Şimdi Ara

iPhone 6 video inceleme 'Tüm detayları mercek altında' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
4
Favori
6.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: conrado

şu çöpde 45 dk inceleyecek ne buldunuz şaşırdım

bi telefon düşünün müzik resim atmak için kabloya programa ihtiyac duysun.
    bi telefon düşünün şarjı sabah 100 iken alıp öğleden sonra 3-4 de bitsin
    bi telefon düşünün ince olacam diye neredeyse kırılacak kıvama gelsin

ama ''stabil'' yalanı altında bütün eksikleri kapatılmaya çalışılsın.

yersen...

bu çöp 45 dakkayı haketmiyor.

eğer bu çöp 45 dakka incelenebiliyorsa z3 compactı 72 saat incelemenizi bekliyorum dh ekibi

bekleyelim görelim

İ6 çöpse Z3c çöpün önde gideni batarya hariç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal bi revizyon gelebilir.Kasa mukavemeti düşük bariz belli.Alıcaklar kasayı destekleyecek kılıfla kullanırsa bükülmeyi nispeten engelleyebilir.Fakat bu bükülme olayı ciddi bi olay olduğu için ya revizyon beklenmeli yada başka markalara da bakılmalı.

• Güzel inceleme tamamını izledim.
    Ben bir İphone 5S kullanıcısı olarak artık Apple tarafına belli bir süre yönelmeyeceğimi düşünüyorum. Stabil stabil dedik aldık kullandık her serisini kullandım 2G,3G,3GS,4S,5,5S
    dikkat ettiğim şey Steve Jobs zamanında ürünlerin malzeme kalitesi harika. Batarya performansı cidden düşük. 6.30 saat kullanım süresi çoğu ekranın açık kalma süresi. Buda bir aldatmaca aslında. Bir telefon alıyosak biz bizim hayatımızı en kolaylaştıracak, sarjını müzik atmasını fotoğraf atmasını düşündürmeyecek bir telefon olmalı.
    Kısaca özet geçersem, İphone 6 düşünen arkadaşlar eğer 4 İnç sizin için sorun değilse 5,5S alabilirsiniz. Bana kalsa o kadar paraya kesinlikle LG G3 gibi üst seviye ve UCUZ telefonlara yönelirim.
    İyi forumlar
  • İnceleme güzel ve tarafsız olmuş. Mesut çeviğin yerine Erdi Özüağ genel yayın yönetmeni olsa çok daha yerinde bir seçim yapılmış olunur.

En azından tarafsız ve objektif!
  • Tnctrk T kullanıcısına yanıt
    O sizin begendiginiz ozellikleri Apple beceremediginden vermiyor olsa idi dediginiz anlamli olabilirdi. Ancak politikalari geregi yapmadigi yazilimlar yuzunden bunu soylemek yanlis.

• quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

quote:

yersen...

eğer bu çöp 45 dakka incelenebiliyorsa z3 compactı 72 saat incelemenizi bekliyorum dh ekibi

bekleyelim görelim

saydıklarımı en dandik adroid telefondan en pahalısına kadar rahatca yapıyor insanlar

sırf bi elma logosu için bu çöpe para veriyor kompleksli insanlar

kimse kusura bakmasın

ben en basit örnekleri verdim

çıkıp da ne alakası var bunları iphone da yapıyor diyemiyorsun

diyemezsin çünkü doğru saydıklarım

kıçda bükülmesi falan ayrı rezalet zaten.

ve bu çöpe 45 dakka çok çok fazla

• conrado kullanıcısına yanıt
    Ben note 3 kullanıyorum.Performans, uzun süreli kullanım isteyen iphone alır.İsteyen istediği parayı verir. 2500 tl ye HTC one M8 sattı adamlar.
    İ6 ile z3c güç olarak,uzun kullanım olarak kıyaslanamaz.Madem paraya bu kadar takıyorsunuz aynı işi görüyor nasıl olsa mantıgındasıniz 1100 tl te g2 satılırken z3c çöp oluyor.
    Siz 2 çekirdek,1 gb ram diye kağıt üzerinde çöp derken performans isteyen iphone 6 alıyor.
    z3c ın rakibi galaxy alpha dır. Iphone6 değil.

