Şimdi Ara

Iphone 6 Sarı Ekran Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
19.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bodrum

o güzel o zaman dostum ama yeni gelecek telefon daha sorunlu olurmu diye düşünüyorum

Olursa tekrar değiştirirler yapacak birşey yok, apple düşünsün onu da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreq E kullanıcısına yanıt
    senin telefon gelice bilgi verirsen sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benimde aos'den aldığım telefon dün elime geçti aynı sarı ekran sorunu bende de var. Hatta kötü iphone 4'ümün ekranıyla karşılaştırdım 4ün ekranı resmen bembeyaz. Hadi her yeri sarı olsa anlicam da sağ yukarısı normalden daha sarı çay dökülmüş kağıt gibi aynı. Pazartesi aricam bende gerekiyorsa 5 kere değiştiririm abi telefonu. Piyasadaki en pahalı telefonu alıyoruz ekranı sarı çıkıyor şaka gibi. Bu değişim yapılınca bize kutulu telefon geliyor değil mi öyle swap telefon göndermiyorlar. Yoksa tamemen geri gönderecem 14 gün hakkımız varken
  • quote:

Orijinalden alıntı: komando58

Arkadaşlar benimde aos'den aldığım telefon dün elime geçti aynı sarı ekran sorunu bende de var. Hatta kötü iphone 4'ümün ekranıyla karşılaştırdım 4ün ekranı resmen bembeyaz. Hadi her yeri sarı olsa anlicam da sağ yukarısı normalden daha sarı çay dökülmüş kağıt gibi aynı. Pazartesi aricam bende gerekiyorsa 5 kere değiştiririm abi telefonu. Piyasadaki en pahalı telefonu alıyoruz ekranı sarı çıkıyor şaka gibi. Bu değişim yapılınca bize kutulu telefon geliyor değil mi öyle swap telefon göndermiyorlar. Yoksa tamemen geri gönderecem 14 gün hakkımız varken

sağ üst tarafta sarılık genel problem herhalde, çok mu belli bendeki mesela çok zor belli oluyor.

• quote:

Arkadaşlar benimde aos'den aldığım telefon dün elime geçti aynı sarı ekran sorunu bende de var. Hatta kötü iphone 4'ümün ekranıyla karşılaştırdım 4ün ekranı resmen bembeyaz. Hadi her yeri sarı olsa anlicam da sağ yukarısı normalden daha sarı çay dökülmüş kağıt gibi aynı. Pazartesi aricam bende gerekiyorsa 5 kere değiştiririm abi telefonu. Piyasadaki en pahalı telefonu alıyoruz ekranı sarı çıkıyor şaka gibi. Bu değişim yapılınca bize kutulu telefon geliyor değil mi öyle swap telefon göndermiyorlar. Yoksa tamemen geri gönderecem 14 gün hakkımız varken

Sıfır kutulu geliyor, benimki gelince size haber veririm sonucu. Eğer tekrar aynı sorun çıkarsa 14 gün bekleyip değiştireceğim, 3. Hakkımı da kullanırım gerekirse. Zaten 2 ay geçer o zamana kadar piyasaya stok girer en kötü paramızı geri alır göre göre mağazadan alırız.

• quote:

quote:

sağ üst tarafta sarılık genel problem herhalde, çok mu belli bendeki mesela çok zor belli oluyor.

Çok abartı değil tabi ama belli oluyor yani bi kaç kişiye de gösterdim herkes farketti. Hocam bi de evdeki iphone4ün daha beyaz (parlak değil ama daha beyaz) oldugunu görünce insanın cani sıkılıyor tabi. Valla 2,5 bin tl para verdik piyasadaki en pahalı telefonu aldık abi. Iyisini alana kadar değiştiririm olmadı en son paramı alır bi daha sipariş veririm. Zaten o zaman teslim süresi 3-4 güne iner

• quote:

Orijinalden alıntı: emreq

quote:

Sıfır kutulu geliyor, benimki gelince size haber veririm sonucu. Eğer tekrar aynı sorun çıkarsa 14 gün bekleyip değiştireceğim, 3. Hakkımı da kullanırım gerekirse. Zaten 2 ay geçer o zamana kadar piyasaya stok girer en kötü paramızı geri alır göre göre mağazadan alırız.

Kesinlikler Katılıyorum ben de kac kere değiştirirlerse değiştiririm olmadı en son parayı alıp bi daha sipariş veririz. Zaten o zamana teslim süresi 3-4 güne düşer

• Kafayı yemişiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: powersky

Kafayı yemişiniz

Neden hocam

• çok takıntılısınız ya al kullan iştesarı ekran felan yok ikisde beyazduruyor bu 4-4lükolması istediği nedir arkadaş sonra kapkaççı alıyor cebindenkaçıyor geçmişolsun pamuklarayatırdığınız telefon elinizde patlıyor
  • Çok takıntılı olduktan sonra bazen mikroskopun bile göremediğini görenler var demekki. APPLE iphone öyle yada böyle Dünya'da 1 numara. Ama gelin görün ki Türkiye'de Apple store bir açıldı. Randevu sistemi çöktü. Apple'ın garanti ve değişim konusundaki esnek yaklaşımı resmen istismar ediliyor.

