Şimdi Ara

Iphone 6+ ve Iphone 6 Stok Takip Konusu (Yoğun İstek Üzerine Ip6 Eklendi) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.355
Cevap
12
Favori
46.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pixelcik

Şu an Akasya'da stok var, rezervasyon yapılabiliniyor.
    Sadece Plus 128 Uzay Gri stokta gözükmüyor.

https://reserve.cdn-apple.com/TR/tr_TR/reserve/iPhone/availability

Stoklar tükendi...
  • STOKLAR GERİ GELDİ REZERVE EDİN BİR AN ÖNCE...
  • Arkadaşlar dün verilen bilgilendirme linkine tıklayarak haber bekledim ve gece 00.06 gibi stoklara girdiğinin haberi olan bir mail geldi. Rezerve etmek için girdim ve kendim için Akasya'dan i6 64GB Gold ayırdım fakat sistemde bir tuhaflık var. Örneğin ben hem i6 hemde i6 Plus almak istiyorum ve ikisine de rezervasyon yapamıyorum, yapmaya kalkıştığımda `bugünkü rezervasyon hakkını doldurdunuz` gibi bir uyarı geliyordu. Haliyle bir babamın apple id ve birde kendi üzerimden rezerve yapmak zorunda kaldım.

Akasya'da gidip babamın üzerinden ayırttığım i6 64GB Gold aldım ve sorunsuzca çıktım, stoklarında Plus'lar yokmuş. Diğer rezerve Zorlu'daydı ve hemen oraya geçtim. Zorluya geçtiğimde kapanışa yakınlaşmıştı saat 20.48 civarlarıydı. Ayırttığım Plus bir an önce aldım fakat ilginç bir ayrıntı oluştu; Akasya'da rezerve eden kişinin kimlik kontrolü yapılmıyorken, Zorlu'da kimlik kontrolüne tabii tutuldum. Allah'tan Zorlu'da olan rezervem kendi üzeremeydi. ( Zorlu'da çalışan Akasya'da ki arkadaşlarının yanlış uygulama yaptığını söyledi bir taraftan... )

Daha sonra bir tane daha i6 almak istedim ilginç bir detay daha başladı, herkes telefon stoğu arıyorken almayan kişilerin telefonları kapanışa doğru herkese veriliyordu ve bu yüzden istediğim model veya hafızalı cihazı satın alabiliyordum. Daha ilginç bir durum ise kapanışa doğru bana kendileri cihaz ayırırken iPad'lerinde cihaz stok yok işareti gözüksede tıkladı ve bana o cihaz verildi ( Yani aslında bu stok olayı bana yalan gelmeye başladı, sırf yoğunluğu ve bizim çok müşterimiz var demek için yapılan bir çaba gibime geliyor ).

Anlatıcaklarım o ki uzun uzun yazmışım affınıza sığınarak;
    Akasya'yı bilemem fakat Zorlu'da kapanışa doğru gittiğinizde anladığım kadarıyla istediğiniz telefon kavuşabilirsiniz, özellikle şu sıralar...
    Birde herhangi bir rezervem olmamasına rağmen bugün girdiğimde cihaz ayıramadım, `en fazla 5 telefon ayırabilirsiniz, limitiniz dolmuştur` uyarısı geliyor komedi gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.G.Y -- 6 Kasım 2014; 0:25:21 >

• Şimdi baktımda akasya ya da zorluda nerdeyse bütün telefonlarda stok var gibi akasyada yoksa zorluda var haberiniz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem plus hem 6 64 GB SG her iki mağazada da var şu an.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun gittigimde admin man. bu sefer stok saglam geldi, kolay kolay tukenmez gibi bir cumle sarf etti ne kadari dogru, ne kadari yalan bilinmez :)

• nerde bu bimekste teknosada stoklar
  • Ankara turkcell bayilerinin hangisinde iphone 6 64 gb gold var ?? Bilen var mı
  • Ya arkadaşlar rezerve yapamıyorum bu hatayı alıyorum `En fazla beş iPhone rezervasyonu yapabilirsiniz. Rezervasyon haklarınız doldu.`herhangi bir başka rezervasyonum yok arkadaşlar deli olmaya başladım.
  • H.G.Y kullanıcısına yanıt
    Aynısı dün gece başıma geldi. Babam için rezervasyon yapacaktım ancak dediğiniz hatayı aldım. Bende eskiden kullanmış olduğum apple id ile rezervasyon yaptırmak zorunda kaldım.

