Şimdi Ara

Iphone 6+ ve Iphone 6 Stok Takip Konusu (Yoğun İstek Üzerine Ip6 Eklendi) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.355
Cevap
12
Favori
46.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erayerinc

adrese dayalı derken? Normal nufus kağıdını götürsem yetmezmi

Kimlik ya da ehliyet yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayerinc

arkadaşlar sonunda 128sg plus stokta buldum ve rezervasyon yaptırdım. Ufak bir sorum olacak. Gelirken yanınızda eski telefonunuzu appleidnizi ve 2 kimlik doğrulama biçimi diyor. ilk ikisi tamamda 1 nufus kağıdı. Diğeri fatura diyor. Benim adama hiç doğalgaz su elektrik faturası gelmezki. Öğrenciyim sonuçta. Evde zaten olmuyorum. Çoğunlukla ünide ve yurtta oluyorum. Bu sıkıntı olurmu alırken?

Kimlik yeterli. Baska bi seye gerek yok.

• lovelysy kullanıcısına yanıt
    saolun hocam orada fatura falan yazınca bide ilkkez böyle rezervasyon yaptırıp tel almaya gidince insan bir sorun çıksın istemiyor. O kadar bekledim çünkü.
  • Anlamadığım birşey var; herhangi bir Apple ürünü kullanmıyorum Apple ID filan yok. Kafama esti Apple Store'a gidip ellerinde bulunan bir Iphone satın almak istesem bu adamlar şimdi bana yok onu şunu bunu gösterin yok randevu alın yok Apple Id gösterin mi diyecekler?

Sanırım bu rezervasyon yaptıranların rezervasyonu yaptıranın kendisi olduğunu ispatlamak için geçerli yanılıyor muyum?
  • 16lık 6+ stokta var gözüküyor. Almak isteyen Arkadaşlara bilgi.

• kadaşlar merhaba dubai'de iphone plus 64 gb fiyatlarını bılen varmı?
  • 64 gb plus space ne kadar zamandır yok acaba ona göre bekleyeceğim
  • Bursa iphone 6 64gb stok olan var mi? Renk farketmez

• quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

stok açıldı. zorlu da 64gb space gray dışında bütün modeller mevcut. hücum :)

Hocam 6 için rezarvasyon arıyordunuz 6 ya geçebildiniz mi :)
  • arkadaslar benim simdi iphone alabilmek icin randevu almam sart mi yoksa gidip zorlu veya akasyadan stokta varsa hemen alabilirmiyim? Bir de iphone 6 64gb arayip bulamayanlardanim istanbulda goren duyan var mi?
  • arkadaşlar ödemesini yaptığım fakat henüz kargoya verilmemiş siparişimi iptal etmek istiyorum ama bir sürü bilgi istiyor ve örneğin banka adını ne yazsam hata veriyor. daha önce iptal eden arkadaşlar yardım ederse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: karus99

quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

stok açıldı. zorlu da 64gb space gray dışında bütün modeller mevcut. hücum :)

Hocam 6 için rezarvasyon arıyordunuz 6 ya geçebildiniz mi :)

Evet. Verdim az once plus'u aldim 6 yi. Cebime girmesi artik super :) ama plus tan sonra ekran ufak geldi. Alisirim 1-2 gune :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu rezervasyonları hangı lınkten yapıyorsunuz ve sabah mı açılıyor bitek stok hep sabah stokta falan yazılmışta bende istanbuldayım iphone 6 64gb gold almam lazım cumaya kadar yoksa memlekete gideceğim orada bulmam çok daha zor olacak

bide vatan bilgisayardan alınır mı apple store garantisi altında mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miklaaa -- 29 Ekim 2014; 16:08:18 >
  • TEKNOSADA İ6 16 GB GOLD MODELİ VAR SUANhttp://www.teknosa.com/urunler/125071350/iphone-6-16gb-gold-akilli-telefon BUYRUN STOKLARDA

BENDE %5 TEKNOSA HEDİYE CEKİ MEVCUT TOPLAM 120 TL İNDİRİM YAPİYOR 45 LİRADA AVANTAJİXİ VAR KAÇİRMAYİN DERİM.

