Öncelikle bir fanboy olmadığımı fakat apple ürünlerini beğendiğimi ve takdir ettiğimi belirtmek isterim. Benim teknolojiden istediğim şey beni "uğraştırmaması". Herkesin beklediği şeyler farklıdır tabii saygı duyarım ama benim istediğim tek şey işimi kolayca yapabilmek. Ki apple'ın tüm ürünleri buna hizmet ediyor. Asıl konuya gelecek olursak, iphone 6 ve 6 plus'ı çok videoda izledim ve gayet başarılı bir tasarım ve teknoloji ürünü olduğunu düşünüyorum. Andorid severler bana karşı tepki almasın lütfen bu benim görüşüm. Forumda açılan onlarca eleştiri yazısına da saygı duyuyorum. Ben beğendim, gerçekten içim rahat bi şekilde alıp kullanacağım iphone 6 plus'ı. Benimle aynı görüşte olanlar da konuya destek olurlarsa sevinirim. Hepinize teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
Güzel de bir boy küçüğü de olsa iyi olacaktı
quote:
Orijinalden alıntı: arasira
Güzel de bir boy küçüğü de olsa iyi olacaktı
Haklısınız ama 4.7 boyutu çok büyük görmüyorum ben. Elinizde abartılı durmaz diye tahmin ediyorum.
Ben de bunu anlayamıyorum ios kolay deniyor ama bence iosta her şey uğraştırıcı android çok daha basit. Dosya paylaşımı olmuyor pcye bağlıyorsunuz, zil sesini değiştirmek için bile pcye bağlıyorsunuz. Androidde tek hareketle bunlar yapılabiliyor tamam ios çok stabil bunun için kullanıyorum diyebilirsiniz ama gelip de kullanımı kolay demeyin çünkü en basit bişey bile ya yapılmıyor ya da çok uğraştırıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic
Ben de bunu anlayamıyorum ios kolay deniyor ama bence iosta her şey uğraştırıcı android çok daha basit. Dosya paylaşımı olmuyor pcye bağlıyorsunuz, zil sesini değiştirmek için bile pcye bağlıyorsunuz. Androidde tek hareketle bunlar yapılabiliyor tamam ios çok stabil bunun için kullanıyorum diyebilirsiniz ama gelip de kullanımı kolay demeyin çünkü en basit bişey bile ya yapılmıyor ya da çok uğraştırıyor.
Konumla ilgilenip cevap verdiğiniz için önce teşekkür ederim. Kullanım kolaylığı derken, bir mesaj atmak intenette sörf yapmak veya herhangi bir uygulama kullanmak çok basit. Android daha geniş bir sistem kabul ediyorum ama bana da hak verirsiniz ki ios u daha önce sadece 1100 kullanmış birine bile verseniz en geç 2 günde herşeyini öğrenir ve tam bir kullanıcı olur :) basitlik derken sadelik ve kolaylığı kastediyorum. Bunlar göreceli şeyler tabii benle aynı görüşte olan veya olmayan birsürü arkadaş vardır forumda :) Saygılar..
burakzekikaraB
kullanıcısına yanıt
İnş. artık bi gelse de görsek
quote:
Orijinalden alıntı: arasira
İnş. artık bi gelse de görsek
Yeah! Here is a smartphone and class. My wish is to own it
İlk başlarda arkadaki çizgileri çok beğendiğimi söyleyemem ancak, biraz tasarım bilginiz varsa incelediğinizde ne kadar başarılı olduğunun farkına varıyorsunuz. Özellikle kasanın metalik kısmı ve ekran camının birbirini takip eden uyumlu görüntüsü oldukça hoşuma gitti. Ancak Plus almaktan yanayım
6 kötü cihaz değil sadece beklentileri karşılamadı ve kendi değerlerinden vazgeçti.
quote:
Merhaba;
IOS deneyiminiz oldu mu daha önce, uzun süreli kullandınız mı?
Bence iphone 6 plus alinacak iphone 6 pek ravet gormeyecek sadece plus daha cok ilgi cekicek nedeni ise pil durumu - rami islemcisi daha iyi plus in ayrica ekran boyutu bence daha iyi ama buyuk gelir felan diyip 6 alirlar en fazla aksi taktirde plus alicaktir herkes
Kullanmadığım cihaz kalmadı kamera çıkıntısı dışında iphone6 yı beğendim açıkça söyleyeyim note4 ile iphone6 arasındayım ikisinden bakıp elime alıp inceleyip karar vericem
Ben pili dışında her şeyini beğendim.
Bende beğendim kardeşim 4.7 olanı 5.5" çok büyük cep için
quote:
Orijinalden alıntı: ilko
Bende beğendim kardeşim 4.7 olanı 5.5" çok büyük cep için
beğeni kişiye göre değişir, iphone6 da güzel telefon neden beğenilmesin
quote:
Orijinalden alıntı: ø
Ben pili dışında her şeyini beğendim.
Bende i6 4,7 almayı planlıyorum , telefonu genelde cepte taşıdığımdan 5,5 büyük gelir diye düşünüyorum , tasarımını çok beğendim kavisli kenarlar ve ekrenla olan birleşim noktası çok güzel duruyor. Çıkıntılı kameranın koruyucu kılıfla birazda olsa içerde kalacağını tahmin ediyorum ve tahminimce mercekte hafif içerde zaten. iphone macerasına 4 le başladım şuan 5 kullanıyorum , geçtiğimiz senelerde diğer işletim sistemli telefonlarla baya bir tecrübem oldu fakat kendimi i5 e zor attım inanın. pil yüzdesi % 60 a veya %40 düştüğünde zaten herkes gidip şarja takıyor az bir yüzde ile hangi telefon olursa olsun risk alınmaz diye düşünüyorum. telefon büyüdüğü ve hızlandığı halde 129 gr da kalması bence çok güzel , akan stabil bir yazılım ve standartları var , bir bağlantı ile resim aktarıyorum ve mp3 lerimi tel e aktarıyorum bana zor gelmiyor. Birde sürekli model çıkmıyor hersene bir tane geliyor üstüne , diğer markalarda nerdeyse 3 ayda bir model çıkıyor ve çok model var hedefini bulamamış ok gibi.
quote:
Yav he he.
Hayatinda iphone tuttunmu sen zil sesi bile bilgisayara baglayarak degistirilio ne demek cok cahilsin keske olsen
Ben de beğendim tasarımını olsun ekran boyutunu olsun. Hatta diğer firmalara "Al 5.5 inch'lik telefon böyle olur" mesajı vermeye çalıştığını da düşünüyorum. Bazı arkadaşlarında dediği gibi telefon teknik olarak beklentileri karşılamadı. Yani Apple tarihinde ekran boyutunu değiştirmek gibi radikal bir karar alıyosan bunu her teknik özellikle en iyi şekilde yapman lazımdı bunu yapmadı Apple. Millet yorumda bir ayrım yapmadı teknik-tasarım diye tasarım güme gitti çoğu mesajda
quote:
Orijinalden alıntı: Antiseptiq
quote:
Merhaba;
IOS deneyiminiz oldu mu daha önce, uzun süreli kullandınız mı?
7 aydır ipad kullanıyorum jb mevcut.
Piyasada yer edinsin yorumlar tam tersine doner. Daha once orneklerini cok gorduk. Hee ben gordugum gibi ilk andan itibaren begendim cihazlari her yonleriyle..