• Teşekkürler,tasarım kötü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video harika olmuş. Çok emek harcanmış belli.

iPhone sene de bir telefon çıkarınca inceleme videosu bile film gibi oluyor.

Saygılar.

iPhone 5s sahibi masum köylü

• quote:

Ben note 3 kullanıyorum.Performans, uzun süreli kullanım isteyen iphone alır.İsteyen istediği parayı verir. 2500 tl ye HTC one M8 sattı adamlar.
    İ6 ile z3c güç olarak,uzun kullanım olarak kıyaslanamaz.Madem paraya bu kadar takıyorsunuz aynı işi görüyor nasıl olsa mantıgındasıniz 1100 tl te g2 satılırken z3c çöp oluyor.
    Siz 2 çekirdek,1 gb ram diye kağıt üzerinde çöp derken performans isteyen iphone 6 alıyor.

performans olayı fazlasıyla göreceli

kardeşimde ip5s var

burda yapılan sidik yarışını haliyle biz evimizde de yaşadık :D

tabi burası gibi kırıcı değildi

aldık telefonları yanyana koyduk

sayfa açılış arayüz geçişleri oyunlar

tamamına baktık.

kardeşimin son cümlesi bi daha ki sefere apple almayacağım oldu.

benim z1c telefonun süper ötesi bi cihaz olduğundan falan değil.

değmediğini düşündü.

kimi sayfaları z1c hzılı açtı

kimi oyunda ip5s kiminde z1c takıldı ara sıra

ama kardeşim gözünde büyüttüğü yerden indirdi iphonu.

hani fark göremedi

aylarca dilinden düşürmediği stabilite bir anda toz oldu uçtu

zira adroid cephesine ''samsung kişilere 5 saniyede anca giriyor yeeaaa'' klişesiyle mimlendi.lanet olsun öyle zamsunga ki tüm adroidleri mimledi.

burda yukarda kardeşim üzerinden verdiğim örnekde anlatılanların aksine ios stabilete olarak adroide fark atmıyor artık.

samsunlarda kişiler listesine 5 saniyede girmiyor sony de htc de.

hal böyleyken insanlar daha iyi düşünmeli.

z3c çöp bir telefon değil.ülkeye gelsin incelensin iyi telefon olduğunu anlayacaksın zaten.

ama evet kabul ediyorum.6 ayda 1 telefon çıkarmak ve reklamını da hiç yapmamak sony gibi köklü bir firmayı sunny durumuna düşürüyor.

• quote:

quote:

performans olayı fazlasıyla göreceli

kardeşimde ip5s var

burda yapılan sidik yarışını haliyle biz evimizde de yaşadık :D

tabi burası gibi kırıcı değildi

aldık telefonları yanyana koyduk

sayfa açılış arayüz geçişleri oyunlar

tamamına baktık.

kardeşimin son cümlesi bi daha ki sefere apple almayacağım oldu.

benim z1c telefonun süper ötesi bi cihaz olduğundan falan değil.

değmediğini düşündü.

kimi sayfaları z1c hzılı açtı

kimi oyunda ip5s kiminde z1c takıldı ara sıra

ama kardeşim gözünde büyüttüğü yerden indirdi iphonu.

hani fark göremedi

aylarca dilinden düşürmediği stabilite bir anda toz oldu uçtu

zira adroid cephesine ''samsung kişilere 5 saniyede anca giriyor yeeaaa'' klişesiyle mimlendi.lanet olsun öyle zamsunga ki tüm adroidleri mimledi.

burda yukarda kardeşim üzerinden verdiğim örnekde anlatılanların aksine ios stabilete olarak adroide fark atmıyor artık.

samsunlarda kişiler listesine 5 saniyede girmiyor sony de htc de.

hal böyleyken insanlar daha iyi düşünmeli.

z3c çöp bir telefon değil.ülkeye gelsin incelensin iyi telefon olduğunu anlayacaksın zaten.

ama evet kabul ediyorum.6 ayda 1 telefon çıkarmak ve reklamını da hiç yapmamak sony gibi köklü bir firmayı sunny durumuna düşürüyor.

