Şimdi Ara

iPhone 6 video inceleme 'Tüm detayları mercek altında' (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
4
Favori
6.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: VlknFX

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Demirel

ben şimdi 3000 küsür vericem sonrada 4,7 inç ekranda full hd filim izleye miycek miyim ?

alanlara acıyorum yazık verdiğiniz paraya

Sen kendine acı :) samsung s4 kullanıyordum Full HD Super amoled 441 ppi şimdi iphone 6 kullanıyorum cihazımı satmadım abim kullanıyor ikisinede aynı filmi yükledim ve ne hikmetse iphone daha güzel gözüküyor ve bu arada yaptığım işin eğtimini almış bir fotoğrafçı olarak verdiği renk doğruluğu full hd bir cihazdan çok daha iyi. LG ve japon display'in Ips ekranlarını kullanan apple bir firmadan aldığı bir parçayı kendinden birşeyler katmadan ve daha üst düzey birşeyler geliştirmeden asla kullanmaz. Özellikle güneş altında görünürlüğü mükemmel olan yeni iphone'un küçümsediğin ekranı rakiplerinden aşağı kalır yanı yok. Onlar Q hd 2k 4k diye yarış içinde olacaklarına keşke gözün seçemiyeceği pixsel yoğunluklarıyla işi kurtarmaya çalışacaklarına, ram çekirdek yarışına gireceklerine, apple gibi çözümler bulsalardı. Bence başkalarına acımayı bırakın. Gidip birşeyler araştırın cihazları inceleyin kendiniz deneyimleyin kulaktan dolma bilgilerle ahkam kesmeyin :)

1080p film aç izle bakalım.

• quote:

BB racing çok keyifli bir uygulama metal ile geliştirilen oyunlardan tavsiye ederim uygulama ücretsiz ama oyun içi satın alım yapmanız lazım her bölüm oynamak için 1 oyun parası istiyor başta 5 oyun paranız var iyi bir sürücüyseniz ve hakimseniz 3 yıldız alırsanız paranızı size iade ediyor öbür oyunda kullanıyorsunuz ama ben 10 tl verip sonsuz para aldım yani oyun aslında 10 tl :)

tşekkürler :)
  • quote:

quote:

quote:

ben şimdi 3000 küsür vericem sonrada 4,7 inç ekranda full hd filim izleye miycek miyim ?

alanlara acıyorum yazık verdiğiniz paraya

Sen kendine acı :) samsung s4 kullanıyordum Full HD Super amoled 441 ppi şimdi iphone 6 kullanıyorum cihazımı satmadım abim kullanıyor ikisinede aynı filmi yükledim ve ne hikmetse iphone daha güzel gözüküyor ve bu arada yaptığım işin eğtimini almış bir fotoğrafçı olarak verdiği renk doğruluğu full hd bir cihazdan çok daha iyi. LG ve japon display'in Ips ekranlarını kullanan apple bir firmadan aldığı bir parçayı kendinden birşeyler katmadan ve daha üst düzey birşeyler geliştirmeden asla kullanmaz. Özellikle güneş altında görünürlüğü mükemmel olan yeni iphone'un küçümsediğin ekranı rakiplerinden aşağı kalır yanı yok. Onlar Q hd 2k 4k diye yarış içinde olacaklarına keşke gözün seçemiyeceği pixsel yoğunluklarıyla işi kurtarmaya çalışacaklarına, ram çekirdek yarışına gireceklerine, apple gibi çözümler bulsalardı. Bence başkalarına acımayı bırakın. Gidip birşeyler araştırın cihazları inceleyin kendiniz deneyimleyin kulaktan dolma bilgilerle ahkam kesmeyin :)

1080p film aç izle bakalım.

oturup sizin gibi bir insan için ciddiye alıp cevap yazdığım için inanın kendime acıdım :) yazdıklarımı okumadığınız çok belli yükledim 1080p film açtım arada fark yok. Q hd 2k ekranlarla kıyaslayamadım çünkü benim cihazım 441pp samsung s4'dü full hd süper amolet yani Apple iphone 6 ise 326pp Retina HD güneş altında resmen çok net ekranı görüyorum samsung s4 de göremiyordum videolarda daha keskin ve daha doğru ve renklerde siyahlarda amolet kadar başarılı yine size cevap yazdım :) bu sefer okumanız dileğiyle

• Apple ve samsung teknolojilerini kıyaslamak çok yanlış bence. İphone6: 1gb ram, çift çekirdek, 1.4 GHZ ile Samsung'un 3gb ram, 4 çekirdek, 2.7 GHZ telefonundan daha iyi bir kullanım sunuyorsa yapmanız gereken tek şey; saygı duymaktır.!

• VlknFX V kullanıcısına yanıt
    tamam kardeş ıphone en iyisi sen onu almaya devam et
  • Emre Demirel E kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi insanlarla konuşmamak ve tartışmamak lazım sonuçta yazdığınız cevap ve bakış açısı kendini belli ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Apple ve samsung teknolojilerini kıyaslamak çok yanlış bence. İphone6: 1gb ram, çift çekirdek, 1.4 GHZ ile Samsung'un 3gb ram, 4 çekirdek, 2.7 GHZ telefonundan daha iyi bir kullanım sunuyorsa yapmanız gereken tek şey; saygı duymaktır.!

İ6 int performansı berbat senin karşılaştırdığın donanımın yarısını 3000 tl ye satıyor yazılım satıyor diyebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • Arkadaşlar neyin kafasını yaptınız burda paran yoksa alma iPhone arkadaşım bende çok para bar 5 bin olsa alırım o beni bağlar en azından 3 sene arkama bakmam

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.