Şimdi Ara

Iphone 6+ ve Iphone 6 Stok Takip Konusu (Yoğun İstek Üzerine Ip6 Eklendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.355
Cevap
12
Favori
46.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan Bilgisayarda 16 mağzada var şuan İzmiri bekliyorum.
  • Vatan bilgisayar stok giriyorsa zorluyada stok gelmis olabilir mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstsnbul ici stok varmı zorluda falan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LetitRip

Vatan Bilgisayarda 16 mağzada var şuan İzmiri bekliyorum.

Hangi magazada var

• Stok yazan topkapıya baktım yok :S heyecanla bakırkoyden arabayla gıttım yok henuz dedıler ??? nette stok gorunuyor dedıgımde yanlıs bılgı gırılmıstır dedıler
  • http://www.vatanbilgisayar.com/urun_detay.aspx?urn=15783&kat=115&lang=tr-TR 21 tane mağaza gözüküyor bende buranın yalancısıyım bende bornova stoklara girer girmez gidecem tekrar bilgi veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LetitRip -- 11 Ekim 2014; 13:32:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LetitRip

http://www.vatanbilgisayar.com/urun_detay.aspx?urn=15783&kat=115&lang=tr-TR 21 tane mağaza gözüküyor bende buranın yalancısıyım bende bornova stoklara girer girmez gidecem tekrar bilgi veririm

vatanın ana sayfasından cep telefonlarına girersek iphone 6 telefon görünmüyor bile sadece verdiğiniz linkte var mesela ben plus alcam listede yok
  • Gidince bilgi vermeye çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul_spear

Stok yazan topkapıya baktım yok :S heyecanla bakırkoyden arabayla gıttım yok henuz dedıler ??? nette stok gorunuyor dedıgımde yanlıs bılgı gırılmıstır dedıler

Bende vatanın 444lü nosunu aradım ürün yok
  • beyler bulan gören duyan bilen varsa bir haber versin Ankara'ya herhangi biryere stok geldi mi?
  • Adana'da hiç bir yerde 6 gold 64 gb bulamadım
  • 2 gün önce İstiklal Caddesi, Asmalımescit tarafındaki Turkcell'den 64GB Gold iPhone 6 aldım. Önünden geçerken bir şansımı deneyeyim en azından ne zaman geleceğini öğrenirim derken satın alıp çıktım. Sadece iPhone 6 sordum, 16GB Gold ve Silver, 64 GB olarakta sadece Gold var dendi.

• Ankara vodafone i6 plus siyah 64 gb cihaz yok, taahhutlu alacagim.. Bilen var mi..?

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

Adana'da hiç bir yerde 6 gold 64 gb bulamadım

Atatürk caddesinde vodafonde da vardı geçen hafta, mağzada tutmuyordu arkadaş telefonla bir yerden getirtiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: ellesharr

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

Adana'da hiç bir yerde 6 gold 64 gb bulamadım

Atatürk caddesinde vodafonde da vardı geçen hafta, mağzada tutmuyordu arkadaş telefonla bir yerden getirtiyordu

peşin 64 gb gold bulsam alıcamda operatörler 2650 den satmıyorlar malesef
  • İphone 4 Gibi Yaptılar İphone 6 plus ın stoğunuda iphone 4 ü çorum a almaya gitmiştim bakalım bunu nerden alcaz bu gidişle.
  • arkadaşlar ardık rualarıma girior cihaz denedigim gn aşık oldum resmen aklımdan çıkmıor bi alsam rahadlıcam böle dadlı bişe olamaz bildiginiz aşık oldum bugun goldun ned sidesinde magzada oldugu gösderiordu koşarak giddim ama onlar kişie özel geldi anlış azmışlar dedi eleman çıldırdım resmen hiçbirerde bulamıorum bunalıma giricem ardık pisklojimmi bozuldu önerileriniz neler 2. pardi gelene kadar bu surei nasıl adladabilirim ardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

arkadaşlar ardık rualarıma girior cihaz denedigim gn aşık oldum resmen aklımdan çıkmıor bi alsam rahadlıcam böle dadlı bişe olamaz bildiginiz aşık oldum bugun goldun ned sidesinde magzada oldugu gösderiordu koşarak giddim ama onlar kişie özel geldi anlış azmışlar dedi eleman çıldırdım resmen hiçbirerde bulamıorum bunalıma giricem ardık pisklojimmi bozuldu önerileriniz neler 2. pardi gelene kadar bu surei nasıl adladabilirim ardımcı olun

rambocuk dalga mı geçiyorsun cümleler sonlara doğru paranoyaklaştı ama ciddisen sana tavsiyem ne iş yaptığını bilmiyorum veya okuyor musun ama boş vaktin varsa iyi bir film vizyonda gone girl (kayıp kız) onu izle arkadaşlarınla takıl gez playstationda oyun oyna bilgisayarda oyun oyna dizi izle uyu yemek ye

• 2. partiler geldi, önümüzdeki hafta heryerde olur dostum biraz daha sabır
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyieee

quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

arkadaşlar ardık rualarıma girior cihaz denedigim gn aşık oldum resmen aklımdan çıkmıor bi alsam rahadlıcam böle dadlı bişe olamaz bildiginiz aşık oldum bugun goldun ned sidesinde magzada oldugu gösderiordu koşarak giddim ama onlar kişie özel geldi anlış azmışlar dedi eleman çıldırdım resmen hiçbirerde bulamıorum bunalıma giricem ardık pisklojimmi bozuldu önerileriniz neler 2. pardi gelene kadar bu surei nasıl adladabilirim ardımcı olun

rambocuk dalga mı geçiyorsun cümleler sonlara doğru paranoyaklaştı ama ciddisen sana tavsiyem ne iş yaptığını bilmiyorum veya okuyor musun ama boş vaktin varsa iyi bir film vizyonda gone girl (kayıp kız) onu izle arkadaşlarınla takıl gez playstationda oyun oyna bilgisayarda oyun oyna dizi izle uyu yemek ye

no no klave bozuk :D hepsini apıroum ama aklımdan çıkmıor hep aklımda çok sıkıcı sinir bozucu bişe bu

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.