• Arkadaş takıntıyla istismarla ne alakası var. 2500 lira telefona para verecem sonra ekran sarı olacak. Yok öyle bi dunya ya. Adam 1100 liraya lg g2 alıyor pırlanta gibi ekran var. valla sizi bilmiyorum baba parasıyla filan mi alıyorsunuz napiosnuz ama biz o parayı kazanmak icin bilmem kac gun mesai yapıyoruz. Esek gibi değiştirecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilko

çok takıntılısınız ya al kullan iştesarı ekran felan yok ikisde beyazduruyor bu 4-4lükolması istediği nedir arkadaş sonra kapkaççı alıyor cebindenkaçıyor geçmişolsun pamuklarayatırdığınız telefon elinizde patlıyor

Bence bunun takıntıyla hiçbir alakası yok. 2800 TL para verip birinci elden (Apple Stora'dan) telefon alıyoruz ve diğer insanların telefonunda beyaz olan ekran sende bariz daha sarı ise, birde üstelik ekrana her dokunduğunda çıt çıt diye yerine oturup çıkıyorsa, bu telefonu değiştirmeyim boşver böyle kullanayım diyebilmek için parayı tuvalet kağıdı olarak kullanıyor olmak gerek bence. Çünkü bu telefonu satın alan bir çok insan en az 2 sene kullanmak için alıyor ve 2 sene boyunca her başka iphone gördüğünde "oha lan senin ekran ne kadar beyaz öyle" demek, ya da her ekrana dokunduğunda ( özellikle oyun oynarken) gelen o "çıt" sesine uyuz olmak istemez. Hatta cihazlarında bu tip sorunları olan ve sorununu belirtip değişim isteyen insanlar sayesinde Apple da bu iadeleri değerlendirebilir ve sonra ki üretilecek cihazlarda bu tip hataların olmaması için çaba gösterebilir. Yani bu durum ne bir takıntı ne de Türk'lere özgü bir uyanıklık değildir. Bence son derece doğal ve olması gereken bir davranıştır.

• o zaman gidip LG g2 alıcan.. yeni alacağın telefonun da bilmem neresinde bilmem ne çıkacağı yüksek ihtimal.. iphone 6 çıkar çıkmaz saldırın millete hava atacam diye sonra yok öyle yok böyle.. gariban edebiyatı.. eşek gibi mesai yapıp iphone 6 alacağına evine ekmek al..
  • Hakkaten bunun istismarla ne alakası var? Biz çok mu meraklıyız hiç işimiz yok, telefon bekle gelsin tekrar kurulum yap, o kadar veriyi internetten tekrar indir...

Valla ben değişim istememek için kendime çok telkinde bulundum, telefonumdan çok memnunum ve bu sorun dışında hiçbir sıkıntım yok ama değişim hakkım bitince keşke dememek için bana verilen hakkı kullanacağım.

Kaldı ki bu durum normal bir durum değil 2 ipad, 2 iphone kullandım hiç böyle bir problem yaşamadım. Demekki teknik bir sorun var.

Zaten adamlar özür dileye dileye bir hal oluyorlar, müşteri memnuniyetine önem veriyorlar . Bu kadar pahalı bir telefona müşteri sıraya giriyorsa bunun sebeplerinden biri de bu tip durumlarda firmanın gösterdiği yaklaşımdır.

Başka bir markada bu durumu yaşayın bakalım sizi servislerde nasıl süründürürler. Bunda gücenecek birşey yok, herkesin parasının karşılığında kusursuz bir ürün alma hakkı vardır.

• emreq E kullanıcısına yanıt
    siz online store dan mı aldınız telefonu. apple store dan alanlar sadece randevuylamı değişim isteyebiliyor?

• Yorumlara bakıyorum da adamı suçlayacaklar resmen. Adamlar geri hizmetle övünürler. O kadar paraya bunlar yapılacak tabi. Ben merak ediyorum kendileri yapsa kullanır mı, değişim mi isterdi töbest....

• Merak etme hava atmak için almıyoruz telefonu Kasım 2010dan beri iphone4 kullanıyorum. Ben g2 almicam da sen git iphone6 al sarı ekranla kullan. İstismar etme sonuçta o telefonları da birine iteleyecekler.

• quote:

siz online store dan mı aldınız telefonu. apple store dan alanlar sadece randevuylamı değişim isteyebiliyor?

Apple online store'dan almıştım ben, normal store'dan nasıl oluyor bilmiyorum

• birde iphone 6 da şunu fark ettim karanlık bi fotorğraf açın simsiyah sol ortada sarımtırak kırmızı gibi bi ışık süzmesi mevcut oluyor bence ilk seriyi almak tamamen bi hata
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.