Ben stabiliteden bahsetmedim zaten. Z3c s805 ile gelseydi i6 nın "donanım" olarak rakibi olurdu.Şu anda iphone 5s in rakibi.Geçen seneki donanımla ,1 nesil geriden gelen yeni çıkacak telefonu yüceltip,piyasadaki en güçlü telefonlardan birini(bana göre en güçlüsü) çöp yapıyorsunuz.
    -en iyi 2. ekran,en iyi lcd ekran seçilmiş telefonu çöp yapıyorsunuz.

Size hitap etmemesi telefonu yermenizi gerektirmez.Çünkü çöp diyerek ezdiğiniz,karşısına çok daha iyi diye rakip gördüğünüz telefon daha güçsüz,daha az ömürlü.
    Bana iki telefon da hitap etmiyor ama ikisinden birini seçecek olsam iphone 6 alırdım.

• quote:

quote:

quote:

yersen...

bekleyelim görelim

saydıklarımı en dandik adroid telefondan en pahalısına kadar rahatca yapıyor insanlar

sırf bi elma logosu için bu çöpe para veriyor kompleksli insanlar

kimse kusura bakmasın

ben en basit örnekleri verdim

çıkıp da ne alakası var bunları iphone da yapıyor diyemiyorsun

diyemezsin çünkü doğru saydıklarım

kıçda bükülmesi falan ayrı rezalet zaten.

ve bu çöpe 45 dakka çok çok fazla

Orjinal müzik ve filmler satın almıyorsan, performansın kağıtsal verilerle ilgili olmadığını biliyorsan neden iPhone 6 aldığımızı anlayabilirsin.

• conrado kullanıcısına yanıt
    3 sene android kullandım ilk çıktığında s3 sonra htc m7 ve note 3 ios ile ilgili hiçbir fikrim yoktu ben akıllı cihazda performansa bakarım ben whatsapp dan facebook a girdiğimde bekletmiycek oyun oynarken arama geldiğinde oyuna tekrar döndüğümde baştan başlamıycak bu sorunların hepsni s3 ü saymıyorum zaten m7 ve note 3 te yaşadım eylül 26 dan beri iphone 6 kullanıyorum bükülme olayı hariç android tecrübesiyle kıyaslamam bile en ufak bir kasma uygulama hatası rehberde bekleme vs . hiçbir stabilite sorunu yok açık konuşayım bu kadarını beklemiyordum alışmışım androide azda olsa kasar diyodum arada hata verir diyodum ama karşılaşmadım .

tavsiyem sadece 2 güncük bi iphone 6 kullanman ;)

hani aaa androidde bu vardı bunda niye yok diyebileceğim bir durumda olmadı :)

edit: haaa şunuda söylemeden geçmeyim hani o androidde kullandığımız uygulamalar varya mesela spotify ios de uygulama baştan aşağı farklı çok stabil ve daha fazla özellik sunuyo örn. equliser ayarı ve ses kalitesi bu birçok uygulama için geçerli firmalar ios i el üstünde tutuyorlar isteristemez ayrıcalıklı hissediyorsun kendni google play store da çok fazla gelişti ama şuan bile appstore u yakalayabilmiş değil hele ki bi kaç sene öncesi düşünüldüğünde insanların bu kadar fazla iphone u sevmesi çok doğal

hiçbiryerde bulamadığın indiremediğin yeni çıkan sanatçıların albümleri bile itunes dan satılıyo sen düşün .. geçen android kullanan arkadaşım rica etti bi albümü indirdim ona gönderdim parçaları sanatçınn şarkıları daha youtube da bile yokken itunes dan 3 tl ye satın alıp dinleyebiliyorsun albümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brci -- 9 Ekim 2014; 23:51:20 >

