Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Iphone 6+ ve Iphone 6 Stok Takip Konusu (Yoğun İstek Üzerine Ip6 Eklendi) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.355
Cevap
12
Favori
46.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scirocco7

arkadaşlar....

sabah saat 10 11 gibi akasya apple a gitsek stok falan bulabilirmiyiz ?

bugün 3 gibi oradaydım ben ip6 da 128 gb gold renginde olanların plusdada 16 gb olanların stogu vardı 64 lük yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

quote:

Orijinalden alıntı: scirocco7

arkadaşlar....

sabah saat 10 11 gibi akasya apple a gitsek stok falan bulabilirmiyiz ?

bugün 3 gibi oradaydım ben ip6 da 128 gb gold renginde olanların plusdada 16 gb olanların stogu vardı 64 lük yoktu.

hocam sabah 10 da gitsek bulabiliriz diye düşünüyorum orda çalışanlara bişey sordunmu ne diyorlar stokla ilgili ?
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Hocam Plus ın pil performansını tahmini birkaç rakamla ifade edebilir misiniz? Benim de elime birkaç güne kadar inşaallah geçecek te.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amerikada tmobile contract free stoklarına nerden bakabilirim linkte göremedim
  • Gold ve HızlıAl'dan almayı denemeyin. 1 ekimden beri sürekli tarihi öteliyorlar. Sürekli olarak 1 hafta sonra ellerinde olacakmış gibi gösterip satış yapıyorlar.

Maddi durumu yeterli olana çözümüm, AOS'dan sipariş geçip 7-10 iş gününde ürünü beklemeleri. Bu sırada stok açılırsa, gider telefonu alır AOS'den iptal istersiniz. Tabi bunu yapabilmek için 2 telefon parasının elinizde olması lazım.

Rezervasyon beklerken vakit kaybetmeye gerek yok.
  • yarın doğum günüm. bari bugun stok olsada şu elimdeki plus'ı normal 6 ile değiştirsem :D
  • Şu an iphone 6 128 GB Gold Akasay'da var gözüküyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam

Hızlıal ve Gold a dikkat sanki kısa sürede ellerinde stok olacakmış gibi yapıp , karttan tahsilat yapıp gün erteliyorlar.
  • stok açılmadı bugun..
  • Akasya avm'de 128 gold iphone 6 var ilgilenen varsa..https://reserve.cdn-apple.com/TR/tr_TR/reserve/iPhone/availability
  • labraxx kullanıcısına yanıt
    bende de o intibayi olusturdular. siz ne zaman siparisi verdiniz? ve size teslimat tarihi diye hangi gunuverdiler?
  • Keske bilebilsek. Apple store da arkadasim calisiyor kendi bile tarih veremiyor.

• pyrotoxin kullanıcısına yanıt
    Her yerde 16lık var sanırım ben 16 alacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Arkadaşlar kredi kartı tek çekim yaptırdığımızda havale indiriminden yararlanabiliyormuyuz ? Birde Kasım sonuna kadar stoklar rahatlarmı ?

mağazadan nakit ödendiğinde %4 indirim oluyor. yani havale fiyatına geliyor.

hangi magaza?

• quote:

Orijinalden alıntı: ramelov

Hocam Plus ın pil performansını tahmini birkaç rakamla ifade edebilir misiniz? Benim de elime birkaç güne kadar inşaallah geçecek te.

Iphone 5s' e göre gayet iyi
    Ama 3G' de şarjı içtiği gerçeğini unutmamak lazım. O yüzden dışarıda kullanacağım zaman her ihtimale karşı yanımda bu kabloyu taşıyorum:
    http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-5-5c-5s-Data-Sync-Adapter-Charger-USB-8-Pin-cable-For-Apple-100cm-length/2041185165.html

• ulan bir haftadır bir tane bile bulamıyorum. ne stokmuş ya, koca istanbulda telefon yok(!) gayet bilerek yapıyorlar bunu.
  • Biraz önce media markt internet sitesinde stok açıldı. plus 64 gb gold siparişi verdim. Hızlı gönderi diyor ama sizi haberdar ederim umarım bir problem çıkmaz hatta öğlene doğru bir stok geldi ama 64 gb goldu kaçırmıştım tesadüf yine açıldı ve aldım.
    Şuan 128 gb plus gold var takip edin stoklar açıldığında plus tüm renkler vardı 64 gb için haberiniz olsun.

Son olarak bimeks internet sitesinde plus 64 gb silver ve space gray ve yine plus 128 gb space gray BURSA Nilüfer Carrefoursa'da var görünüyor.
  • Ankarada vodafonelerde yok mu bildiginiz plus 64 gb

• quote:

Orijinalden alıntı: Lingua__Franca

quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Arkadaşlar kredi kartı tek çekim yaptırdığımızda havale indiriminden yararlanabiliyormuyuz ? Birde Kasım sonuna kadar stoklar rahatlarmı ?

mağazadan nakit ödendiğinde %4 indirim oluyor. yani havale fiyatına geliyor.

hangi magaza?

Apple store da veya apple premium reseller magazalarinda nakitte havale fiyatina veriyorlsr magazada.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.