Şimdi Ara

Iphone 6+ ve Iphone 6 Stok Takip Konusu (Yoğun İstek Üzerine Ip6 Eklendi) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.355
Cevap
12
Favori
46.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AOS'dan aldigima alacagima pisman oldun.Sipars tarihim 20 ekim fakat parayi yatirmama ragmen sikinti oldu.Simdi benim teslim tarihim yani 3-4 hafta siparis tarihinden sonra mi yoksa para kabul edildikten sonra mi basliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akasya'da 16 ve 128 tüm renklerde stok var şu anda.
  • Akasya'da epey stok var ama hemen bitiyor

Almak isteyenler rezervasyon yapsın.

• ne ara açıldı da bitti arkadaş..
  • 64 çıkmadı orada da.
  • En çok talebi sanırım 64'lükler görüyor ki 16'lıkların fiyatı böyleyken 64'lük almak daha doğru bir seçenek muhtemelen çoğu kişi için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zorluya bir tane düşse 60 kişi rezervasyon yapmaya çalışır kesin.
  • thadcastle kullanıcısına yanıt
    çıktı hocam tam bilgisayarı açtım baktım vardı, hemen ayırtayım dedim o ara bitti. hem de space gray'di
  • Teknoloji mağazalarında kredi veriyorlar mı telefon almak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zorluya geldi stok beyler.

hepsinden vardı. 64 sg alacaktım, rezervasyon yaparken kalmadı. ben de vazgeçtim artık silver ayırttım.
  • wEHEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY beyler bir sok açıldı hepsinden vardı aklım gitti hemen ayırttım zorlu akasya aktı resmen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozcivan

Teknoloji mağazalarında kredi veriyorlar mı telefon almak için

Teknosa veriyorda diğerlerinde varmı bende merak ediyoum
  • Beyler Nakit ödemede indirim illa nakit para mı olacak yoksa paracard dan çekse de oluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwrock

Beyler Nakit ödemede indirim illa nakit para mı olacak yoksa paracard dan çekse de oluyor mu

Bildiğim kadarıyla yalnızca nakitte indirim var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben tam alırken stok bitti 16 gb silver iphone 6 için. aradım zorluyu 43 dakika telefonda bekledim. ya arkadaş böyle böyle oldu bugun de dogum günüm bi güzellik yapamaz mısınız dedim yok sadece rezervasyon ile çalışıyoruz dedi kapadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

ben tam alırken stok bitti 16 gb silver iphone 6 için. aradım zorluyu 43 dakika telefonda bekledim. ya arkadaş böyle böyle oldu bugun de dogum günüm bi güzellik yapamaz mısınız dedim yok sadece rezervasyon ile çalışıyoruz dedi kapadı.

hocam siz galiba 6+ ile değiştirmeyi düşünüyorsunuz ? bende 6+ dan korkmaya başladım bugun 2 kez çöktü cihaz bende değiştire bilirimde değişime gitmek için geniustan mı randevu alcaz yoksa cihaz rezarvasyonu mu yapcaz yada direk gitsem değiştirirler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karus99

quote:

ben tam alırken stok bitti 16 gb silver iphone 6 için. aradım zorluyu 43 dakika telefonda bekledim. ya arkadaş böyle böyle oldu bugun de dogum günüm bi güzellik yapamaz mısınız dedim yok sadece rezervasyon ile çalışıyoruz dedi kapadı.

hocam siz galiba 6+ ile değiştirmeyi düşünüyorsunuz ? bende 6+ dan korkmaya başladım bugun 2 kez çöktü cihaz bende değiştire bilirimde değişime gitmek için geniustan mı randevu alcaz yoksa cihaz rezarvasyonu mu yapcaz yada direk gitsem değiştirirler mi ?

ben önce iphone 6 sipariş verdim. geldi ürün. açtım baktım telefonun köşesi vuruk. hemen geri yolladım. stok vardı plus'ı denemek istedim. hoşuma giderse plus la devam ederim dedim ama bana büyük geldi. o yüzden normal 6 ya geri dönmek istiyorum..

çöktü derken nasıl çöktü hocam? ne oldu?

randevusuz gidersen hiç bakmazlar. başka cihaz alıcaksan benim gibi, stok durumuna bakıp rezervasyon yapıcaksın. ya da teknik problem göstermek için genius tan randevu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karus99

quote:

ben önce iphone 6 sipariş verdim. geldi ürün. açtım baktım telefonun köşesi vuruk. hemen geri yolladım. stok vardı plus'ı denemek istedim. hoşuma giderse plus la devam ederim dedim ama bana büyük geldi. o yüzden normal 6 ya geri dönmek istiyorum..

çöktü derken nasıl çöktü hocam? ne oldu?

randevusuz gidersen hiç bakmazlar. başka cihaz alıcaksan benim gibi, stok durumuna bakıp rezervasyon yapıcaksın. ya da teknik problem göstermek için genius tan randevu.

Hocam Safaride geziyordum birden elma logosu geldi 2 kere oldu bu sabah 6 gündür kullanıyorum ilk defa oldu birde 15 günlük süre dolmadan karar vermek istiyorum

• zorlu'da plus stok var acele edin rezervasyon için
  • Teknosa dan bulursanız çok avantajlı.

100 TL Akbank direkt indirimi + 75 TL axess puan + 52 TL avantajix + axess alışveriş puanı + teknosa 37.5 TL turuncu puan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 28 Ekim 2014; 12:41:14 >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.