Şimdi Ara

iPhone 6 video inceleme 'Tüm detayları mercek altında' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
4
Favori
6.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple arasında gelişme var işlemcisi gpu su performansı batarya süresi vs. vs. ama kasası kötü. Tamam her özelliğini bi üst modelde geliştiriyorlar. Git gide büyüyor. Kasada umarım tekrar eski sağlamlığına kavuşur. Eski apple ile kıyaslayınca alınabilir. Ancak ÇOOOOOOOOK dikkatlı kullanmak koşulu ile. Cebinizde 3 bin tl var penguen gibi yürüyecek yada sağlam bi kılıf alcaksınız.

Bence en iyisi dediği gibi z3 ve note 4 ü beklemek.

Yalnız 40 dk lık video baya tarafsız olmuş. Sony z3 içinde 40 dk lık video koyarsanız tarafsızlığınızdan taviz vermemiş olursunuz....

• iphone alacağım yok ama bilgi tazeleme açısından güzel bir inceleme oldu. Saol erdi abi

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: assasin34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: assasin34

quote:

Apple firmasının kendini sürekli tekrarlaması apple kullanıcılarının da dikkatini çekti artık, Steve Jobs olsaydı keşke de yenilik görseydik,

But one more thing saygıyla anıyoruz Steve Jobs ı

ever apple kendini hersene tekrarliyor.3 gunde 10 milyon cihaz satisi:-)

Satış ile bunun ne alakası var hocam, müşteriler yenilik var diye mi alıyor? Hiç amerika da bulundun mu bilmiyorum, merak ediyorsan müşteri profiline ve neden bu kadar satıldığına bakarsın

evet boston'da bulundum 3 sene okul nedeniyle.amerikan insani bizim gibi degildir.orda ortalama kullanici cihazin icindeki islemciden bile haberi yoktur.hepsini biliyorum.apple'in herseye ragmen bu kadar satmasi apple'in marka algisini diger firmalardan daha iyi olusturmasi ve herseye ragmen kaliteli cihazlar yapmasidir.hicbir cihaz kusursuz degil ki zaten.siz iphone'a cep telefonu, macbook air yada pro'lara laptop muamelesi yapar ve piyasadaki cep telefonlarıyla ve laptoplarla karşılaştırırsan sonuçta bunları alanlar keriz sonucuna ulaşabilirsiniz.apple'in tek yaptigi az sayıda ürün piyasaya çıkar high end veya yüksek gelir kesimli müşterileri hedefle,pazar payından ziyade kara odaklan,insanların yeni apple ürünleri için çıldırmalarını sağlamak üzere bir etki yarat.bunu simdiki kosullarda yapabilen tek firma var o da apple.digerleride yapabiliyorsa yapsinlar.tutan yok:-)

Kendin sorup kendin cevaplamış sin bende farklı birşey demedim ki zaten

Kendiyle tartışıyor, seni aradan çıkartmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Herhangi bir yerde Erdi Bey veya Ben iPhone 6 pil performansı bakımından X modelden daha iyidir mi dedik? Adam kullanım senaryosunu yazmış, bu senaryo ile ne kadar süre elde ettiğini de yazmış. Kıyasını da önceki nesil iPhone'lar ile yapmış. Sen hala imkansız, olmaz bık bık bık muhabbetindesin. Neyin peşindesin?

O zaman muazzam bir değer demeyeceksin.Bilmeyen adam telefonun batarya performansının çok iyi olduğunu düşünür.Böyle bir kelime kullanıyorsa ortada bir yanlış vardır.Dediklerimi bal gibi anlıyorsun ama işi yokuşa sürmek işine geliyor...

Sen; muazzam derken iPhone 5S den iPhone 6 ya geçişteki artışı kastettiğimi bal gibi biliyorsun. Ortada bir yanlış falan yok. Sizin Samsung fanlığınız var.

Amma kıvırmışsın ya.

• çöp incelemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzeel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyankar_emre

Erdi ağabey, ellerine sağlık çok değerli, kapsamlı ve bilgilendirici bir video olmuş.. Ne kadar uğraştığını, emek harcadığını gerek sosyal medyadan gerek ise videonun içeriğinden rahatlıkla anlaşılabiliyordu.

iPhone 6 için değerlendirme bakış açının bağımsız ve yönlendirici olması çok güzel bir tat kattı videoya.
    Apple 2007'den beri ilk defa boyutu 4" üstünde bir telefon yapması benim açımdan radikal bir değişikliktir. Sırf bu benim içim iPhone 6 alma sebebi olabilir kendi başına. Apple gerek tasarım olsun gerek donanım ele alındığında çok başarılı bir işi sergilemiş..

Ancak tüm yeniliklerin yanında bu videoda bana hayal kırıklıkları daha ağır bastı ne yazık ki... İlk olarak ön kameradan daha fazla başarı beklerdim. Daha kaliteli görsellerin "selfie" adı altında ön kameradan paylaşıldığı bir dönemde ön kameraya daha fazla ağırlık vermelerini beklerdim. Öte yandan pozitif düşüncelerimi yönlendiren İşlemci, yardımcı işlemci ve 4 çekirdekli GPU'nun bizi yarı yolda bırakacağını düşünmüyorum. 240FPS video çekim özellikle dikkatimi çeken durumdu.

