Şimdi Ara

Iphone 6+ ve Iphone 6 Stok Takip Konusu (Yoğun İstek Üzerine Ip6 Eklendi) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.355
Cevap
12
Favori
46.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple Premium Seller mağazası hocam orası. Apple Turkiye garanti kapsamında. Rahatça alışveriş yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 si ile 3 u arasi gonderim yapcakti apple store ama hal tik yok varmi benim gibi olan

• Çok teşekkür ederim hocam. Dün uğramıştım bugün Öğlen gelecek dediler. Akşam iş çıkışı gideceğim. Isim yazmadılar.artık şansıma varsa iphone plus 64gb space grey alacağım

• Renkte en güzel tercihi yapmışsınız hocam. Şimdiden iyi günlerde kullanın :)
  • iphone 6 16 gb istanbulda beşiktaş-maslak arasında,taksim,levent,mecidiyeköy kısaca itüden rahat ulaşabileceğim bir yer, gibi bir yerde bulunan mağazada alma ihtimalim nedir? Birde bu mağazalardan alırsam apple garantisi geçerli oluyor değil mi?
  • Teknosa, Apple store ve Vatan da stoklar oluyor. Turkcell ve diğer GSM firmaları nal topluyor. Geçen hafta Vatan Ümraniye de 1 tane 64 gol Plus var idi. Eşime gidip aldım sabahtan. GSM ler hala uyusun hey heeyy.
  • bu gun gun ıcersınde apple store gonderır ınsallah anasını satım 1 ay once sıparıs verdık rezıllıge bak sıtede kontrol edıyorum urunlerınız ıslenıyor yazıyo 1 aydır yazdıgı gıbı seytan dıyo iptal et
  • Geçtiğimiz ayın 27 sinde iphone 6 plus silver 64 cg. Almış bulunmaktayım

• Arkadaşlar ne zaman stoklar normale döner ? hala mağazalarda iphone 6 plus veya 6 64 gb space gray yok mu ?
  • bu nedir ya yine hiç iphone 6 stogu açılmadı yıne yok diyor hepsınde 1 aydır gece 12 de kapmaya calısıyoruz yok arkadaş yok yok
  • Böyle olacağını bilseydik online store dan alırdık zaten 1 ay oldu bekleyeli 😤

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Av.ALejaNdRo -- 4 Kasım 2014; 9:25:05 >
  • Hocam Cumartesi günü gittim gelmemiş, bende iPad air 2 aldım.

• Herhangi bir üründe; talep veya başka sebeplerden yüzünden stok olmamasını anlarım, gayet normal bir durum ancak hergün 50-100 adetlik stoklar açıp insanları bilgisayara başında bekletmeyi anlamam. Çok belli ki bu kastılı yapılıyor. Ülke gümrüğüne bu telefonlar öyle küçük adetler girmez, çok ciddi rakamlarla giriş yapar. Buradan anlıyoruz ki küçük küçük stoklar açarak Apple Türkiye telefonu bir arzu nesnesi haline getirmeyi zaten başardıkları için ilgiyi canlı tutmak için ve az satılacağını düşündüğü (128 gb veya gold renk) modelleri sabırsızlara ilikliyor.

Bu telefon benim de arzu nesnem ama istemediğim boyut, renk ve kapasiteyi alacak kadar sabırsız değilim, bu adamların bu oyununa alet olmayalım da adam gibi getirsinler su stokları.

• ben yok satıyorum demeye getiriyorlar:))
    ellerinde kesinlikle stok vardır kasıtlı olarak yapıyorlar belli
  • ilk sayfada yer alan linki kontrol ettim. dünya çapında sadece amerika ve avustrulyada iphone6 64gb space gray var. saçmalık.
  • İşin kötüsü yine karaborsacılara gün doğdu. Dün telefonumun mikrofonunu tamire verdim. Gezineyim dedim. 64 GB plus ları 3500 TL den satmaya çalışanlar vardı. Bunlar telefoncu ve meşhur yerler. Bu kadar fırsatçılık olmaz. En uygun fiyat veren 3150 TL verdi. 128 GB alınır o paraya 100 TL ekleyip.

En iyisi beklemek. 1 ay geçti iphonesuz. 2 ay olsun ama düzgün olsun. Karaborsacılar para kazanmasın.

Eğer strateji ise de bu iş tüketiciye değil rantçıya yarıyor. Allah vatandaşı telefoncuların eline düşürmesin :((
  • Ben randevuyu çaktım, ilerlerim Arkadaşın abisi için randevu aldım, 1 saattir takipteydim aradığım ürün stokta açıldı direk ayırttım.
  • Bu haftasonu isviçreye gideceğim haftayada hollanda ikisindede stok yok!
  • https://www.apple.com/tr/retail/iphone/ şuan stokta var alın işte..
  • 6 64 space gray arayanlar su an var stokta
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.