Şimdi Ara

Iphone 6+ ve Iphone 6 Stok Takip Konusu (Yoğun İstek Üzerine Ip6 Eklendi) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.355
Cevap
12
Favori
46.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şükür plus stoğu açıldı 64 gb. Ayırttım sonunda.
  • PanadoL kullanıcısına yanıt
    demedi deme ibrahim plus alırsan başına bela alırsın
  • Bende açıldı 64 GB stoğu diyecektim ki mesaj yazılmış zaten. İlginç bir şekilde hemen bitmedi bu sefer. Demek stoklara çok ürün girmiş.
  • Arkadaşlar online rezervasyon yaptıktan sonra teslim alma saatini değiştirme imkanı var mı? Veya 1 saat geç gitsek bir sorun yaratırlar mı acaba?
  • Randevu saatinden 3 saat sonraya kadar alabiliyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 plus 16-64 her renk hem zorluda, hem akasyada var
  • ellesharr kullanıcısına yanıt
    Ayrıca akasyada da ıphone 6 hepsi mevcut saat 11.03 itibarı ile bilginize arkadaşlar
  • Ip6 space gray 64gb tükendi her iki magazada da..en cok satan model tabi

• Arkadaşlar i6 64GB Gold Rezervesi Olupta Almayacak Olan Birisi Barkodu Gönderebilir Mi, Geliyorum Gidiyorum Stok Yok Gözüküyor Hep...
  • Arkadaşlar hiç kullanılmamıs orjinal spigen neo hybrid metal champagne gold iphone 6 plus kılıfını satıyorum 80tlye bırakacağım ilgilenen arkadaşlar pm atabilirler
  • sonunda randevuyu kaptım arkadaşlar bugun gidip alıcam
  • KFY96 K kullanıcısına yanıt
    altına imzamı atıyorum. Ben aldım ama baya zor aldım. Bulmak zor oldu baya. 29 ekim sabahı saat 10 civarı uyandım bi baktım istediğim model renk kapasite var hemen rezervasyon yaptırdım. 5dk sonra stok bitti. Ellerinde şu an fazlasıyla stok olduğuna inanıyorum. Almaya gittiğimde zorluda applestore içindeki asansörle istemeden alt kata indim. Oradan applestore çalışanları bindi. Tam göremedim ama stok olduğu belli. Çok fazla yoğunluk olmaması içinde yapıyorlar muhtemelen. Ama sonuç olarak sizin dediklerinize katılıyorum.
  • Gecen ayin 28 inde siparis vermis olduğum 64 gb iphone 6 plus bu gun siparisi iptal edilmis 27si ile 3 u arasinda gonderim yapilcakti ayin 3 unde aradım beyfendi skinti yok dediler kargo islenmemistir dediler . Bu gun netten kontrol ettigimde iptal edilmis gorunuyordu. Apple i aradim abartmiyom 20 dk telde bekledim acan arkadas direk suratima kapatti.sonra birdaha aradim oda 15 dk surdu telefon acilmasi . Siparisimin iptal oldugunu soyledim bana beyfendi dun sizi aradik ulasamadik dediler dedim dün ben sizi aradim ne olur ne olmaz ulasamazsiniz diye 2 ci numarami biraktim 2 sinide aramadiniz dedim.beyfendi mail attik dedi dur dedim mail e bakayim mailde bitane tablo icinde siparis numaram tablo disindada altindada adresim yaziyo baska hic hirsey yok . Dedi beyfen urununuz karttan cekilememis bakiyeniz yetmedi iptal oldu. ya dedim hanim efendi o paranin karttaki tutarini ben bu ay ödedim zaten en basinda cektiniz dedim beyfendi cekilmedj urununuz iptal edildi size ulasamadik yeniden siparis vermeniz lazim bende saydim sovdum kapattim o sinirle . Beni 1 aydan fazla beklettiler parami islettiler mahcup ettiler ve ustune kendileri hakli cikti karta 2900 kusur liramin iadesini bekliyorum hakkimida helal etmiyorum tum beni beklettikleri meşgul ettikleri uzerimdeki ne haklari varsa haram olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