NOT : ÇEKİ 20 TL SATARİM
  • vatan computer gaziosmanpaşa'da stok gözüküyor 64 ama adamlar sağolsun telefona bakmıyorlar.
  • thadcastle kullanıcısına yanıt
    ben şimdi aradım vatan bilgisayarın 444lu numarasını hiç mağzamızda yok sadece teşir ürünü var dediler
  • thadcastle kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Vatan Bilgisayar ile hiç bir zorum yoktur ;hatta çok sayıda alışveriş yapmış ve ürün kaynaklı sorun yaşadığımda bana hiç zorluk çıkartmamıştır; ammaaa...

İki dündür Vatan çağrı merkezine ağzıma geleni sayıyorum.

Ankara'da dün öğleden sonra Batıkent'te stok gözüktü Plus için , 25km gittim arabayla .

Gidince " bizde yok " dediler, nasıl olur vatan web sitesi Vatan Bilgisayar'a ait değil mi dedim ? Cevap yok .

"Depomuz Söğütözü'nde , buraya ancak Cuma gelir" dedi.

Söğütözü'ne gittim deponuzda varmış dedim stok , " hayır efendim 10 gün içinde telefonların stoğa girmesini bekliyoruz " dedi bayan.
    Ben web sitenizdeki stok bilgisine güvenerek evimden kalktım önce Batıkent'e sonra da Söğütözü'ne gittim dedim , eminim ki benim gibi bir sürü insan madur olmuştur dedim.
    Kiminle konuşmak gerekiyorsa konuşalım , benden sonra gelecek insanlar aynı duruma düşmesin dememe kalmadı ,"ben genel merkeze mail atarım efendim" dedi bayan görevli.

Eve gittiğimde akşam çağrı merkezini aradım ; olayı anlattım .

Neden stoğunuzda olmadığı halde stok gösteriliyor dedim , " beyefendi web sayfasında gördüğünüz stok , yani o şubelere stok gelecek anlamına gelir" dedi, ( bir an ya sabır dedim ;herhalde dalga geçiyor benimle diye düşündüm)
    Ben buradan şikayette bulunmak istiyorum o zaman dedim , " şikayetler için web sitemizdeki iletişim formunu kullanabilirsiniz , yazılanları üst düzey yöneticilerimiz okuyor " dedi.

Daha fazla sinir olmadan telefonu kapattım ve web üzerinden şikayet formu doldurup gönderdim.

Bugün yine bakayım dedim stoklara , yine Batıkent'te stok gözüküyor .

Tekrar çağrı merkezini aradım ;siz dalga mı geçiyorsunuz insanlarla, olmayan bir ürünü neden varmış gibi gösteriyorsunuz dedim .
    Telefonlarınızı açsanız mağazaya gelmeden önce bilgi alıp duruma göre gelmemize gerek kalmaz dedim.

"O gördüğünüz stok , teşhir ürünü anlamındadır" dedi telefondaki.

Hayır , teşhir ürünü bile yok dedim , biriniz stok gelecek diye yazılmış diyorsunuz dedim biriniz de "teşhir ürünü olduğu için yazılmıştır" dedi dedim.

Bu dediklerim kayıt altında geçsin diye konuşuyorum dedim.

Sonunda Ankara'daki stoku kaldırmışlar.

Bence bu durumla karşılaşan herkes tepki vermeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 29 Ekim 2014; 17:20:32 >

• Hocam 6+ devam mı memnun musunuz :)
  • Kayseride durum nedir?! Plus icin

• Sakarya da avealarda 64gb iphone 6 yok. Heryeri gezdim bulamadım. Sakarya da avealarda 64gb iphone6 gören olursa bu mesajımı alıntılayabilirse veya pm atabilirse memnun olurum :)

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.