Merhaba. Gece kuşu indirimi var. Cep telefonunuzdan CEBEOZELGSM kodunu yazıp sepetenize uygularsanız 2.498 TL oluyor. Maximum Card ile alırsanız 60 TL değerinde puan yüklenir. %2,8 Avantajix unutmayın. http://www.mediamarkt.com.tr/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelSearch?storeId=103452&langId=-14&searchProfile=onlineshop&channel=mmtrtr&searchParams=&path=&query=APPLE+iPhone+6s+ Ben aldım, siz de alın.
quote:Orijinalden alıntı: Kabus87Ben almiyacagim ama Güzel indirim yakalamişsin...Şunun 64 lüğünü yakalasam affetmeyeceğim
quote:Orijinalden alıntı: jackosman Şunun 64 lüğünü yakalasam affetmeyeceğim Merhaba. http://www.gearbest.com/usb-flash-drives/pp_126273.html Bununla idare edebilirsiniz.
Mytohology M kullanıcısına yanıt Güzel fikir ama ekstra donanım kullanmak istemiyorum . Bekleyelim bakalım acelemiz yok . Teşekkür ederim , haberim yoktu böyle bir donanımın varlığından .
quote:Orijinalden alıntı: ozcan_dk Merhaba Çok teşekkür ederim 1 adet sipariş geçtim CEBEOZELGSM kod kullandirmiyor?
quote:Orijinalden alıntı: TwiNChiLquote:Orijinalden alıntı: ozcan_dk Merhaba Çok teşekkür ederim 1 adet sipariş geçtim CEBEOZELGSM kod kullandirmiyor?Alıntıları Göster bu CEBEOZELGSM kodun sartları nedir baska telefonda da gecmiyor ??
nano_01 kullanıcısına yanıt Şartı mobil tarayıcılarda kullanmaktı. Ama kodu kaldırdılar. Artık kullanılamıyor
quote:Orijinalden alıntı: MokotowTuh be kacirdim oh bee bi fırsat daha bitti ve 2500 tl cebimde kaldı
quote:Orijinalden alıntı: kod adı çökertme oh bee bi fırsat daha bitti ve 2500 tl cebimde kaldı Aynen boyle dusunmekte guzel
quote:Orijinalden alıntı: kod adı çökertmeoh bee bi fırsat daha bitti ve 2500 tl cebimde kaldı Alıntıları Göster 70.000 Tl ayırmıştım tam alıcaktık hepsini kaldırdılar ...
quote:Orijinalden alıntı: Eser-70.000 Tl ayırmıştım tam alıcaktık hepsini kaldırdılar ...Alıntıları Göster Bu kısma bittim "Ben aldım, siz de alın. " Almışken paraya kıyıp 64 GB alın benim gibi, sonra alan sıkıntısı yaşarsınız.
quote:Orijinalden alıntı: kod adı çökertme oh bee bi fırsat daha bitti ve 2500 tl cebimde kaldı 2015 Aralık ayı n11 deki katlanan indirim furyasına zor dayandım telefon almadım Derkan ocak ayı furya çıktı o hafif geldi atlattım Sonra şubat ayı sevgililer gününde başlıyan 3000/333 gibi indirimlerede dayanıyorum Böyle atlata atlata 5000 TL biriktirdim 3 ayda Biliyorumki 2500 TL yi telefona harcarsam geri kalan 2500 ünde anlamı kalmıycak şevkim kırılcak onuda harcıycam %25 lik indirim gelmediği sürece para biriktirmeye devam Ortalık karışık malum savaş kapıda ekonomi çalkantılı