iphone 6 beyaz renk aldım bir tane. Telefonu kullanmaya başlayınca farkettim sağ alt köşesine bastırınca ekranla kasa arasında boşluk var. Bariz bir şekilde tıkır tıkır ses geliyor ve ekran içeri girip çıkıyo. Sonra telefonu ablama verdim ve bi tane siyah aldım ve ondada aynı problem var. Şimdi arkadaşlarda görünce bakıyorum hepsinde aynı problem var. Sizdede aynı sorun varmı varsa garantiden değişim yaparlarmı ? başına gelen varsa bilgilerini paylaşırsa çok iyi olur. Ve bu problemlebağlı olduğunu düşündüğüm başka bi gelişmede telefon çalınca bazen hoparlörde kesik kesik ses çıkıyor.
aynı sorun ıphone 6 16 gb beyaz renk olanda vardı. app store garantli olduğu için aldığımız yer bu şekilde kullanın 23 ay sonra sıfırlanır demişti. ancak ilgili arıza büyüdü ve ışık sızması ekranda renk değişimleri oluşturmaya başlayınca 13.02.2015 tarihinde zorlu center appstoreden ürünü değiştirdiler. bence değiştirip kurtulun. tek sorun 1 hafta randevu için uğraştık.
Bu ara baktıgım dört cihazdada aynı sorun vardı sag alt köşede baskı uygulayınca tıkırtı şeklinde ses var ama bu ses hiç olmayanlarda var
Bu problem 5s imde vardi. Suanda siyah 6 da denedim problem yok. Ben 5s de vaktim olmadigi icin arkasini arayamadim yalniz cok gicik bir problem imkani olan degistirmeli
quote:
Orijinalden alıntı: Hykr0
Bu problem 5s imde vardi. Suanda siyah 6 da denedim problem yok. Ben 5s de vaktim olmadigi icin arkasini arayamadim yalniz cok gicik bir problem imkani olan degistirmeli
Valla sinir oldum. Ama değiştirtsemde heralde alacağım cihazdada aynısı olacak. Kime soruyorsam kimin telefonuna bakıyorsam hepsi aynı. Şimdiye kadar bu problem olmayan cihaza rastlamadım.
İp6 beyaz 16 gb kullanıyorum bende sorun yok
quote:
Orijinalden alıntı: Mar00N
İp6 beyaz 16 gb kullanıyorum bende sorun yok
Patron valla şanslısın. Şuan şirkette 4 kişide var hepsinde aynı problem var. İphone 6 kullanan arkadaşları arıyorum soruyorum hepside bizdede aynısı oluyo diyolar. :))))
quote:
Orijinalden alıntı: mhg
Patron valla şanslısın. Şuan şirkette 4 kişide var hepsinde aynı problem var. İphone 6 kullanan arkadaşları arıyorum soruyorum hepside bizdede aynısı oluyo diyolar. :))))
Aynısı var. 2 tane iphone 6 var ikisinde de var.
quote:
Orijinalden alıntı: Lion
quote:
Orijinalden alıntı: mhg
Aynısı var. 2 tane iphone 6 var ikisinde de var.
Alıntıları Göster
Aynı sıkıntı maalesef bende de mevcut. Apple store değişim sağlar mı acaba bu durum için? Sanırım arkadaşlardan biri değiştirdim yazmış. Sıkıntı çıkarmadı mı zorlu centerdeki apple store ?
Bu sorun hepsinde var olmayan cihazlardada belli bir süre sonra çıkıyor bende öyle oldu
15 gün önce wodofone'den aldım bu sorun çıktığı için geri verdim, yenisi geldi ilk başta Birşey yoktu ama şimdi tekrar olmaya başladı yok mu bunun bir yolu?
quote:
Orijinalden alıntı: AH1461
15 gün önce wodofone'den aldım bu sorun çıktığı için geri verdim, yenisi geldi ilk başta Birşey yoktu ama şimdi tekrar olmaya başladı yok mu bunun bir yolu?
Apple çok seven ve iPhone dan başka telefon kullanmamama rağmen 5 ten sonra cidden kalite yerlerde. Bütün iphoneların ekranı oynuyor (5, 5s, 6) Bir ekranın kasaya sabitlenmesi bukadar zor olmamalı. Tasarımda sıkıntı var ise değiştirin adam gibi bir tasarım yapın... ios u bırakabilsem valla iphone almam birdaha bukadar para verip ekranın oynaması adamı deli ediyor ne yazikki.
