Şimdi Ara

Iphone 6+ ve Iphone 6 Stok Takip Konusu (Yoğun İstek Üzerine Ip6 Eklendi) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.355
Cevap
12
Favori
46.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iphone 6 64gb space grey istiyorum. stok bilgisi hangi vakitler giriliyor ? şuan rezervasyon yapılamıyor ama acaba stok girildiği içinmi?
  • iphone 6 stokları yine gelmemiş rezervasyon sistemi açıldı
  • Biz hala iphone 4 kullanalim neyseki boyle dertlerim yok ne cikarsa ciksin telefon bozulmadan bisey almam her isimide goruyor zaten 6plus alsam degisen biseyde yok bi iki basit oyunum var 20 30 uygulamam var muzik var daha ne olacak anlamiyorum ayni isi gormuyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şikayetvar.com sitesine vodafone hakkında şikayette bulunmuştum.. iphone 6 plus hiçbir şubenizde yok ankarada diye.. dün müşteri hizmetlerinden eda hanım tarafından arandım ve genel olarak stok olmadığından şubelerimizde olmadığını söyledi.. şubelerle iletişim halinde olmamı numaramı bırakmamı geldiğinde şubenin mutlaka haber vereceğini söyledi.. yoldaydım tam konuşamadım ama vodafonenin verdiği hizmet ve müşteri memnuniyeti bu kadar..
  • Hızlıal .com a dikkat edin sürekli ön sipariş açıyorlar , 2-4 gün sonra gelecekmiş gibi yapıp parayı tahsil ediyorlar.

sonra sürekli erteleniyor.
  • bu sabah da gelmedi.
  • hay senin yapacağın işe apple... gören duyan, özel yapım ferrari almak istiyoruz sanır :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: duckula

hay senin yapacağın işe apple... gören duyan, özel yapım ferrari almak istiyoruz sanır :/

adamlar kapitalizmi çözmüş
  • akasya avm'de iphone 6 64 gb stokları girdi bitmeden alın
  • rezervasyon açıldı arkadaşlar.. var şuan iphone 6 stoklarda..
  • çokmu istedim çokmu alt tarafı iphone 6 plus silver
  • stoklar bitti.
  • Şu anda 6 ve 6 plus stoklarda mevcut rezervasyon yapmak isteyenlere duyurulur
  • Dün akşam profilo turkcellde 128 space gray iphone 6 buldum son kalmıştı hem kaptım kontratlı.

Bu arada arayış içinde olanlar için belirteyim, elemanlar aralarında konuşurken duydum, bugün için bir sürü stok gelecek ama hepsi etiler şubeye gidecek diyorlardı (Etiler Genpa Nispetiye Cad. Erdem Holding binasının altında).
  • bugün gün içinde stok açıldı. tesadüf öylesine bi bakayım dedim yakaladım, gittim aldım zorludan iphone 6 uzay gri
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wade

Dün akşam profilo turkcellde 128 space gray iphone 6 buldum son kalmıştı hem kaptım kontratlı.

Bu arada arayış içinde olanlar için belirteyim, elemanlar aralarında konuşurken duydum, bugün için bir sürü stok gelecek ama hepsi etiler şubeye gidecek diyorlardı (Etiler Genpa Nispetiye Cad. Erdem Holding binasının altında).

hayırlı olsun, hangi tarife ile aldınız
  • Beyler cuma günü stok girişi yapacakmış. Vatan ile pupayı aradım cuma günü stok girişi yapılacak dediler. Ürünü nereden alsam karar veremedim. Sizce nereden alayım? Cihaz iPhone 6 16 gb gold olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thursy

Beyler cuma günü stok girişi yapacakmış. Vatan ile pupayı aradım cuma günü stok girişi yapılacak dediler. Ürünü nereden alsam karar veremedim. Sizce nereden alayım? Cihaz iPhone 6 16 gb gold olacak

16 GB her yerde var ki zaten hocam boşuna beklemişsin bu zamana kadar.
  • bulunduğu şehirde yoktur belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnzoLodovico

quote:

Orijinalden alıntı: Thursy

Beyler cuma günü stok girişi yapacakmış. Vatan ile pupayı aradım cuma günü stok girişi yapılacak dediler. Ürünü nereden alsam karar veremedim. Sizce nereden alayım? Cihaz iPhone 6 16 gb gold olacak

16 GB her yerde var ki zaten hocam boşuna beklemişsin bu zamana kadar.

vatan ve pupayı aradım ellerinde gold renginin olmadığını söylediler. yeni parti gelecekse ondan alıyım dedım.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.