Şimdi Ara

Iphone 6 Sarı Ekran Sorunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
19.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ben telefonu vatanbilgisaraydan aldım apple garamntisinde nasıl değişim talep edebilirim nereye başvurmam gerekiyor.
  • benim cihaz değiştirildi.ama kutusuz cihazla değiştirildi.
    gelen cihazda aynı sorunlu olarak geldi.sinir oldum uğraşmadım sattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 13 Kasım 2014; 11:50:09 >
  • garantili ise zaten kafaya takma değişim iste kendiniz sorun gidermeye çalışmayınız bence bahane vermeyelim
  • Bende de kasa açıklığı vardı bugün değişim talep ettim, burayı okuyunca kontrol ettim sağ üst tarafta var biraz sarılık, şu işletim sistemi için çektiğimiz sorunlara bak arkadaş.
  • Öncelikle herkese iyi forumlar. Benim sipariş ettiğim 2 adet iphone 6 sg 64gb elime ulaştı. Konunun başında belirtildiği gibi karanlık bi ortamda karşılaştırıldığında biri bariz daha sarı ve parlaklığı daha az gibi. Ama şöyle bir durumda var örneğin gün ışığında, yada aydınlık bir yerde ekranları karşılaktırdığımda arada nerdeyse fark yok denecek kadar az oluyor hatta karanlıkta bariz sarı gözüken daha net duruyor. Sizce ne yapmalıyım? Acaba sizde durum bu şekilde miydi? 14 günlük değişim süresi bitmeden bu işi çözmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Herkese Selamlar, bende aynı sorundan muzdaribim. iPhone 6 mı Apple Online Store (Türkiye) dan aldım. Elime 3/Ocak'ta geçti.
    Yani 17/Ocak'a kadar, değişim için, geri göndermem mi lazım ? Bu konuda ne yapmam lazım, hala emin değilim ?
    Eski iPhone 3GS'imin ekranı, iPhone 6 ya göre daha mavimsi beyaz, iPhone 6 nınki ise daha sarımsı beyaz. Ablamla,
    eniştem, bir sorun yok diyor, ekranın gayet beyaz olduğunu söylüyorlar, ben ise, daha sarımsı beyaz görüyorum.
    Siz ne diyorsunuz ? Yeni gelecek değişim cihazının, ekranının, sarımsı beyaz olmayacağının bir garantisi yok.
    Bir yandan da, o kadar para verdim, bunun karşılığını almalıyım diye düşünüyorum. Bu mesaja, resimleri
    ekliyorum. Sizce bir sorun var mı ? Değiştirmeye gerek var mı ? Şimdiden, Teşekkürler.

Iphone 6 Sarı Ekran Sorunu Iphone 6 Sarı Ekran Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.tolgao -- 8 Ocak 2015; 0:01:37 >

• Boşver mavi beyazı, beyaza benzeyen renk Sağdaki, diğeri beyaz falan değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet normal.. sarı falan değil..
  • bu konuyu okuyunca cihazı servise verdim genel seri numarası iphone 6 da F ile başlayanlarda bu sorun var servis değişim verdi 3. gün sıfır cihazı aldım oda aynı 3 tane iphone 6 ile yan yana koyuyorum benim ekran bariz sarı yine değişime vereceğim de ben bu telefonu hiç kullanamayacağım sanırım sürekli servise vermekten.
  • https://youtu.be/o7Nqk5Yi1kY babamın 6s için foruma girdim çözüm buymuş genel-erişebilirlik-renkfiltresi-tintt ve üstteki ayar sıfıra çekiyoruz alttaki de %75 civarlarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trlion1 -- 4 Haziran 2017; 23:44:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trlion1

https://youtu.be/o7Nqk5Yi1kY babamın 6s için foruma girdim çözüm buymuş genel-erişebilirlik-renkfiltresi-tintt ve üstteki ayar sıfıra çekiyoruz alttaki de %75 civarlarına

Teşekkürler şimdi daha iyi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.