Ancak bükülme sorununun Erdi ağabey tarafından bizzat istemeyerek teyit edilmiş oluşu iPhone 6'nın gözümdeki yerini epey bir basamak düşürdü.. :( Bu sorunun kronik olmanında ötesinde kesinlikle bir fiyasko olduğunu ve "rezillik" yakıştırmasının bu olay için yarışacağını düşünüyorum. Özellikle biz Türklere daha dayanıklı telefonların geleceğini savunuyorum. Bakalım Apple bu durumun altından nasıl kalkacak...

Bukulme sorunu diye birsey yok. Simdiye kadar iPhone 6 veya Plus kullanan kimseden duymadim boyle birsey.
    Turkiyedeki halk ve medya olarak, sadece ilk bastan cikan basliklari duyup, devamini duymuyorsunuz.

Sonradan bu olayin palavra oldugu bayagi ortaya cikti zaten. Consumer Reports ozellikle test etti ve normal kullanimda bukulmesinin imkansiz oldugunu ortaya cikardi. Ayrica bagimsiz kurulus sigorta derecelendirme sirketi SquareTrade iPhone 6 yi en saglam telefon secti.

Ben de kilifsiz kullaniyorum. Bukulmeyecegine de eminim. Olur de bukulurse, Apple degistiririz diyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centauri -- 11 Ekim 2014; 18:23:07 >

• Erdi beyin oynadığı araba yarışının ismi nedir.asfalt değil diğerini soruyorum.birde spidermanöi oynadığı oyun..

• Erdi beyin oynadığı araba yarışının ismi nedir.asfalt değil diğerini soruyorum.birde spidermanöi oynadığı oyun..

• noooooooooooooğğğ

• Apple ve samsung teknolojilerini kıyaslamak çok yanlış bence. İphone6: 1gb ram, çift çekirdek, 1.4 GHZ ile Samsung'un 3gb ram, 4 çekirdek, 2.7 GHZ telefonundan daha iyi bir kullanım sunuyorsa yapmanız gereken tek şey; saygı duymaktır.!

• By_DumAn B kullanıcısına yanıt
    Kendinizi kandırmayın 1 gb ram artık iphone da yetmiyor görüyoruz yaşadıkları sorunları ,air 2 2 gb ram ile gelirse ki geleceği söyleniyor hiç şaşırmam

• Apple ucuz telefon çıkarsın ( örn 1000 tl) Bak kimse Apple a çöp diyebiliyor mu

Üstelik herkes iphone kullanır

Edit: Öyle olsa Bende kullanırdım

• hocam 1 gb yetiyor ıphone 6 yada veya 1.4 ghz ıphone 6 2.5 ghz s5 ten daha iyi diyorsunuzda abi android en geliştirilebilir kişileştirilebilir sistem agır olması boşuna degil yani an ekranları var menusu de var ıos veya wphone öyle degil sadece menu var okadar onlarda buda sistemi yormuyor
  • eksileri:
    ayrıca kıyaslanan kamera sony'den (ve sony z2 ve z3 ten daha iyi diyenler var komik
    ekran lg'den
    wifi baglantısı 2 yıl önceki androidli modlleri yeni yetişmiş
    batarya berbat
    hafıza 16 gb artırılamıyor
    a8 işlemci evet çok hızlı ancak ios tan dolayı çok hızlı windowsa koysan 60 bin puan alır antutudan
    1 gb ram nbegenmek çok komik çunku oyun ve uygulamanın işlemci ile ilgisi yok ram ile ilgisi var
    6.9 mm olacagına 7.5 mm olsaydı batarya 2000 mah olsaydı
    kamera çıkıntısı ve arka kasası kötü
  • 1.4 GHZ HD EKRANLI IPHONE 6 İLE 2.7 GHZ 2K EKRANI KIYASLAMAK NE KADAR MANTIKLI SİZCE
    2.7 GHZ ANDROİD TELEFONUN EKRANI HD EKRAN OLSAYDI KIYASLAMANIZ DOGAL OLURDU
    2K EKRANIN TELEFONLARI NE KADAR YRDUGUNU IPHONE BİLİYORKİ YAPMIYOR DAİ FULL HD BİLE KOYMAMIŞ 2 K KOYSA PERFORMANS ÇOK DÜŞECEGİNİ BİLİYOR.

• quote:

Orijinalden alıntı: cumur

Kendinizi kandırmayın 1 gb ram artık iphone da yetmiyor görüyoruz yaşadıkları sorunları ,air 2 2 gb ram ile gelirse ki geleceği söyleniyor hiç şaşırmam

1gb ram nasıl yetersiz geliyor açıklar mısınız ?

hayır görüyoruz demişsinizde biz de bilelim yani nasıl gördünüz tam olarak 1gb'ın yetmediğini ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

quote:

hayır görüyoruz demişsinizde biz de bilelim yani nasıl gördünüz tam olarak 1gb'ın yetmediğini ?

Bu kafayla pclerde 1gb ramle devam etmemiz lazımdı, win 8 sorunsuz çalışıyor çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

quote:

Bu kafayla pclerde 1gb ramle devam etmemiz lazımdı, win 8 sorunsuz çalışıyor çünkü

Kardeşim 1gb ram pc'de yetersizdir.

windows 8 sorunsuz çalışılabilir 1gb ram ile ama oyuna girdiğin zaman görürsün 1gb ram'i.

1gb ram sistemin sadece kendine yeteceği ram miktarıdır.

apple'da durum çok farklı. 1gb ram ile aç saphalt 8 oyna aç modern combat 5 oyna banamısın demez.

• bütün iphone alamayan fakirler toplanmış
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.