Gecen ayin 28 inde siparis vermis olduğum 64 gb iphone 6 plus bu gun siparisi iptal edilmis 27si ile 3 u arasinda gonderim yapilcakti ayin 3 unde aradım beyfendi skinti yok dediler kargo islenmemistir dediler . Bu gun netten kontrol ettigimde iptal edilmis gorunuyordu. Apple i aradim abartmiyom 20 dk telde bekledim acan arkadas direk suratima kapatti.sonra birdaha aradim oda 15 dk surdu telefon acilmasi . Siparisimin iptal oldugunu soyledim bana beyfendi dun sizi aradik ulasamadik dediler dedim dün ben sizi aradim ne olur ne olmaz ulasamazsiniz diye 2 ci numarami biraktim 2 sinide aramadiniz dedim.beyfendi mail attik dedi dur dedim mail e bakayim mailde bitane tablo icinde siparis numaram tablo disindada altindada adresim yaziyo baska hic hirsey yok . Dedi beyfen urununuz karttan cekilememis bakiyeniz yetmedi iptal oldu. ya dedim hanim efendi o paranin karttaki tutarini ben bu ay ödedim zaten en basinda cektiniz dedim beyfendi cekilmedj urununuz iptal edildi size ulasamadik yeniden siparis vermeniz lazim bende saydim sovdum kapattim o sinirle . Beni 1 aydan fazla beklettiler parami islettiler mahcup ettiler ve ustune kendileri hakli cikti karta 2900 kusur liramin iadesini bekliyorum hakkimida helal etmiyorum tum beni beklettikleri meşgul ettikleri uzerimdeki ne haklari varsa haram olsun.

yazık olmuş dostum geçmiş olsun.

• Bugün (4 Kasım Salı) Zorlu center'dan 17.00 - 18.00 arası 6 Plus 64GB siyah randevum var. Ben kendime Akasya'dan alacağım için bu boşa çıktı. İsteyen varsa ücretsiz olarak verebilirim.

Ayrıca stok takibi içinhttp://www.applestoreinventory.com/notify-me sitesinden kayıt yapmanızı öneririm. Benim bu sayede bugün sabah açılan bol stoktan haberim oldu da bu kadar bekleyişten sonra bulabildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

Gecen ayin 28 inde siparis vermis olduğum 64 gb iphone 6 plus bu gun siparisi iptal edilmis 27si ile 3 u arasinda gonderim yapilcakti ayin 3 unde aradım beyfendi skinti yok dediler kargo islenmemistir dediler . Bu gun netten kontrol ettigimde iptal edilmis gorunuyordu. Apple i aradim abartmiyom 20 dk telde bekledim acan arkadas direk suratima kapatti.sonra birdaha aradim oda 15 dk surdu telefon acilmasi . Siparisimin iptal oldugunu soyledim bana beyfendi dun sizi aradik ulasamadik dediler dedim dün ben sizi aradim ne olur ne olmaz ulasamazsiniz diye 2 ci numarami biraktim 2 sinide aramadiniz dedim.beyfendi mail attik dedi dur dedim mail e bakayim mailde bitane tablo icinde siparis numaram tablo disindada altindada adresim yaziyo baska hic hirsey yok . Dedi beyfen urununuz karttan cekilememis bakiyeniz yetmedi iptal oldu. ya dedim hanim efendi o paranin karttaki tutarini ben bu ay ödedim zaten en basinda cektiniz dedim beyfendi cekilmedj urununuz iptal edildi size ulasamadik yeniden siparis vermeniz lazim bende saydim sovdum kapattim o sinirle . Beni 1 aydan fazla beklettiler parami islettiler mahcup ettiler ve ustune kendileri hakli cikti karta 2900 kusur liramin iadesini bekliyorum hakkimida helal etmiyorum tum beni beklettikleri meşgul ettikleri uzerimdeki ne haklari varsa haram olsun.

Ayni sorunla ben icloud depolama alani satin aldigimda kaynaklandi. Belki benimkisi sizinkisine gore kucuk miktar fakat depolama alani satin al dedim 30tl yaziyordu 20gb icin ve almis bulundum.

