Şimdi Ara

İphone 6 şarz olmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. İphone 6 cihazım 3 gündür şarz edemiyorum. Üç gün önce şarza taktım ve çok yavaş olduğunu farkedince şarzdan çıkarıp geri takacekken kablonun ucunun pis olduğunu görüp temizledim geri taktığımda şarz etti ama sonrasında hiç etmedi. Şarza takıyorum hiç bir tepki yok arada çok nadir şarz oluypr ibaresi çıkıyor ama asla bir artış yok. Kapalıyken takınca telefpon açılıyor ve yine bir tepki yok. Ne yapmam gerek lütfen acil yardım edermisiniz. Arabistanda olduğum için dönene kadar telefoncuya gitme şansım da yok. Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam şarj girişini daha önce temizlemediyseniz orada kir birikiyor şarj etmiyor. Bende de vardı 1 ay önce aynı sorun kürdanla o kısmı temizledim bayağı sorunsuz çalıştı. Eğer sorun ondan değilse bilemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tam olarak 6 kere "şarz" demişsiniz, yıl 2017 ya artık şunu öğrenin ! :) O kadar göz zevkimi bozdu ki sorunuzu görebilmek için tekrar okudum.

Arkadaşa katılıyorum, şarj yuvasının içinde çok fazla toz ve kir birikiyor bu sebepten ötürü temassızlık oluyor. İnce bir cisim ile rahatlıkla temizleyebilirsiniz yuvayı. Su veya herhangi bir sıvı teması olmadıysa oranın bozulması nerdeyse imkansız diyebiliriz. Başka ne sebepten olmuş olabilir bilemiyorum. Ama dediğim gibi siz iyice yuvayı temizleyin tekrardan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şarz ne demek hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.