Şimdi Ara

Iphone 6 Sarı Ekran Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
19.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Orijinalden alıntı: emreq

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Bende ekranın üst, özellikle de sağ üst tarafında bir gariplik var. Sanki hafif sararmış grileşmiş efekti görüyorum. Telefon elime dün ulaştı, fakat dünden beri kullanıyorum şuanda ekrana bakıyorum sanki kendi kendine biraz düzelmiş gibi. Bugün burada bu konuyu birazcık araştırdım, İphone dört ve beş cihazlarda da bir sorun olmuş. Biraz bekleyeceğim eğer hoşuma gitmezse cihazın değişimini isteyeceğim.

Aynı benim sorun.bende dün aldım cihazı.applestore'a gittim bugün bir sürü telefonla karşılaştırdım ama diğerleri daha beyaz.bir elemana gösterdim ben bi anormallik göremiyorum dedi.
    Komik bir tarif olacak ama birkaç gün üzerinden çıkarmadan giyilen fanilaların hafif sararması gibi.sağ üst tarafdada kararma var sanki.

Benim 14 gün değiştirme sürem var biraz kullanayım, bir de mağazalardaki demo cihazların ekranlarıya karşılaştırayım, duruma göre değişim isteyeceğim

bu değişim nerden isteniyor nasıl oluyor.apple storea gidip teknik bölümle falanmı görüşmek gerek.

Eğer telefonu apple online store dan aldıysan herhangi bir sebep belirtmeksizin değişim isteyebilirsin. 14 gün süresi var, müşteri hizmetleriyle görüşeceksin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam iphone ların hemen hemen hepsinde olan bir sorunmuş yabancı forum sitelerinde de yazıyor bu sorun.

• Değişim cihazı bu gün elime ulaştı ama o daha beter çıktı. Ekranın sağ üst köşesi bildiğin çay dökülmüş kağıt gibi sarı siyah arası bir renkteydi. Aradım yine Apple Store'u anlattım, bu ikinci ayıplı ürün dedim, 15 dakika özür diledi sonra yeni değişim cihazı için (3. cihaz) işlem başlattı bende gidip teslim ettim az önce Tnt'ye. Üçüncü de ayıplı çıkarsa artık uğraşmayacağım para iadesi isteyip mağazadan alacağım, en azından orada görevlinin yanında açıp bir problem varsa anında değiştirebiliyorsunuz, ayrıca dikkat ettim bu ekran problemli cihazlar hep AOS'dan alınma, daha mağazalardan alınanlarda bu tip sorunlara hiç denk gelmedim.
  • arkadaşlar bu ekranlar herhalde bütün iphone ve ipadlerde böyle pek kafaya takmamak gerek.

• Ben sarı ekran problemi nedeniyle 5S değişim aldım. İlk telefon seri nosu F ile başlıyordu. Şimdiki C ile başlıyor sorunsuz. Yine bir arkadaşımda da F ile başlayan seri Nolu 5s de de aynı sorun var. Bu aslında sorun olarak görülmüyor ama değişim isteyeni geri çevirmiyorlar.

• hemen hemen herkeste var herhalde demi bu durum?

• Aynı sorun bende de var, kasa açıklığımiçin değişim talep ettim, bu sefer ekranda sorun var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sarı ekran durumu çoğu iphoneda var herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: n47d20c

13 Ekimde AOS'dan aldığım 2 adet Iphone 6 128gb 28 Ekimde elime ulaştı. Fakat cihazlardan birinin ekranı diğerine göre bariz sarıydı (resimlerini ekledim), bu gün AOS'u aradım değişim istedim. Yeni teslimat tarihim 12-18 kasım arası görünüyor be eski cihazı da teslimden sonra iade edebileceğimi söylediler. Bu sarı ekran nadir de olsa önceki cihazlarda da vardı (eski 4s cihazımda) ve normal ekranlı (blue tint) bir telefon kullanana kadar bunu farketmemiştim, farkettikten sonra da çok rahatsız etmeye başlamıştı Çünkü beyaz olduğunu bildiğiniz birşeyi ekranda sarımsı görmek hoş olmuyor, "her nekadar bazıları sarı ekranın daha iyi olduğunu söylesede". Merak ettiğim konu Iphone 6 ve 6+ alan arkadaşlar sizin cihazlarda da böyle bir durum söz konusu mu acaba ?

Iphone 6 Sarı Ekran Sorunu

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Değişim cihazı bu gün elime ulaştı ama o daha beter çıktı. Ekranın sağ üst köşesi bildiğin çay dökülmüş kağıt gibi sarı siyah arası bir renkteydi. Aradım yine Apple Store'u anlattım, bu ikinci ayıplı ürün dedim, 15 dakika özür diledi sonra yeni değişim cihazı için (3. cihaz) işlem başlattı bende gidip teslim ettim az önce Tnt'ye. Üçüncü de ayıplı çıkarsa artık uğraşmayacağım para iadesi isteyip mağazadan alacağım, en azından orada görevlinin yanında açıp bir problem varsa anında değiştirebiliyorsunuz, ayrıca dikkat ettim bu ekran problemli cihazlar hep AOS'dan alınma, daha mağazalardan alınanlarda bu tip sorunlara hiç denk gelmedim.

Hocam ekrandaki sarılık çok rahatsız edecek derecede değil ise bence değiştirmeyin çünkü 6 ay - 1 sene sonra bu sizin elinizde bir koz olacak ve cihazınız yıprandığı zaman garantiye gönderip sıfırını alabileceksiniz.

• apple garantisi kaç sene arkadaşlar?

• Ben bugün değişim istedim, o kadar para verdik, sorunsuz ürün almak hakkımız. Bakalım nasıl olacak yeni gelen.

• quote:

Ben bugün değişim istedim, o kadar para verdik, sorunsuz ürün almak hakkımız. Bakalım nasıl olacak yeni gelen.

İnşallah size de bana da sorunsuz cihazlar gelir. Ayrıca bu gün de ekranın yerine oturmadığını fark ettim ses tuşlarının oraya ekrana bastırınca duyulacak şekilde tıkır tıkır ses geliyor.

• Bende başka bir sorun yok, inşallah pişman olmam, siz de olmazsınız

• quote:

Bende başka bir sorun yok, inşallah pişman olmam, siz de olmazsınız

değişim için nasıl başvuruyorsun?

• geçmiş olsun hocam.Aldığın yere götür telefonu
  • istanbul akasyadan aldım ama istanbul dışındayım nasıl başvuruyoruz bendeki çok belli belirsiz değişim için başvurayım mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrum -- 7 Kasım 2014; 8:44:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodrum

istanbul akasyadan aldım ama istanbul dışındayım nasıl başvuruyoruz bendeki çok belli belirsiz değişim için başvurayım mı acaba

Çok belirsiz ise boşver, ben çok tiitizim, benden de kaynaklanıyor. Çoğu kişi farketmez bile. Telefon ettim hemen değiştirelim dedi apple online store.

• emreq E kullanıcısına yanıt
    peki dostum yenisini kargoyla gönderdikten sonra mı sen elindeki telefonu gönderiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: bodrum

peki dostum yenisini kargoyla gönderdikten sonra mı sen elindeki telefonu gönderiyorsun.

Aynen, eskisini kullanmaya devam

• emreq E kullanıcısına yanıt
    o güzel o zaman dostum ama yeni gelecek telefon daha sorunlu olurmu diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.