Şimdi Ara

iphone 6 sağ alt köşede boşluk problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
19.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS

Telefonun altındaki 2 vidayı sıkınca düzeliyor, değişime gerek yok. Vidaları sıktırın tamamdır.

Hangi vida nerede sıktırılıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustrix

aynı sorun ıphone 6 16 gb beyaz renk olanda vardı. app store garantli olduğu için aldığımız yer bu şekilde kullanın 23 ay sonra sıfırlanır demişti. ancak ilgili arıza büyüdü ve ışık sızması ekranda renk değişimleri oluşturmaya başlayınca 13.02.2015 tarihinde zorlu center appstoreden ürünü değiştirdiler.
    bence değiştirip kurtulun.
    tek sorun 1 hafta randevu için uğraştık.

Hocam tekrar kutulu faturalı yeni bir cihaz mı verdiler?

• quote:

Orijinalden alıntı: AH1461

quote:

Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS

Telefonun altındaki 2 vidayı sıkınca düzeliyor, değişime gerek yok. Vidaları sıktırın tamamdır.

Hangi vida nerede sıktırılıyor?

Telefonun altındaki iki vida diyorum telefonun altında kaç tane vida var?
    Ürün Apple ama siz isterseniz LG Mağazasına gidin sıksınlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Orijinalden alıntı: muratozaslan

quote:

Orijinalden alıntı: ender

Ankarada olanlar kime vermeleri bu sorun için....

Genpa basari teleservis bunlardan birine

tşkler hangisi en sorunsuz olanı ki ? birde Lydia teknik servisi var onlar bakıyormu bu işe

Genpa ve basariyi tercih et teleservice bi cacik olmaz. Lydia ilkkez duydum vedme derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 2 Haziran 2015; 19:49:07 >
  • bugun 2 tane iphone 6 kutusu açtım birisi siyah diğeri gold ikisinde de aynı sorun var ama bir ay önce aldığım 6 silver maşallah taş gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahankazim -- 2 Haziran 2015; 23:13:29 >
  • OZYMANDIAS kullanıcısına yanıt
    Vidasını sıktırmamız durumunda garanti etkilenir mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: fb_mhr

Vidasını sıktırmamız durumunda garanti etkilenir mi acaba?

Zaten Apple Store'da yaptıracaksınız. Ve de hayır garantiyle hiçbir alakası yok sadece cihazın altındaki vida sıkılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vida sıktırmak sorunu çözüyor mu arkadaşlar?
    Yani vidayı sıktırıp durumu düzelten var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 23 Temmuz 2015; 13:24:19 >
  • Ankarada bu durumu sorunsuz şekilde... değişim yapan hangi teknik servis var ?

ProMC teknik servisi nasıldır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 30 Temmuz 2015; 11:30:39 >
  • Arkadaşlar merhaba iPhone 6 Space Gray kullanıcısıyım telefonu 1 hafta önce Türkcell'den aldım aldığım günden 2 gün sonra fark ettim orada bir boşluk var ve elimle bastırınca bir ses çıkartıyor çok endişelendim aklımada gitmek gelmedi bir şey olmaz dedim hep internetten bakınca sizleri gördüm çok mutlu oldum açıkçası bu sorun tek bende yokmuş Troy gibi apple mağazalrına gitsem -ki antalyada yaşadığım için orjinal apple tek troyda var- Orada söylesem yaparlarmı vidayla bileniniz varsa lütfen cevaplayın teşekkürlşer
  • Bende de aynı sorun vardı. Hallettim. Alt taraftaki vida biraz gevşekti. Kendi yıldız tornavidası ile sıktım. Esneme, boşluk vs. kalmadı.
  • aynı sorun 6s de var mı kullanan var mı ?
  • dün değişiktirdim zorlu da i6yi bendede oynuyordu sağ alt köşe verdim değiştirdiler hemen

• Bende de aynı sorun var ama bazı çizikler ve arkasında bir ezik var bunu bahane ederek değiştirmemezlik yaparlarmı
    Daha once telefonunda ezik çizik vs olupta değiştiren var mı

• Aynı sorun bende de var. Ayrıca açma/kapama tuşu içine göçük gibi, zor basılıyor. Cihaz 2 aylık 10 ay yurtiçi garantisi var ama faturası yok. Zorlu center'a götürsem işlem yaparlar mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.