Şimdi Ara

Iphone 6 Yavas LTE ve WiFi (SpeedTest)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bu benim 2. actigim konudur. Onceki konumda Iphone 6 Plus telefonumun garantisi ile ilgili bir soru sormustum. Goturdum maalesef kabul etmediler ama bu telefonun degismesine taktim kafayi ondan baska bir sorun kesfettim. Sizde de aynisi var mi bana mi ozel onu sormak istiyorum. Telefonum dedigim gibi Iphone 6 Plus 128 Gb, guncel iOS 9.3.1. Evdeki internetim 100 Mbps Superonline fiber. Turkcell LTE kullaniyorum ve 4,5G icin sim cardimi yeni almistim kendim kesip bicmedim. Speedtest.net olcumlerimde PC de ortalama 90 - 95 Mbps hiz gosteriyor. Benimkinde 15 - 25 Mbps arasi degisiyor sonuclar. LTE testinde ise ben Acibadem Camlicaya yakinim. Dibim kocaman baz istasyonlari dolu. Orda cekmeyecekte nerede cekecek ? 5 ile 10 Mbps arasi sonuclar aliyorum. Arkadaslarimla yanyana bazilarinin Iphone u bazilarinin Samsung, HTC neyse, yanlis hatirlamiyorsam 60 - 70 Mbps gidiyor. Birde LTEsi. Benim evdeyken Wi-Fi baglaninca onlarinki 85 falan goruyor. Ayni sekil upload hizimda dusuk. Simdi onlarda Turkcell bende. Onlarin telefonunda benim hat gene yuksek veriyor. Onlarin SIM cardini kendime takmadim gerci. Bunu Apple Store'a gotursem ne demeliyim ? Anten bozuklugu ? Hani " Lutfen operatorunuzle gorusunuz " lafini kullanmasinlar diye diyorum. Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben sorun olduğunu düşünmüyorum. Baz istasyonun yanında o kadar az çekmesi bir sorun değil. O an o baz istasyonunu kullanan cep telefonu sayısıda önemli. O an fazla telefon kullanıyordur. 10-20 mbps arasında seyreden çok fazla cihaz var. Baz istasyonuna yakınlığı ve o an baz istasyonunu kullanan telefon sayıda önemli. "Arkadaşımın 60 mbps benim 10 mbps görüyor" dediğinizde telefonu değiştirmezler en fazla temiz kurulum önerirler gibi geliyor bana.
  • Bu hep boyle oluyor desem ? Bir kereye mahsus birsey degil . Biraz once de 2 kere daha yaptim testi, dun ve ondan onceki haftada. Hatta 1 Nisandan beri neredeyse hergun. Tamam hep yuksek vermeyebilir arada ag yogundur evet yavaslar, ama sabah aksam her saniye boyle degildir bence. Iki telefon ile ayni anda yapsam da farkli sonuclar. Biraz once yanimda baska bir telefondan yapayim dedim o da turkcell 71 Mbps verdi benimki 8. Simdi yapsam gene oyle olacak.

• Bir bakaydiniz keske :)

• bluetooth açık mı bu testleri yaparken?
    benim 6s bluetooth açık apple watch'a bağlıyken wifi hızı düşüyor.
    bt açık 15-25mbit, bt kapalıyken 75-90mbit hız alıyorum. internet hızım 100mbit.
  • Hayir bluetooth acik degil. Vpn de kurmadim. Normal baglaniyorum. Location service acik.

• Cok mu darladim forumu :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone'da wifi sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siz telefonunuzdan soğumuşsunuz. Satıp üzerine para ekleyip 6s alın bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.