• saatlerdir stoklar öyle duruyor biz ankarada cihaz bulamıyoruz ya böyle saçmalık olamaz
  • arkadaşlar zorlu ve akasyada stok mevcut rezervasyonsuz gitseniz de alabilirsiniz ben az önce zorludaydım plus falan her renk var
  • evet. eskiden saniyede biterdi stoklar artık stok var. her halde artık alan aldı.

ben bu iphone 6 konusunda şanssız çıktım arkadaşlar.

ilk telefonu apple siteden online sipariş ettim. cihaz geldi. kutusu falan gıcır gıcırdı ama kutuyu açınca telefonda ekranda parmak izleri vardı ve köşesi vuruktu cihazın. iade ettim. cihaz bekledim bulamadım. bi ara plus vardı denemek için onu aldım büyük diye yolladım.

sonra iphone 6 aldım yine apple zorlu dan. bunun da garip bi şekilde kulaklık çıkıntısı biraz dışarıda. normalde parmağınızı üstünde gezdirirken dümdüz ama bunda elini çiziyor. bi de kulaklık takınca 1-2 dakika sonra alet kitleniyor. ne yaparsan yap işlemiyor sonra düzeliyor ama ben öyle bi cihaz istemiyorum. akşam 8-9 arası randevum var. bu sefer iade edip siyah renkli iphone 6 alıcam. hadi hayırlısı. bakalım bunda ne gelicek başıma..
  • Şu an
    iPhone 6 Plus Silver ve Gold'un 16, 64 Space Gray'in 16'lık versiyonu var
    iPhone 6 yok

Acaba iPhone 6 Plus çok mu büyük olur rezerve etmeye değer mi? (Genelde çantam oluyor ama cebe sığar mı ki??) Ellerim de ortalama falan bu arada, cebe sığdıktan sonra gerisinin pek sıkıntı olacağını sanmıyorum...
  • 6 plus ideal kardeşim hiç tereddüt etme müthiş bi alet
  • Bugun apple storeden siparis verecektim 6 16 gb 7-10 gun diyordu havale de 93 lira daha ucuz diye havaleyi sectim yarin havale yapacam ins süre uzamaz fiyatı 2255 tl gold rengini aldim.

• Bugün Ankara armada gold bilgisayar mağazasından arkadaş iphone6 space grey aldı. Apple Türkiye garantili.
  • 2 gündür takip ediyorum 6 yok. plus var. önceden tam tersi oluyordu plus bulunuyordu. bikaç günlüğüne istanbula geldim hazır gelmişken alırım dedim şansıma 6da stok yok. dün gittim sordum plus var ama 6 kalmadı dediler. rezervsyon yapmak için sürekli bakıyorum ama stok var yazısını hiç göremedim 16gb 6 siyah için
  • tyrant1907 kullanıcısına yanıt
    Şu an benim fikrim de bu yönde zaten Space Gray 64gb gelmesini bekliyorum

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1264294/0d41c4f9-788b-4c1c-adbc-41bfc9146abc.png

Stok sayfası da çalışmıyor bu arada
  • Cuma'dan bu yana stokta yok 16gb iphone 6..
    Telefonla sordum, 10 gün(!) içerisinde gelir diyorlar.. sitelerindeki randevu sistemi de çalışmıyor saatlerdir :(

ne kaprisli markaymış arkadaş :/
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.