.) kapattım dostum.
    Bende de onlar kapalı sadece sosyal medya bildirimleri açık

• Bu Siri ydi seslendirmeydi falan bunların sürekli açık olması şarjı etkiler mi acaba ?

Aslında iPhone 6 yı iyice çözdüyseniz ayarlarla ilgili güzel bir konu açabilirsiniz herkesin merak ettiği bir konu epey ilgi görecektir

Yani işte dediğim gibi, oradaki %24 %26 vb kullanım ne kadar az gibi görünse de bana kalırsa ciddi ve kritik rakamlar. Uzun süre Facebook kullandıysanız hem App hem internet sebebiyle bu kadar azalmış olabilir. Bir de parlaklığı kısıp gün boyu sadece kullanmanız gerektiğinde çıkarıp kullanın cihazı öyle deneyin, çünkü sosyal medya,safari vb çok takılmazsanız bu sürenin çok daha üstünü rahatlıkla görürsünüz. Ayrıca cihaz şarja takılıyken 10 dakika bekleyip sonra kullanmaya başlayın çok önemliyse, değilse şarjda kullanmayın, sabaha kadar şarjda bekletmeyin, %100 olunca çekin, batarya ömrü de önemli, ancak içiniz rahat etmediyse bir ara Apple'a gidin orada bataryaya baktırın, kendi cihazlarıyla yazılımsal veya kullanıcı sebebiyle ne kadar azaldığını görebiliyorsunuz batarya ömrünüzün, ona göre yaparlar bir şeyler.
    Eyvallah yorumların-yardımların için

Ne demek hocam, her zaman.
    Değerler gayet normal bence
    Telefonu 2 gün gitsin diye uğraşıp herşeyi kapatanlara aldanma. Ben öyle yapsam 3 gün bile rahat gider. Ayrıca kullanım koşulları da çok önemli

• 11 saat ekranın açık kalabileceğinimi düşünüyosunız ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.