Şimdi Ara

Iphone 6+ ve Iphone 6 Stok Takip Konusu (Yoğun İstek Üzerine Ip6 Eklendi) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.355
Cevap
12
Favori
46.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bdurmus

bulunduğu şehirde yoktur belki.

çok büyük olasılıkla vardır çünkü apple 16 GB 1.posta gelenlerden sonra hemen gönderdi , ki VATAN BİLGİSAYAR neredeyse her yerde var tüm renklerinden 16 Gb bütün mağazalarında vardı ve hala daha var.
  • Samsun'da yaşıyorum ve vatan cuma günü geleceğini söyledi. Acaba bir sonraki partiyi mi beklesem yoksa turkcell'den gidip alsam mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thursy

Samsun'da yaşıyorum ve vatan cuma günü geleceğini söyledi. Acaba bir sonraki partiyi mi beklesem yoksa turkcell'den gidip alsam mı.

2 gün daha sık dişini Vatan'dan al alma Turkcell'den bence, Şuan Space Grey gözüküyor Samsun'da Silver yok Gold'da yok Gold almazsın herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnzoLodovico

quote:

Samsun'da yaşıyorum ve vatan cuma günü geleceğini söyledi. Acaba bir sonraki partiyi mi beklesem yoksa turkcell'den gidip alsam mı.

2 gün daha sık dişini Vatan'dan al alma Turkcell'den bence, Şuan Space Grey gözüküyor Samsun'da Silver yok Gold'da yok Gold almazsın herhalde

Öyle yapıcam sanırım vatandan gidip rezerve ettirme şansım falan var mı? Yeni parti olduğunu nasıl anlarım bir de üretim kodu falan? tercih gold

• quote:

quote:

quote:

Öyle yapıcam sanırım vatandan gidip rezerve ettirme şansım falan var mı? Yeni parti olduğunu nasıl anlarım bir de üretim kodu falan? tercih gold

Rezerve yok diye biliyorum ama Numaranı bırakıp geldiğinde seni ararlar böyle bi şansın var , Bence Gold alma nedenini de söyleyim tercih senin , Gold sarı renk olduğu için biraz bayan hatta kadın rengi orta yaş rengi cunku altın hadi kızlar kadınlar falan yuzukle falan veya gold rengi cüzdanla falan kombin yapabiliryorlar telefonu bi şekilde yakışıyor ama bi erkeğe hiç yakışmıyor gold rengi parlak parlak hele o orta tuşun etrafı falan simli gibi yaldızlı yazdızlı ve birde telefonun arkadasında ki beyaz çizgiler En çok gold ta belirgin ve güzel durmuyor istersen bi hepsine arkadan bak derim benim tercihim beyaz seviyorsan gümüş al siyah seviyorsan Uzay grisi al, Etrafında ki kızlara da sor istersen gold erkeğe gider mi diye bence sonuç benim dediğim gibi olucaktır eminim :)

• Gene 6 64GB Gold gelmedi stoklara, ayırtıp da almayacak olan arkadaşlar lütfen bildirin Akasya mağazasındaysa rezerve alabilirim.Bir ara Zorlu'da 64 space gray gözükmesiyle yok olması bir oldu, bu kadar kıt stokla mı satış yapıyor bu Apple...
  • Beyler ben daha önce iki tane telefon aldım. Kendime ve babama. Şimdi annem için rezervasyon yapmaya çalışıyorum ancak en fazla 5 rez hakkınız var diyip rezervasyonu vermiyor. 2 keredir 128gb SG i kaçırdım. Bunu nasıl çözebilirim bilgi sahibi olan biri var mı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.G.Y

Gene 6 64GB Gold gelmedi stoklara, ayırtıp da almayacak olan arkadaşlar lütfen bildirin Akasya mağazasındaysa rezerve alabilirim.Bir ara Zorlu'da 64 space gray gözükmesiyle yok olması bir oldu, bu kadar kıt stokla mı satış yapıyor bu Apple...

Cuma Stoklara giricek diyorlar bütün telefonlar ama bakalım bende Kocaeli'nde yaşıyorum Cuma Akasya'ya gidicem kısmetse varsa alıcam.
    '
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rated

Beyler ben daha önce iki tane telefon aldım. Kendime ve babama. Şimdi annem için rezervasyon yapmaya çalışıyorum ancak en fazla 5 rez hakkınız var diyip rezervasyonu vermiyor. 2 keredir 128gb SG i kaçırdım. Bunu nasıl çözebilirim bilgi sahibi olan biri var mı acaba ?