İslem sonunda bana bir hata gosterdi, beklenmedik bir durum olustu diye fakat o sirada telefonuma yurt disi kaynaktan tl karsiligi 29.87tl cekilmistir, bilginiz disindaysa lutfen arayin diye. Gecenin koru oldugu icin arayamadim ve ertesi sabah kart donem islemlerimde yansimasina ragmen app kimligimde depolama alanim yukseltilmemisti. Sabah aradim ve durumu anlattim, kayitlara baktilar boyle bir sey yok dediler, bende bankanin guncel donem ekstresini maille gonderdim. Ona baktilar bu bizim icin bir resmilik teskil etmez dediler, bankadan resmi evrak istiyoruz dediler bankadan istedigi belge ise hangi kurum, hangi numara, hangi firma ne kadar cekmis detayli dokumanini istiyor fakat guncel donemde bu islem hem olmuyor hemde ben ne bilgi goruyorsam bankada o bilgiyi goruyor yani banka hangi pos cihazindan ve hangi seri numarasindan nasil cekilmis diye detaya inemiyor bir davalik durumu olmadigi disinda...

Kendilerine bu durumu ilettim bizim yapabilecek olan bir seyimiz yok dediler, gecmis su saatteki butun muhasebe kayitlariniza bakin diyorum yetkimiz yok diyor. Sonra beni ayni hat uzerinden ingiltereye mi nereye genel merkeze bagladilar yurt disindaki oradaki sorumluyla gorusturduler direk olarak fakat oradaki satin aldigim tek tek her seyi soyledi fakat gozukmedi muhtemelen hata olmustur otomatik bir sure sonra iade olur dedi.

Donem ekstresi geldi iptal olmamis, durumu anlattim bizden kaynakli degil diyorlar en sonunda kufur ettim kapattim. Yahu zaten bu sizin kaynagibizdan cekilmis, ben apple olup kendi kendime 29tl cekecek degilim. Sizin hesaptan olusmus dedim. Adam halen bizden kaynakli degil diyor.

O yuzden kucukte olsa bende hakkimi helal etmiyorum...

• merhaba arkadaşlar sanırım iphone 6 64 gb uzay grisini bulmak yada iphone 64gb bulmak biraz şans işi stok konusunda sizlere bir şey sormak istiyorum stokların genelde dolu olduğu saatler sabah saatleri midir yada akşamları kontrol etmekte fayda mı vardır sizce rezervasyon yaparak almak istiyorum dakat şuan şuan stokta olan bir iphone yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akpnar1905

merhaba arkadaşlar sanırım iphone 6 64 gb uzay grisini bulmak yada iphone 64gb bulmak biraz şans işi stok konusunda sizlere bir şey sormak istiyorum stokların genelde dolu olduğu saatler sabah saatleri midir yada akşamları kontrol etmekte fayda mı vardır sizce rezervasyon yaparak almak istiyorum dakat şuan şuan stokta olan bir iphone yok.

Bugün sabah tüm modellerden vardı.

http://www.applestoreinventory.com/notify-me sitesinden kayıt yapmanızı öneririm. Sadece Zorlu Center seçebiliyorsunuz ama zaten Zorlu Center'a stok gelince Akasya'ya da gelmiş olur muhtemelen.

İlgilendiğiniz modeli ve rengi seçiyorsunuz, sistem otomatik kontrol edip stok açılınca size bilgi veriyor. Yoksa manuel olarak kontrol etmekle bulunan şey değil. Ama sabah saatlerinde email gelirse bunun farkında varmanız gerekir. Bende Iphone'da emailler sürekli kontrol edildiği için sabahtan haberim oldu.

• çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için umarım bu ay bitimine kadar iphone 6 64 gb uzay grisi sahibi olurum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

Bugün (4 Kasım Salı) Zorlu center'dan 17.00 - 18.00 arası 6 Plus 64GB siyah randevum var. Ben kendime Akasya'dan alacağım için bu boşa çıktı. İsteyen varsa ücretsiz olarak verebilirim.

Ayrıca stok takibi içinhttp://www.applestoreinventory.com/notify-me sitesinden kayıt yapmanızı öneririm. Benim bu sayede bugün sabah açılan bol stoktan haberim oldu da bu kadar bekleyişten sonra bulabildim.

Rezervasyon Başkası adına alınırsa işlem yapılmıyor.

Benden sonra biri geldi. Eşinin hesabından rezervasyon yaptırmış. Eşiniz gelsin dediler.

Yani siz randevunuzu başkasına devrederseniz bile kabul etmezler diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.