Şimdi Ara

ekranın sağ tarafı yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bilgisayarıma format attırmıştım eve geldigimde açtım pcyi fakat sağ tarafı gözükmüyor yaklaşık 4-5 ay kullandımda baya zorlandım nasıl düzelticem?

• ss atarsan yardımcı olmaya çalışırız.
  • ss atınca tam gözüküyo sana şöyle diyim sağ tarafta kaydırma cubugu varya o ekranda gözükmüyo ama mause ile gittiğimde oynatabiliyorum
  • monitör arızalı dediğine göre
  • pckopatx kullanıcısına yanıt
    monitör arızalı değil, ayar yapman gerekiyor.
    monitörün üstündeki tuşlardan yapabilirsin bu ayarları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pihor

monitör arızalı değil, ayar yapman gerekiyor.
    monitörün üstündeki tuşlardan yapabilirsin bu ayarları.

benim bildiğim ayar sorunu olsa masa üstü küçülürdü. gerisi siyah ekran kalır kullanılmazdı. aynı oyunlardaki köşelerde kalan boş siyah alanlar gibi. arkadas bi denesin biz de daha iyi bilgileniriz.
  • mönütör ayarlarından nasıl yapcam ayarlanmıyo sağ tık kişileştirden küçültürsemde ekranın görüntüsü bozuluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • akreba A kullanıcısına yanıt
    bilgisayar açılırken, dos ekranında (siyah ekran)'da damı ekran kaymış gözüküyor.
    eğer orada da öyleyse dediğim gibi monitörün üstündeki tuşlardan ayarlaman lazım. bir de kaydığı tarafın tam tersi taraf siyah olması lazım arkadaşın dediği gibi. öyle mi?
  • ekranda siyahlık yok sağ tarafı hiç gözükmüyo ama mause falan götürdüğümde ordakı şeyleri alabiliyorum mesela kaydırma cubugu varya tarayıcılarda o gözükmüyo ama oynatabiliyorum yerini keşfedip
  • ekran karıtını kur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.