Bildirim
ekranın sağ tarafı yok
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ss atarsan yardımcı olmaya çalışırız. -
ss atınca tam gözüküyo sana şöyle diyim sağ tarafta kaydırma cubugu varya o ekranda gözükmüyo ama mause ile gittiğimde oynatabiliyorum -
monitör arızalı dediğine göre -
monitör arızalı değil, ayar yapman gerekiyor.
monitörün üstündeki tuşlardan yapabilirsin bu ayarları. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pihor
monitör arızalı değil, ayar yapman gerekiyor.
monitörün üstündeki tuşlardan yapabilirsin bu ayarları.
benim bildiğim ayar sorunu olsa masa üstü küçülürdü. gerisi siyah ekran kalır kullanılmazdı. aynı oyunlardaki köşelerde kalan boş siyah alanlar gibi. arkadas bi denesin biz de daha iyi bilgileniriz. -
mönütör ayarlarından nasıl yapcam ayarlanmıyo sağ tık kişileştirden küçültürsemde ekranın görüntüsü bozuluyo -
bilgisayar açılırken, dos ekranında (siyah ekran)'da damı ekran kaymış gözüküyor.
eğer orada da öyleyse dediğim gibi monitörün üstündeki tuşlardan ayarlaman lazım. bir de kaydığı tarafın tam tersi taraf siyah olması lazım arkadaşın dediği gibi. öyle mi? -
ekranda siyahlık yok sağ tarafı hiç gözükmüyo ama mause falan götürdüğümde ordakı şeyleri alabiliyorum mesela kaydırma cubugu varya tarayıcılarda o gözükmüyo ama oynatabiliyorum yerini keşfedip -
ekran karıtını kur. -
http://forum.donanimhaber.com/m_105769611/f_//tm.htm#105802949
Burayada Bakın !
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X