Şimdi Ara

Iphone 6+ ve Iphone 6 Stok Takip Konusu (Yoğun İstek Üzerine Ip6 Eklendi) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.355
Cevap
12
Favori
46.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vatan'dan alacağım telefon direk apple garantisi altında oluyor dimi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajlarınızı gördüğüm çok iyi oldu yoksa boşu boşuna gidecektim. 128'i de o kapasite bana fazla geleceği için almak istemiyorum :(

• thadcastle kullanıcısına yanıt
    appleın kendı sıtesınden rezervayon yerınden sureklı kontrol edın ben 5 dk once iphone 6 64 gb gold ayırttım 21-22 saatleri gelıp alabılırsınız dedıler bakarak olun
  • merhaba arkadaşlar rezervayon yapıtrdım bugun akşam 9da almaa gıdecegım iphone 6 yı ama 2 kımlık ıstıyor ehlıyet ve nufus cuzdanı olur mu fatura falan dıyor ama hıc yok benım adıma fatura falan ne yapmam lazım telefon faturası falanda onlıne gelıyor hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: miklaaa

merhaba arkadaşlar rezervayon yapıtrdım bugun akşam 9da almaa gıdecegım iphone 6 yı ama 2 kımlık ıstıyor ehlıyet ve nufus cuzdanı olur mu fatura falan dıyor ama hıc yok benım adıma fatura falan ne yapmam lazım telefon faturası falanda onlıne gelıyor hep

Ehliyet veya kimlik yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lovelysy kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • miklaaa M kullanıcısına yanıt
    Gece çalıştığım için pek vaktim olmuyor maalesef. 64 space grey bulabilirsem çok iyi olacak. Hayırlı olsun.

• tyrant1907 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar 1 Ekimden beri iPhone 6 Plus 64 GB bekliyorum Zorlu AppStore dan. Hala ses seda yok. Mesajıma da cevap veren yok. Telefonda 30 dk.bekletilince pes ettim. Teslim tarihi 27.10.2014-03.11.2014 arası gözüküyor. Eğer bu tarihler Arasında elime geçmezse hukuki bir sorumluluk doğar mı? Teşekkürler.

Sipariş sayfasında böyle yazıyor.
    productImage
    Adet: 1
    iPhone 6 Plus 64 GB Altın Rengi
    Gönderim: 3 - 4 Hafta
    Teslimat Tarihi 27/10/2014 - 03/11/2014 , Standart Gönderim

• quote:

Orijinalden alıntı: ramelov

Arkadaşlar 1 Ekimden beri iPhone 6 Plus 64 GB bekliyorum Zorlu AppStore dan. Hala ses seda yok. Mesajıma da cevap veren yok. Telefonda 30 dk.bekletilince pes ettim. Teslim tarihi 27.10.2014-03.11.2014 arası gözüküyor. Eğer bu tarihler Arasında elime geçmezse hukuki bir sorumluluk doğar mı? Teşekkürler.

productImage

Hala ses seda yok diyorsunuz da zaten size teslim tarihi olarak verdikleri aralığa 2 gün önce girmişiz.

Sonuçta satın alma aşamasında size bu teslim tarihini söylüyorlar, siz de buna razı olarak sipariş veriyorsunuz.

Hukuki bir sorumluluk doğacağını sanmıyorum, muhtemelen bir (*) ile bu tarihler stok durumuna göre farklılık gösterebilir gibi bir ifadeye yer vermişlerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ramelov

productImage

Telefonunuz 3 kasımda elinizde :)

• jahnny J kullanıcısına yanıt
    Sorumlu kişi en geç 25 Kasım'a kadar büyük ihtimalle elimde olacağını söylemişti de o Yüzden dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihTeriminDili

Kayseride durum nedir?! Plus icin

dün akşam vatan bilgisayardan almiştım. sabah 444 lü numarayı aradığımda stok kayseri için yok dediler. ama aksam öylesine uğrayıp baktığımda vardı uzay grisi 64 luk. aldım bir tane daha vardı.
  • iphone 6 64gb gold var zorluda ve akasyada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayerinc -- 30 Ekim 2014; 0:09:24 >
  • space grayde ne 64 ne 128 var plusta bu nedir ya

ddim ve stoklara 128 gb space gray girdi yapıştırdım bir tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman -- 30 Ekim 2014; 0:26:56 >
  • Stok

• İzmit media markt da plus da normal 6 da vardı ayrıca sakarya serdivan avm turkcell(stand açmış gibi) ordada plus gördüm

Yanlız plus çok iğrenç cihazmış yakından görünce anladım,aşırı büyük ve dayanıksız duruyor.Alacaklara hayırlı olsun tabiki orası ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moliere.

Sakarya da avealarda 64gb iphone 6 yok. Heryeri gezdim bulamadım. Sakarya da avealarda 64gb iphone6 gören olursa bu mesajımı alıntılayabilirse veya pm atabilirse memnun olurum :)

şu anda akasyadan online randevuyla alabilirsin dostum uzak ama istanbul havası alırsın :)
  • yıne stokta bulamadım istediğim modeli çok iyi ya ne zaman yakalayacam anlamadım :S sabah tam saat kaçta tekrar guncelleniyor arkadaşlar ? 10 denıyordu ama bugun mesajları okudum arkadasın bırı 9 10 gece guncellendı demiş
  • LegendM kullanıcısına yanıt
    İzmit media markta gelmiş mi 64 gb ?

• quote:

Orijinalden alıntı: carman

apace grayde ne 64 ne 128 var plusta bu nedir ya

space gray -uzay gri

64-128 gb telefonun kapasitesi

plus büyük olan iphone 6 modeli
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.