Şimdi Ara

Iphone 6+ ve Iphone 6 Stok Takip Konusu (Yoğun İstek Üzerine Ip6 Eklendi) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.355
Cevap
12
Favori
46.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 6 SG Zorlu'da 16 64 128 hepsi mevcut şu an.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

rezevasyonla alırken havale fiyatı geçmiyormu bilen varmı.

kendi soruma cevap vereyim bilgi olsun.
    rezervasyon yapıp gittiğinizde nakit ödeme yaparsanız havale indirimi fiyatıyla alabiliyormuşsunuz 2253 liraya.(iphone 6 16gb)
  • Ben sali gunu havale yaptim dun sisteme gecmis oglen mail geldi isleniyor diye 7-10 is gunu diyor yalniz teslim tarihi orda sistemde 1.12.2014 - 4.12.2014 yaziyor sizce ne zaman gelir i6 16gb uzay grisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben siparişi 5 Kasım'da verdim apple ın web sitesinden. iPhone 6 64GB Uzay Gri
    24.11.2014-27.11.2014 arası görünüyordu teslimat tarihi. Şimdi baktım. 25-28 arası olmuş.
    Hayırlısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoftHeR -- 13 Kasım 2014; 15:17:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyiss_18

Ben sali gunu havale yaptim dun sisteme gecmis oglen mail geldi isleniyor diye 7-10 is gunu diyor yalniz teslim tarihi orda sistemde 1.12.2014 - 4.12.2014 yaziyor sizce ne zaman gelir i6 16gb uzay grisi

şu an zorludada akasyadada var diye görünüyor stokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 13 Kasım 2014; 14:40:54 >
  • sharpie kullanıcısına yanıt
    Ellerinde varda online alanlara hemen gönderirler mi sizce tarih de güncelleme olurmuyki

• quote:

quote:

rezervasyon yapıp gittiğinizde nakit ödeme yaparsanız havale indirimi fiyatıyla alabiliyormuşsunuz 2253 liraya.(iphone 6 16gb)

oo çok iyi o zaman ya sevindim valla. Peki Haber haynağı sağlam mı hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonVitoCarleone_ -- 13 Kasım 2014; 21:44:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnzoLodovico

quote:

quote:

haber kaynağı zorlu apple store.aradım böyle söylediler.yalnız kredi kartına tek çekim falan olmuyor direk nakit para ile oluyor dediler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

haber kaynağı zorlu apple store.aradım böyle söylediler.yalnız kredi kartına tek çekim falan olmuyor direk nakit para ile oluyor dediler.

Tamamdır hocam ben yarın hayırlısıyla gidip nakit alıcam. Aldığımda kaça aldığımı yazarım buraya.

• Beyler randevu alamadım sabah Aradım Store U beklettiler bende Kalktım gıttım İzmit'ten İstanbul Akasya Store 'a kapıda elinde iPad bi eleman duruyo dedım plus 64 GB Gümüş varmı var dedım randevu varmı dedı uğraştım ama site hata veriyo dedim Aradım aktarılmadım dedim stokta var dedi para çekip geliyorum dedim ATM den para çektim sonra gittim Store a tekrar ve Allah'a çok şükür aldım :)

• Arkadaslar iphone 6 64 alicam nerden alayim?

• quote:

Orijinalden alıntı: slyt

Arkadaslar iphone 6 64 alicam nerden alayim?

İstanbul'daysan hocam Apple Store'dan al eğer değilsen MediaMarkt veya Vatan benim tavsiyem.
  • quote:

quote:

İstanbul'daysan hocam Apple Store'dan al eğer değilsen MediaMarkt veya Vatan benim tavsiyem.

Pupadan falan alsak?

• quote:

quote:

quote:

Pupadan falan alsak?

Orasıda iyi ama Apple Store'dan alma gibi şansın varsa bence store'a git derim farkı gör hem nakit alımlarda %4 indirim yapılıyor ve ilgi alaka güzel.
  • iPhone 6 Fiyatı sitesinden guncel fiyat ve kampanya takibi yapabilirsiniz.

bu arada kliksadan almak mantikli gozukuyor.
  • Düşünenler için su an iphone 6 Akasya da 16gb silver ve 128 gold,iphone 6 plus tüm renk ve kapasiteler neredeyse var sadece 128gb silver ve 128gb space gray yok. Zorlu center da iphone 6 16 gb gold ve space gray ve 128 gb gold, iphone 6 plus Akasya ile aynı. Bu durumdan iphone 6 daha çok satılıyor gibi anlaşılıyor sanki.

• Dun aksam ip6 64beyaz 2543tl ye akasyadan aldim. Zorluda ve akasyada stok bol 64gb da siyah yoktu. Ama 16gb vardi

• Biz online aldık bekletiyorlar ya canım ona sıkılıyor. 11 kasimda aldım bekle gelsin daha

• quote:

Biz online aldık bekletiyorlar ya canım ona sıkılıyor. 11 kasimda aldım bekle gelsin daha

Hocam istanbulda degisik bi strateji var herkes zorlu apple a yuklendiginden, birde media markt ve teknosalarda ayni anda girdiginden apple iphone satislarini akasya ya oncelikle ve zorlu ya bolmeye calisiyorlar. Ama soylede bir durum var apple store imac de ogrenci indirimli ve nakit indirimli toplamda %10 yapti. Ben pupa dan %12 indirimli birde yaninda 200 tl lik kulaklik hediye ettiler. Dun aksam 3 saat mesai harcadim biyerden mac biyer den iphone aldim. Ama arastirmadan bu apple dan kablo alinmaz

• quote:

Biz online aldık bekletiyorlar ya canım ona sıkılıyor. 11 kasimda aldım bekle gelsin daha

Iphone' da pupa dan alicaktim onlarda 25inden once gelmez dediler

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.