• Erdi ağzına sağlık incelemeyi beğendim. Artılarını eksilerini çok güzel anlatmışsın.
    Ama çok tekrar ediyorsun bir sürü gereksiz uzun detaylar var. Aynı şeyleri çok tekrar etmeden bir standartta örneği 20 dk da anlatsan video daha akıcı olsa hoş olurdu.
    Tabi naçizane fikrimdir.
    Apple İphone 4 de olduğu gibi bedava kılıf ile bu işi mecburen çözer.O zamanda 29 dolarlık kılıfı bedava vermişti.
    Kutusunada lütfen kılıfla kullanın demek zorunda.
    Yoksa insanlar parasını söke söke alır. Yada telefonu yeniler.
    Bide senden ricam bu telefonu para verip alır mısın?
    Mesut Bey ile beraber şöyle iphone 6 lg g3 htc m8 s5 note 4 z3 alsanızda şöyle bi tokuştursanız. Uzun uzun konuşsanız tavsiyelerde bulunsanız, acımdan eleştirseniz.
    O tip programlarınızı çok beğeniyorum.
    Ayrıca aşağıda arkadaşların bir telefonu göklere çıkarırken birini yerin dibine sokması da çok komik.
    Elektronik cihaz alırken her zaman şunuda eklerim elektronik birazda şans işidir kimsede olmayan hatalar senin cihazında yaşanabilir.
    Ama kronik sorunlar firmaların bariz hatalarından kaynaklanır. Telefonu ilk çıktığında kesinlikle almak her yönden sorunlara sebep olabilir.
    Biraz beklemek özellikle kullanıcıların forumlarda paylaştığı kronik sorunların çözümlerine ve firmaların bu sorunlara getirebildiği çözümlerin kullanıcıyı ne kadar tatmin ettiğine de lütfen bakın. Arkadaş yazmış mesela ucuz olan g3 e yönlenirim diye.
    Aç bak forumlarda telefon kilitleniyor. Kapanıyor ısı koruma sıkıntılı gibi şeyleri okursun.
    Veya z2 ile alakalı sorunları okursun.
    Dolayısıyla böyle sorunlar her telefonda olabilir. Ne İphone alanlarda nede samsung alanlarda sorun. Sorun sorunlu telefonu piyasaya süren ve bunun arkasından kusurunu kabul edip bunu düzeltmeye uğraşan firmalara insanları yönlendirmekte.
    2000-3000 bu insanların belki 1 belki 2 belki 3 belki 4 aylık maaşları belkide 2-3 senede biriktirdikleri.
    Ayrıca telefon kolay bükülmesi meselesi.
    Telefonun ilk büküldüğünü söyleyen arkadaşın diğer testlerine de baktım. Note 4 m8 gibi telefonlarıda aynı testi yapıyor.
    Burda iphone nun mühendislik tasarımında mukavameti düşük yerleri ekstra güçlendirmesi gerekiyor. Bu bir mühendislik hatasıdır. Bunu her firma yapabilir. Zira note 4 de bükülüyor iphone kadar kolay değil tabi.

He bu normal diyorsanız inşallah yanlışlıkla veya cebinizde 3000 tl lik telefonunuz bükülmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citykhan -- 10 Ekim 2014; 1:35:31 >

• çok güzel bir sunum olmuş ve bize sunduğunuz için teşekkürler
  • Ağzına yüreğine sağlık Erdi Özüağ, çok güzel inceleme olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

O sizin begendiginiz ozellikleri Apple beceremediginden vermiyor olsa idi dediginiz anlamli olabilirdi. Ancak politikalari geregi yapmadigi yazilimlar yuzunden bunu soylemek yanlis.

Bu tamamen benim sahsi gorusumdur arkadasim! Ne apple ne de herhangibi bir baska firma ayirimi yapmadan ihtiyacimi karsilayan ve beni gunun sonunda daha az sikintida birakan tercih sebebim olacaktir. Hicbir firmayi savunmadan objektif olarak bana gore eksi olan yonleri yazman kadar normal baska bir sey yoktur heralde. Anladigim kadariyla apple marka bir urun kullaniyorsunuz ve cok memnunsunuz ama sizden ricam guzelligin bile goreceli oldugunu ve kisiden kisiye degistigini hatirlamanizdir. Sadece ihtiyaclarina gore urun alan biriyim ve bunu anlamanizi rica ediyorum. Zannediyorum ki sizde ayni sekilde secimler yapan bir bireysiniz. Tekrardan saygilar sunarim...

• quote:

8 saat derken bekleme suresinden bahsetmiyor adam. Ekranin acik kalma suresinden bahsediyor. 8 saat boyunca surekli bir seyler yaptigini dusun iste. Ancak boyle bir kullanim senaryosu ancak ard ard 6 film seyretmekle mumkun.