Valla inan su ana kadar 8 telefon ayirttim ve hepsinide almama ragmen bu sorunu her hesabimda yasiyorum.

Musteri hizmetlerini aradim onlar boyle bir sey olamaz diyorlar cok biliyorlarmis gibi hatta sinirlendim al hesap kimligin cok biliyorsan kendin yap, sorunum var diyorum olamaz diyor ya...

Apple store durumu anlattim onlara boyle sikayetle giden olmamis ama store admin cagirdilar direk yanimda gosterdim.

Kendisi direk su cumleyi kurdu, abi normalde bunu onermem ama sen yuzde yuz haklisin kendine uc veya dort tane hesap ac, git 4 tane mail adresi al, 4 tane apple kayidi ac oyle oyle ayir dedi. Simdi bende kendime 4 tane farkli hesap actim kafama gore rezerve yapiyorum.

• quote:

quote:

Gene 6 64GB Gold gelmedi stoklara, ayırtıp da almayacak olan arkadaşlar lütfen bildirin Akasya mağazasındaysa rezerve alabilirim.Bir ara Zorlu'da 64 space gray gözükmesiyle yok olması bir oldu, bu kadar kıt stokla mı satış yapıyor bu Apple...

Cuma Stoklara giricek diyorlar bütün telefonlar ama bakalım bende Kocaeli'nde yaşıyorum Cuma Akasya'ya gidicem kısmetse varsa alıcam.
    '

Insallah girer. Neden insallah; bana en son store admin'i stoklarin saglam geldigini soylemisti, gel gor ki 64luk yok. Bakalim eger cuna girecekse persembe geceden sitede nobet beklememiz lazim

Isin ilginc yani gunde bir kere stoklara giriliyor diye biliyorum. Ornegin gece stokta olmayan; 10.30 gibi oluyor. Aksam 4 gibi yeniden stokta olanlar olmus. Yani dub 64luk girmis.

Su bildirme siteside kapanmis sanirim apple tas koydu siteye ne guzel haber veriyordu sistem gelince...

• biraz stok gelmiş 64 gb zorluda
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

biraz stok gelmiş 64 gb zorluda

Valla sabahtan beri takip ediyorum bir türlü benim ekranıma düşmedi deliricem
  • quote:

quote:

bende şuan 64 luk neredeyse her renlte gozukuyor 2 store'da da Plus ama.
  • quote:

quote:

quote:

Ben 6 64gb ayirttim almaya gidiyorum simdi sonunda yani hic bir hesabimdan almadi simdi baska hesap actim gene lanet olasica

• Şu anda zorluda 128 gb gold 6 var.

Bugüne rezervasyon açık
  • Arkadaslar bugun kardesime telefon alicamda simdiye kadar hep zorludan aldim.Simdi gitmek cok zor geliyor Kucukcekmecede oturuyorum nakit indiriminden yararlanabilecegim yerler neresidir
    Apple reseller de 14 gun kosulsuz iade varmi
    Yakin yerler olursa sevinirim

Tesekkurler simdiden

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben 6 64gb ayirttim almaya gidiyorum simdi sonunda yani hic bir hesabimdan almadi simdi baska hesap actim gene lanet olasica

Bende Cuma günü gidicem ama rezervasyon şart mı ? Direk gidip alsam alabilir miyim? birde telefon almak için rezervasyon sayfası linkini atar mısın bana? bu arada telefonuda aldıysan Hayırlı olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende Cuma günü gidicem ama rezervasyon şart mı ? Direk gidip alsam alabilir miyim? birde telefon almak için rezervasyon sayfası linkini atar mısın bana? bu arada telefonuda aldıysan Hayırlı olsun

Evet aldim cok tesekkurler.

Suan mobildeyim bilgisayara gecince sabah hemen atarim sana linki, eger stokta sen gidene kadar varsa hemen orada alabilirsin fakat sen gidene kadar kalmayabilir bu yuzden rezerve yapmani oneririm...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlk mesajda linkler mevcut

• şu an akasyada iphone 6 16gb tüm renkler mevcut.

rezevasyonla alırken havale fiyatı geçmiyormu bilen varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 13 Kasım 2014; 11:46:25 >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.