Şimdi Ara

iPhone 6 şarj süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün Turkcell den iPhone 6 aldım şarj süresi az değil mi ?
    Wi-Fi hep açık ekran parlaklığı %40 3g açık
     iPhone 6 şarj süresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Sins -- 17 Haziran 2015; 22:17:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://hizliresim.com/1yba3B

• Gayet normal , bir sorun yok. Benım sarjda bu sekılde hatta 4 saatte bıtırdıgım bıle oluyor
  • Cevabın için teşekkür ederim Buda bir Arkadaşımın iPhone 6sı onun değerleri çok daha iyi
    http://hizliresim.com/vEGAOR

• süre gerçekten az benim 10 a düştüğünde kullanım 6.30 7 saat oluyor ve 3g li kullanım
  • Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar iPhone 4s ten geçtim onda bile 4 saati buluyordu

• Bi garantiye götür.
    4 saat az geldi bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler garantiye mi götüreyim yoksa apple Store mu ?

• 3G + Wi-Fi ile normal, telefonu Wi-Fi kullanırken 2G'ye alın biraz daha uzun gidecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Sins

Teşekkürler garantiye mi götüreyim yoksa apple Store mu ?

Bence garantilik bir durum yok. Safariyi çok kullanmışsın. Ben de oyun oynadığımda ya da safariyi çok kullandığımda 10-12 saat bekleme 4-5 saat kullanım alıyorum. Araya oyun da sıkıştırıyorum. Safariyi az kullanırsam ve oyun oynamazsam bekleme 1 günü, kullanım 6 saati geçiyor. Arkadaşın da hem safariyi pek kullanmamış hem de whatsapp odaklı kullanmış. Gayet normal yani. Bir de örnek vereyim, uygulama ve oyuna göre şarj performansı çok değişiyor. Örneğin World of tanks blitz oynarken şarj çabuk bitmiyor fakat Godus oynarken resmen şarjı içiyor ve 1 saatte %40-50 götürüyor.
  • Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar birde safariyi az kullanıp oyun oynamadan deniycem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.