6+ kullanıyorum onda da aynı problem var. SWAP cihaz verdiler 1 ay sonra aynı sorun onda da oldu. Kronik bir problem...
quote:
Orijinalden alıntı: SUPPERMAN
Apple çok seven ve iPhone dan başka telefon kullanmamama rağmen 5 ten sonra cidden kalite yerlerde. Bütün iphoneların ekranı oynuyor (5, 5s, 6) Bir ekranın kasaya sabitlenmesi bukadar zor olmamalı. Tasarımda sıkıntı var ise değiştirin adam gibi bir tasarım yapın... ios u bırakabilsem valla iphone almam birdaha bukadar para verip ekranın oynaması adamı deli ediyor ne yazikki.
Alıntıları Göster
Bir ay arayla 2 tane ip6 aldım ikisinde de aynı problemle karşılaştım birisi öyle duruyor diğerinde ölü piksel olduğu için cihazı değiştirdiler, değişen cihaz da hiç sıkıntı yok.
KONU ile alakalı değil ama aldığım iki cihazda, değişimden gelen cihazda, çevremde kullananların cihazları da dahil ekranın üst kısımlarında gölgelenme fark ettim az yada çok incelediğim cihazlarda karşılaştım. Ekran dik kullanımda pek fark edilmiyor ama açık tonlu bir sayfayı yan yatırarak bakıldığında bayağı göze çarpıyor. Yabancı forumları araştırdım çok konu var bu sorunla ilgili sanırım bizim foruma daha gelmemiş. Bunun benzer örneğine iPad Air lerde karşılaşmıştık ekranın sol tarafında.
quote:
Orijinalden alıntı: PaşaYiğit
Bir ay arayla 2 tane ip6 aldım ikisinde de aynı problemle karşılaştım birisi öyle duruyor diğerinde ölü piksel olduğu için cihazı değiştirdiler, değişen cihaz da hiç sıkıntı yok.
KONU ile alakalı değil ama aldığım iki cihazda, değişimden gelen cihazda, çevremde kullananların cihazları da dahil ekranın üst kısımlarında gölgelenme fark ettim az yada çok incelediğim cihazlarda karşılaştım. Ekran dik kullanımda pek fark edilmiyor ama açık tonlu bir sayfayı yan yatırarak bakıldığında bayağı göze çarpıyor. Yabancı forumları araştırdım çok konu var bu sorunla ilgili sanırım bizim foruma daha gelmemiş. Bunun benzer örneğine iPad Air lerde karşılaşmıştık ekranın sol tarafında.
Alıntıları Göster
Ankarada olanlar kime vermeleri bu sorun için....
Ayni sorundan 2 cihaz deistirdim 3. Gelende ayni kasada aciklik var bastirinca oturup kalkiyor icindeki isiklar gozukuyor. Deismekten bikmis olacaklarki bunu deismediler kullanima engel deil dediler hakem heyetine verdik ilk inceleme olumlu gecti bugun yarin karar cikar
quote:
Orijinalden alıntı: ender
Genpa basari teleservis bunlardan birine
quote:
Orijinalden alıntı: muratozaslan
quote:
Orijinalden alıntı: ender
Genpa basari teleservis bunlardan birine
tşkler hangisi en sorunsuz olanı ki ? birde Lydia teknik servisi var onlar bakıyormu bu işe
Telefonun altındaki 2 vidayı sıkınca düzeliyor, değişime gerek yok. Vidaları sıktırın tamamdır.
quote:
Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS
Telefonun altındaki 2 vidayı sıkınca düzeliyor, değişime gerek yok. Vidaları sıktırın tamamdır.
bende çok şükür öyle bir sorun yok canavar gibi makine yalnız hava dışarda yanıyor çıkın gezin eğlenin insanlarla tanışın sosyalleşin bırakın kafayı telefon kasaına takmayı be birader yemine derim akranlarınız avrupada bilmem ne üstünde bilmem ne kırıyor sizde apple randevusu peşinde koşturuyorsunuz