Şimdi Ara

iphone 6 veya 6+ almadan önce bilinmesi gerekenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
6.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne telefonmuş arkadaş.40 yılda bir param oldu hangi telefonu alacağıma karar veremedim.lanet olsun yapacağınız yorumlara diyorum.iphone 6 plus alcam diyom yapcağınız yoruma bak xperia z3 alacam diyorum yaptıkları yorumlara bak note 4 diyorum m8 diyorum her telefonu kötülüyorsunuz iyi iphone 99s bekleyelim yaşlanalım iphone 100 düz seriye girdiğinden alınmaz bence çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

ne telefonmuş arkadaş.40 yılda bir param oldu hangi telefonu alacağıma karar veremedim.lanet olsun yapacağınız yorumlara diyorum.iphone 6 plus alcam diyom yapcağınız yoruma bak xperia z3 alacam diyorum yaptıkları yorumlara bak note 4 diyorum m8 diyorum her telefonu kötülüyorsunuz iyi iphone 99s bekleyelim yaşlanalım iphone 100 düz seriye girdiğinden alınmaz bence çöp

kötüleme yok, seçenekeler var. kimse ip6 alma demiyor ama neyin ne olduğunu bilerek alın diyor.

ip6 çok güzel bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 30 Ekim 2014; 13:18:32 >
  • Tavsiyelerin için teşekkürler. Fakat bu kadar dert edilecek bir durum söz konusu değil.

Yeni çıkacak S sürümleri mevcut kullandıklarımızdan daha iyiyse eskisini satar yenisini alırız.

Boşver yani, sen bizi düşünme. Ama sen illa S serisini bekleyeceğim diyorsan saygı duyarız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Tavsiyelerin için teşekkürler. Fakat bu kadar dert edilecek bir durum söz konusu değil.

Yeni çıkacak S sürümleri mevcut kullandıklarımızdan daha iyiyse eskisini satar yenisini alırız.

Boşver yani, sen bizi düşünme. Ama sen illa S serisini bekleyeceğim diyorsan saygı duyarız.

Bu nazik mesajın için ben teşekkür ederim

nerde o eski donanım haber. şimdiki nesil hem bilgisiz, hem de ukala maalesef, öğle değil mi genç arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 31 Ekim 2014; 10:50:23 >

• a.f.y. kullanıcısına yanıt
    Şimdiki nesil derken? Profiliniz gizliydi, yaşınızı kontrol edemedim. Benden bir önceki nesil olduğunuzu iddia ettiğinize göre yaşınız 45+ herhalde?

Elimizdeki telefonlara çöp muamelesi yapan bir yazı sahibine en kibar cevabım bu olurdu maalesef.

İyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır ip6 almayın demişim gibi bir hava oluşturuluyor ya yanarım da ona yanarım. Arkadaşım; mesajlarımı baştan sona okur musun? nerede ip6 alınmasın diye bir mesajım var.

somut konuları ortaya döküyorum sadece.

gidin alın , mutlu olun telefonunuzla.

alt tarafı telefon arkadaşlar, abartmayın bu kadar ...

alıp mis gibi kullanacaksın, sonuçta apple alıyorsun.

" ergen modu enabled " durumundan çıkın artık.
  • okuyanda ilk defa telefon kullanacaklar buraya toplanmış sanacak, hayatıda ona göre yaşamak lazım şu durumda
  • Ip6+ sahibiyim yazıyı okuduğumda herhangi hiçbir art niyet göremedim sezemedim. Çöp muamelesi yapıldığını falan da farkedemedim. Bunun dışında şunu alın şunu almayın gibi hiçbir cümleye rast gelmedim.

Üstelik ıp6 nın neden ıp6+ a göre daha iyi olacağını da gayet güzelce kendini mantığı çerçevesinde anlatmış.

Niye gereksiz yere insanların üstüne gidersiniz ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 3 Şubat 2016; 11:02:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.