8 saat aktif kullanim muazzam bir suredir.

Sallamak serbest görende o 8 saat boyunca oyun oynamışlar zannedecek.Pilin kapasitesi belli uçmaya gerek o 8 saatin çoğu işlemci gpu yormayan şeyler.Çok merak eden açar sitelerde araştırır yanlış bilgi vermeye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tnctrk

quote:

Bu tamamen benim sahsi gorusumdur arkadasim! Ne apple ne de herhangibi bir baska firma ayirimi yapmadan ihtiyacimi karsilayan ve beni gunun sonunda daha az sikintida birakan tercih sebebim olacaktir. Hicbir firmayi savunmadan objektif olarak bana gore eksi olan yonleri yazman kadar normal baska bir sey yoktur heralde. Anladigim kadariyla apple marka bir urun kullaniyorsunuz ve cok memnunsunuz ama sizden ricam guzelligin bile goreceli oldugunu ve kisiden kisiye degistigini hatirlamanizdir. Sadece ihtiyaclarina gore urun alan biriyim ve bunu anlamanizi rica ediyorum. Zannediyorum ki sizde ayni sekilde secimler yapan bir bireysiniz. Tekrardan saygilar sunarim...

Su yazdıklarınız ile neye cevap verdiniz? Benim söylediğim şey ile ilgisi ne?

Siz dediniz ki: Apple öyle sanıldığı kadar iyi bir yazılım firması değil. Çünkü benim şu şu beğendiğim yazılımsal özellikleri vermiyor.

Ben de buna cevaben dedim ki; Dünyanın en iyi yazılım firmalarından biri olarak kabul edilen Apple'i sizin istediğiniz, beğendiğiniz yazılımları yapmıyor diye bu şekilde yeremezsiniz. Çünkü Apple o yazılımları beceremediğinden yapmamazlık etmiyor. Şirket politikaları gereği o tür yazılım yapmamayı uygun görüyor. Beceremeyip de yapmasa idi "Apple o kadar da iyi bir yazılım firması değil." tespitiniz belki anlamlı olabilirdi. Bunun objektiflikle veya subjektiflikle hiç bir ilgisi yok. Apple'in yazılımdaki gücü gayet nesnel bir olgudur. Kişiden kişiye değişmez. Beğeni meselesi ise tamamen farklı. Sizin Apple ürünlerini veya yazılımlarını beğenmiyor olmanız gayet normaldir. Fakat kendi kişisel tercihlerinizden yola çıkarak nesnel bir durumu öznel hale getiremezsiniz.

Apple dünyanın en iyi bir kaç yazılım firmasından biridir. Ve bu kişiden kişiye değişmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

8 saat derken bekleme suresinden bahsetmiyor adam. Ekranin acik kalma suresinden bahsediyor. 8 saat boyunca surekli bir seyler yaptigini dusun iste. Ancak boyle bir kullanim senaryosu ancak ard ard 6 film seyretmekle mumkun.

8 saat aktif kullanim muazzam bir suredir.

Sallamak serbest görende o 8 saat boyunca oyun oynamışlar zannedecek.Pilin kapasitesi belli uçmaya gerek o 8 saatin çoğu işlemci gpu yormayan şeyler.Çok merak eden açar sitelerde araştırır yanlış bilgi vermeye gerek yok.

Yanlış bilgiyi veren ben değilim. Fx57. Yani Erdi ÖZÜAĞ... Yani DH nin haber editörü. Adam 8 saat kullanım süresini nasıl yakaladığını videoda net bir şekilde ifade etmiş. Biri yalan söylüyorsa o da Erdi ÖZÜAĞ'dır. Derdini O'na anlat.

Bu arada 8 saat aktif kullanım da her an oyun oynadı diyen de olmadı. Kesin olan şey 8 saat boyunca ekran açık kaldı. Biraz oyun oynamış, biraz sörf yapmış, biraz müzik dinlemiş, biraz telefonda görüşme yapmış ve bunları yaparken ekranın açık kalma süresi 8 saat imiş. Kapiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 10 Ekim 2014; 13:59:49 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.