Şimdi Ara

Iphone 6+ ve Iphone 6 Stok Takip Konusu (Yoğun İstek Üzerine Ip6 Eklendi) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.355
Cevap
12
Favori
46.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar forumdan bir arkadas stok kontrolu icin bir program yazmisti. Bu programin yada basligin linkini bilen varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ve 6+ öncesinde de rezervasyon sayfası her akşam bakıma alınıyor muydu yoksa stok girilecek ümidiyle bizi pc başına kilitleme amacındalar?
  • Adana'da almak isteyen varsa Çakmak plazada zibil gibi 6 ve 6+ var.

• beyler en uygun fiyata iphone 6 16 gb nereden alabilirim? samsunda yaşıyorum. turkcellde 2299 tl vatanda 2349 tl şuan en uygun.
  • Space Grey 64 ya da 128 gb kovalıyorum ama bir türlü stok yakalayamadım. Ne zaman girip baksam 128gb Gold stokta gözüküyor. Umarım daha da uzamadan yakalarım bir tane :)
  • Bugün ip6 64 gb uzay grisini sonunda aldım magazaya giderek.Ayrıca turkcellde 64gb uzay grisi stokta gözküyordu sitede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phobersus

Bugün ip6 64 gb uzay grisini sonunda aldım magazaya giderek.Ayrıca turkcellde 64gb uzay grisi stokta gözküyordu sitede

hayırlı olsun apple store'dan mı aldınız hocam? Ben günlerdir kovalıyorum hep stokta yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanadoL

6 ve 6+ öncesinde de rezervasyon sayfası her akşam bakıma alınıyor muydu yoksa stok girilecek ümidiyle bizi pc başına kilitleme amacındalar?

Akşam 7'den sonra kapatılıyor rezervasyonlar. Ondandır girememeniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManUnitedTv

quote:

Orijinalden alıntı: Phobersus

Bugün ip6 64 gb uzay grisini sonunda aldım magazaya giderek.Ayrıca turkcellde 64gb uzay grisi stokta gözküyordu sitede

hayırlı olsun apple store'dan mı aldınız hocam? Ben günlerdir kovalıyorum hep stokta yok

Teşekkür ederim,Yok hocam ankarada next level türkcell mağazasından aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phobersus -- 31 Ekim 2014; 1:55:13 >
  • pyrotoxin kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_98381625/tm.htm program on numara çalışıyor bende bu program sayesinde aldım zorlu center dan :)
  • Az önce Akasya Apple Store dan 64 gb Uzay Grisi rezervasyonu yaptım. Umarım iade cihazı değildir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rated

Az önce Akasya Apple Store dan 64 gb Uzay Grisi rezervasyonu yaptım. Umarım iade cihazı değildir :)

İade edilenleri doğrudan tekrar satışa sunmuyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende dün sipariş verdim bakalım iphone 6 16 gb gold
  • Yildizoglu nickli arkadaşımızın yazdığı program sayesinde ben de bugün 11 civarında 64gb uzay grisi yakaladım. Gün içerisinde teslim alacağım. Buradan kendisine teşekkürlerimi iletirim

Programı merak edenler için:http://forum.donanimhaber.com/m_98381625/f_//tm.htm#98382294
  • Arkadaşlar rezervasyon yaptırdım arkadaşım alamıyor isteyen var ise verebilirim (kârsız-extra Ücretsiz)

iPhone 6 64gb uzay grisi

• quote:

Orijinalden alıntı: thunder9

Yildizoglu nickli arkadaşımızın yazdığı program sayesinde ben de bugün 11 civarında 64gb uzay grisi yakaladım. Gün içerisinde teslim alacağım. Buradan kendisine teşekkürlerimi iletirim

Programı merak edenler için:http://forum.donanimhaber.com/m_98381625/f_//tm.htm#98382294

Faydası dokunduysa ne mutlu

Güzel günlerde kullanın telefonlarınızı

@thunder9 @pwrock @pyrotoxin

• Yildizoglu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum günlerdir sok kovalıyordum yoktu programı ilk indirdim şansa stok girdiler baktım programda hepsi yeşil dedim program beni mi yiyor :) sonra girdim rezervasyon yaptım şaştım kaldım
  • pwrock P kullanıcısına yanıt
    Oh oh ne güzel işte

İyi günlerde kullan telefonunu
  • http://www.hepsiburada.com/liste/apple-iphone-6-plus/productDetails.aspx?productId=telcepip6p16gbsi&categoryId=371946&intcamp=GununTeklifi

hepsiburada.com da kampanya var plus isteyenler için. son 3 adet kalmış. 2600 tl fiyatı. 150tl hediye çeki veriyor. bonus kart'a da 50 tl ilave bonus. bence güzel. plus isteyenler için müthiş bi kampanya..
  • Şu an Akasyada 16gb 6+ her renk görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.